Prtotejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50kg(31)
Raspunsuri - Pagina 12
ANI.G spune:
Buna fetelor.
Am intrat sa va salut. Azi o sa iau closty cum ati spus voi, deseara.
Sunt curioasa peste cateva zile (5) la monitorizare cati foliculi o sa am si cum e endometrul 
Banui totusi ca o sa creasca si o sa ovulez repede, sau poate asa imi doresc eu 
la gasca si sa aveti o zi buna, ca vad ca nu prea sunteti in apele voastre 
soricica spune:
fetele,
ca sa iesim din starea asta propun sa ne amintim, sa ne impartasim ceva frumos din viata noastra.
asa ca, daca imi dati voie o sa incep chiar eu.
eu am fost un copil de gradinita si nu orice fel , gradi la saptamanal.perd aia mi-a placut cel mai mult si am o gramada de amintiri haioase.era de un craciun, serbare cu parintii, mos craciun si alti invitati.eu trebuia sa deschid serbarea cu un cantec dedicat mosului.tot singurica ma si imbracam.totul fiind pus la punct educatoare imi face semn, ma impinge in fata si iata-ma pe mine, o mogaldeata pe scena, in fata unui public imens.sincep cantecelul care se termina: "mos caciun sa mai vii incacat cu jucalii"(scuzati...)sala in delir, aplauze, mama radea cu lacrimi.eu imi zic ca e de bine si mai cant odata.fac o plecaciune, parintii cantau si ei "incacat", eu iar prind curaj si mai fac o plecaciune cu fata si zic sa fac una si cu spatele ...si o fac.sala incepe sa rada si mai tare . de ce???
pt simplu motiv ca imi pusesem chiloteii cu fata la spate si se vedea un ppnet de toata frumusetea.
sper ca va placut istorioara mea si ca v-am mai descretit un pic fruntile.
pupicei 

MayanMistica spune:
Am vb cu dr si a zis sa mai asteptam pana la urmatorul ciclu.A zis ca se poate sa fie si sarcina si sa nu apara in testul de urina , dar la fel de bine poate fi ciclu menstrual dar fara sangerare din cauza ca nu e destul sange in uter.
Cum naiba se poate asa ceva?
galliciana spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G Buna fetelor. Am intrat sa va salut. Azi o sa iau closty cum ati spus voi, deseara. Sunt curioasa peste cateva zile (5) la monitorizare cati foliculi o sa am si cum e endometrul ![]() Banui totusi ca o sa creasca si o sa ovulez repede, sau poate asa imi doresc eu ![]() la gasca si sa aveti o zi buna, ca vad ca nu prea sunteti in apele voastre ![]() |
finally, anisoara, ti se facu dor de noi!!
nebunica mica,
sa ovulezi si sa sa ovulam si noi rpd, dar deh, cum vrea DD
si, apoi, cum bine ne relata amy, vin si io cu un nume nou

dar de masina.......mi l-a spus TATA!!!! ce mosh super!
e nebun, rau de tot, ce mai.....
deci, YAMATAS.....A
tin sa mentionez ca si eu posed o masina d-asta, japoneza,
sau ce o fi - MITSUBISHI!!!
ani, D fereste sa interpretezi altfel.........

tre sa plec pe la treburi, si spalaturi.......
macar mi-am facut hatirul azi....
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
MayanMistica spune:
super povestioara 

nico lasa tampeniile ca nu te coafeaza 

si fii tu cea plina de optimism si voie buna 

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui ANI.G Buna fetelor. Am intrat sa va salut. Azi o sa iau closty cum ati spus voi, deseara. Sunt curioasa peste cateva zile (5) la monitorizare cati foliculi o sa am si cum e endometrul ![]() Banui totusi ca o sa creasca si o sa ovulez repede, sau poate asa imi doresc eu ![]() la gasca si sa aveti o zi buna, ca vad ca nu prea sunteti in apele voastre ![]() |
AniG, te monitorizam si noi, draga noastra, numa' sa ne zici in ce zi de CM esti.
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
galliciana spune:
surori,
ONE GOOD NEWS:
http://www.gandul.info/news/o-singura-fertilizare-in-vitro-gratuita-pentru-romance-4969897
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui MayanMistica Am vb cu dr si a zis sa mai asteptam pana la urmatorul ciclu.A zis ca se poate sa fie si sarcina si sa nu apara in testul de urina , dar la fel de bine poate fi ciclu menstrual dar fara sangerare din cauza ca nu e destul sange in uter. Cum naiba se poate asa ceva? |
Eeee, hai, c-am trait s-o aud si pe asta. Stiam ca o sangerare mai mica (dar nu inexistenta) se intampla la sportivele de performanta. Cum elimini ovulul nefecundat? Il vomiti?
Citeste si aici:
http://www.blogcatalog.com/search.frame.php?term=ciclu%20menstrual&id=309dc4fcec635c0a4cf1dabb64c422ab
P.S. Nu stiam ca in Olanda, sexul e considerat sport de performanta.
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
ada29 spune:
Salutare,
Ani bine ai venit la noi!
Libra,asta-i viata,cu zile bune si mai putin bune
Soricica,haioasa rau povestioara,foarte faina perioada copilariei.
Nico,eu mai stiu ca exista luni fara ovulatie si atunci intarzie si ciclonul.Apropo,imi pare rau pt ziua1.Te strang tare in brate sa-ti treaca supararea
Galli,Doamne Ajuta sa se puna repede in miscare si sa fie chiar si numai un Fiv gratuit.Ar face atatea familii fericite
Amy,multumim de listuta,ce ai facut pana la urma cu pastilele,le mai iei?Cum te simti?
Salut toata trupa
Ada
guzelnico spune:
Soricica, tare comica amintirea. ![]()
Aduta, iti multumesc si tie si tuturor fetelor de aici. Doar datorita prezentei voastre reusesc sa trec mai usor peste zilele triste.