FIV247

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puffy10 spune:

Daniela imi pare asa de rau... iti doresc multa putere sa treci peste!
cum oare, chiar nimeni in ultima perioada nu da rezultate pozitive...
si se mai zice ca perioada propice pentru FIV-uri este ori primavara, ori toamna....

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Ma alatur si eu fetelor (Catalina , Ingeras26a0 care te sfatuiesc sa transferi la 3 zile.
Eu am avut 12 foliculi,12 ovocite,12 embrioni,din care am transferat 2 la 3 zile si restul 10 i-am lasat la blastocisti de 6 zile pt. a-i vitrifica.Si eu am avut punctia marti si 5 zile pica duminica...asa ca nu se deranjeaza ei...mai bine luni.
Si luni cand am mers sa platesc vitrificarea....surpriza...nu a rezistat nici unul.
Nu vreau sa te ingrijorez,i-ti spun doar ce am patit eu, si tot la Giulesti.
Daca in ziua 3 congelam cei zece embrioni acum nu mai faceam un nou FIV ci doar un ET.

Va pup pe toate.

Alina

Mergi la inceput

Asa e la Giulesti nu au medii de cultura pentru blasto... stiu sigur cand am intrebat de ce nu imi face ET la 5 zile, atat dr. mea cat si dr. embriolog au spus clar ca sunt sanse mult mai mici sa reziste embrionii la blasto, decat la 3 zile.

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

ALINAOPREA te-ai hotarat unde sa mai incerci?... sau ramai tot pe Giulesti??? Cu cine ai facut acolo?

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puffy10

ALINAOPREA te-ai hotarat unde sa mai incerci?... sau ramai tot pe Giulesti??? Cu cine ai facut acolo?

endometrioza, 6IA, 2FIV
si inca mai incerc ...
Puffy nu sunt f sigura...ma gandesc sa fac FIV-ul la Giulesti si daca reuseste ca si data trecuta, sa merg la doctorul pe care l-am avut inainte de FIV pt. o monitorizare mai atenta a sarciniii,un eventual cerclaj etc.
Deocamdata e cam devreme,a trecut numai o luna.
Marinescu mi-a zis sa facem o alta histeroscopie in ianuarie ca sa-si dea seama ce s-a intamplat data trecuta,de ce s-a deschis colul si de ce n-am avut nici un simptom inainte de asta.
Dar pana in ianuarie mi-a zis ca ar fi bine sa-mi acord o perioada de refacere....si asa voi face.

toate fetele

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

DANIELA TARE RAU IMI PARE TE INTELEG PERFECT.....O SA FIE BINE O SA REUSIM. FETELOR DACA AM FACUT FIV IN AUGUS CAND E BINE SA INCEP ALTUL? O PRIETENA A FACUT IN ACEEASI LUNA SI A REUSIT SI CAND O VAD PE EA IMI VINE CHEF SA MA APUC IAR DAR NU STIU DACA E BINE ASA DE REPEDE......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

am fost la farmacie ,mi al luat tratamentul pt fiv...
puteti sa ma treceti si pe mine la octombrie noiembrie...
am ceva emotii,peste o saptamana incep injectatul..doamne ajuta..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Kora,Ice cream,va tin pumnii sa iasa cu ochisori!!!!Eu sunt cam necajita,.....am mai spus,.....scuze ca ma repet,....dar nu pot spune asta celor din jur asa ca ma descarc si eu aici.Au aparut ceva cheltuieli neasteptate.....si desi eram nespus de fericita la gandul ca in ianuarie urma noua incercare,ET ,....din motive financiare va trebui sa aman evenimentul spre finele anului viitor,cel mai devreme in octombrie-noiembrie 2010.Incerc sa ma bucur de Rudy cat pot de mult,....de faptul ca suntem sanatosi cu toti,....si desi poate ar trebui sa nu ma mai gandesc la asta si sa-mi tin mintea ocupata cu scoala si alte cele,....nu ma pot abtine de la regrete.Ma simt ca un copil care tocmai a aflat ca nu v-a fi pe lista lui Mos Craciun.Stiu ca lumea asta are probleme mult mai grave,chiar amenintatoare,....dar asa simt.Las ca va trece el anul asta repede.....sa speram

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui brunadria

am fost la farmacie ,mi al luat tratamentul pt fiv...
puteti sa ma treceti si pe mine la octombrie noiembrie...
am ceva emotii,peste o saptamana incep injectatul..doamne ajuta..
Bafta multaaaaaaaaaaa!
Sa dea domnul sa bearga totul bine si la final sa fie cu ochishori!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

multumesc alina
sa dea d zeu sa avem toate noroc si sa fim mamici cat de repede

Mergi la inceput