Prtotejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

nicolici, cum de azi e z.1??? nu treb sa vina mai tz?

aduta, sa dea DD cui isi doreste!! ce sa zic.........

soricico, cu cat ai luat ghebele?
inseamna ca ai facut din max 2 kg fiecare?
de ce te-ai necajit atat?
spune tu la sora ta....
ca poate iar apare lylyshor, si imi trage una dupa ceafa....

fetelor, unde v-ati ascuns???????????????

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soricica spune:

ma bucur ca v-a placut povestioara.
astept si altele,ca sa ne mai descretim un pic fruntile.

galli, ghebele le-am primit de la parintii prietenilor nostri care au cabanuta la munte.
dap, cu 2 kg le-am facut.

pupici la gasca

Mergi la inceput

dupa cum stiti am interzis la orice fel de stimulare hormonala.
fetele, pe ce naturiste lucrati?
puteti sa imi recomandati ceva?
daca tot fac pauza pana in nov, poate imi mai imbunatatesc cu ceva recolta de folicului, ovule... ce-or fi.

pupicei

Mergi la inceput

si au iesit 5 borcane mici sau mari?
deci ghebele nu le-ai cumparat......

Mergi la inceput

5 borcane mici.

e prima oara cand fac orice fel de zacusca si a iesit buna, cel putin asa a zis mama si soarecul.si mie imi place , dar ghebele nu prea se simt la gust.

va invit si pe voi la o gustarica, un platou taranesc. am pus zacusca, toba,branza,toba,ceapa, ardei gras si alaturi va servesc un vin fiert.

pofta buna!!!

Mergi la inceput

maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tu esti acasa, si ne tragi in piept!!...............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

surori,
ONE GOOD NEWS:

http://www.gandul.info/news/o-singura-fertilizare-in-vitro-gratuita-pentru-romance-4969897

Va rog eu frumos nu va mai cresteti adrenalina degeaba. S-a trezit vreo tantica de la ziar sa scrie nu stiu ce. Dr. Cercel este temporar in functia cu pricina, pana nu se voteaza de parlament, pana nu ajunge in monitor, pana nu se gasesc fonduri de la Casele de Sanatate, pana nu se aloca - probabil in bugetul anului viitor sau peste 2 ani - fonduri pt FIV-uri......O Doamne, mai e cale lunga!!!!
Probabil ati citit despre initiativa fetelor de la FIV de a infiinta o asociatie ref la infertilitate, de cate demersuri au facut, cate autoritati au contactat....si tot nu au reusit mare lucru. Se misca ceva, sunt discutii, dar pana la alocare de fonduri efective mai e cale lunga.
Nu va bucurati la ce scrie in presa. Presa si media scrie pt rating, audienta si tiraje. Unele stiri sunt adevarate, cum sunt vorbele Dr. Cercel, dar in contextul actual, legislativ, economic si mai ales in acest minunat an cu alegeri prezidentiale, voi credeti ca sta cineva sa promulge nu stiu ce lege?!! Pt noi e o lege importanta, dar pt ei poate fi considerata o lege obscura, care mai poate astepta.
Repet, stati calme, cele care au nevoie de FIV, carati-va naibii in Ungaria sau la vreun spital privat, unde nu stie nici mama naibii ce proceduri faceti si gata. Eu sunt ferm convinsa ca, clinicile private, mai ales spitale private cum sunt MedLife si altele, care au in componenta si alte cabinete si specialitati - nu exclusiv FIV si IA - vor continua sa faca FIV cu succes. Pt ca nu bate toba nimeni, daca iti zice doctorul ca e secret, ca nu au voie si tu esti disper sa faci FIV, atunci nu mai scrii pe forumuri ca ai facut si unde ai facut.....
Iar referitor la plata donatoarelor...chiar credeti ca un articol de lege ma impiedica pe mine sa virez niste bani in contul unei alte persoane??!! Nu se vand si alte organe? Si ce daca e ilegal sa faci faruda financiara, evaziune fiscala si toate alea? Fiecare isi vede scopul lui. Pecuniar sau nu.

Mayan, darling, io am suferit vreo 13 ani de amenoree secundara, cand aveam ceas vreo 3-4 luni, cand intarzia vreo 3-4 luni si nu vedeam neam de strop....poate fi sarcina, poate fi ciclu anovulator, sunt mai multe variante.
In orice caz, stresul nu iti face bine. Nici la o eventuala sarcina, nici la amenoree. Ce naiba? N-ai mai avut zile de asteptare la viata ta? Ia de citeste, munceste, uita-te la tv, fa ceva sa iti ia gandul de la menstra versus sarcina.

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Multumim Soricica de bucate,tare bine suna ce ai pus acolo.Eu nu am mai luat de mult timp ceva naturist asa ca nu te pot sfatui in privinta asta.

Nico,cu siguranta noi te intelegem cel mai bine.Chiar ma gandeam la ce a zis Soricica de copilul abandonat,cred ca la toate sua cel putin si mie mi-a trecut prin cap ca daca as gasi si eu un copil..ar fi mult prea simplu.Cateodata ma gandesc ca macar sotul de ar avea un copil..

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Aduta, m-am smecherit cu pastilele: ma trezesc la 3 noaptea, mananac un covrig, iau pastiluta si ma culc la loc. Si gata, m-am scos nu mai mi-e rau.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Ai dreptate Blue,curios cum s-au miscat treburile asa repede si azinoapte au si gandit astia ca una bucata fiv le ajunge la romance si au gasit si bani.Eu nu mai cred nimic,oricum n-am inteles de la inceput ce le trebuie asa ca..mi-ar placea sa cred totusi ca macar o procedura e gratis si la indemana tuturor.Pup bbAlex

Ada

Mergi la inceput