FIV247

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Daniela imi pare tare rau....sper sa reusesti sa treci peste asta si sa lupti in continuare...

Looana poti sa dai te rog amanunte in legatura cu analiza pentru celulele T, B si NK? Ce ti-a iesit tie la analiza? Eu cand mi-am facut-o T si B au fost in limite normale, doar NK erau ceva peste limita, insa dupa cate zile am aflat ca am infectie urinara cu e.colli si dr. mea a spus ca precis din cauza acestei infectii erau crescute celulele NK. In rest nu scria nimic ingrijorator pe foaia cu rezultatele analizelor T, B si NK. Multa bafta in continuare!

Fetele care au facut transfer cu embrioni congelati : aveti ideea cumva din a cata zi de cm se trilamineaza endometrul? Eu azi in zi 7 de cm il aveam de 5 mm, dar inca nu era trilaminar, sper ca pana luni cand voi face din nou eco sa devina mare, frumos, in trei straturi si numai bun de asezat puiutii in el. Dr. Cocei a zis ca azi e prea devreme, dar m-a primit la eco pentru ca am insistat eu; dansa voia sa ma cheme miercurea viitoare in zi 12, dar bineinteles ca i-am spus ca nu am rabdare pana atunci asa ca ma va vedea luni la eco.

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice_cream spune:

Fetelor, va spun pe scurt ce s-a mai intamplat la mine: marti am facut punctia si au rezultat 10 ovule din care 9 au fost bune. Dl doctor m-a oprit in spital pt ca aveam hiperstimulare iar ieri mi-a dat drumul. Azi dna dr Cocei mi-a spus ca din cei 9 embrioni mergem cu 7 la blastocisti. ET va avea loc luni.
Mi s-a explicat ca este posibil ca foarte multi sa se piarda pe drum. Oare chiar toti?
Oricum am sperante ca vor ramane macar doi.

Daniela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

IceCream, nu vreau sa-ti tai aripile, dar mai bine iti faci la 72 ore, chiar daca te bati cu dr pt asta.
Eu mi-am facut cu blasto (am avut 6, am transferat 2, nu s-au prins, pe restul 4 care mai erau ok i-am vitrificat, 2 i-am dezghetat, dar nu au rezistat).
Sperante: la mine: 9 foliculi, 9 ovocite, 7 blasto, din care 6 f buni.
Lipsa de speranta: nu te astepta ca daca iti mai raman sa vitrifici dupa aceea, vor fi ok la incalzit, nu stiu nici un caz la Giulesti cu FET cu blasto.
Bafta multa! dar iti face in ziua 6??

Kora, endo este ok, nu-ti face probleme. bafta max!

Si acum despre mine: v-am spus ca nu rezist si m-am dus la eco la Polisano. Rezultat: azi, z18, am foliculi mai multi, dominant pe dreapta (evident!!!) unde nu am trompa, de 14mm, dar am si unul pe stanga de 10mm si mai multi mai mititei.
Endometrul mi-a spus ca este de 3mm dar e ok (??!!, aici e partea pe care nu o inteleg, poate masoara ei altfel) si este trilaminar.
Mi-a facut poze, mi-a aratat, am vazut foliculii, ovarele, endometrul clar trilaminar, "calea Raiului" deschisa, mi-a zis sa-mi bag sotzul in cantonament si cand a auzit ca e de 6 ani numa' intr-un cantonament, i-am zis ca acuma intra direct in liga campionilor! A zis sa vin we viitor sa le dau vestea cea buna :) cam mult optimism pt mine, dar ma rog. A zis ca a avut sarcini obtinute si in z32 a CM...si ca la mine clar e ovulatie foarte tarzie.

De la ce sa fie? poate fi influentat CM-ul pt ca am fost extrem de gripata si am bagat o tona de medicamente (degeaba) inclusiv antibiotic? ca pana acum la nici o monitorizare (ecografica) nu mi s-a intamplat sa nu fi ovulat (daca am avulat) pana in ziua 18...

Sa-mi spuneti voi: ce sa mai inteleg?
Giulesti, z14: endometru 8.1mm, nestratificat, nici un folicul.
Polisano, z18: endometru 3mm stratificat, foliculi ca si cand as fi stimulata (si jur ca nu sunt).

Rog explicatii sau dat cu parerea.

Pup mult,

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

ice cream - iti pot spune cum a decurs la mine treaba cu blasto.
FIV1 - 20 ovocite, 9 embrioni, 3 blasto
FIV2 - 12 ovocite, 9 embrioni , 4 blasto
FIV3 - 20 ovocite, 12 embrioni, 6 blasto

Vorbim despre o clinica specializata in blasto. Parerea mea este aceeasi cu cea a lui ingeras. Mergi pe embrioni de 72 ore.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Kora scriu in ordinea analizelor care mi-lea facut dar nu le stiu pe romaneste cum se traduc dar cred ca se aseamana destul de bine in termeni medicali intre ei.
1 > Chromosomale Untersuchung.
2 > Immunologische Untersuchung.
3 >Molekulargenetische Diagnostik.
4 >Gerinnungsdiagnostik.
5 >Endokrinologische Diagnostik.

Looana

Trombofilie Ereditara MTHF C677-T heterozigot
Imunofenotipare limfocitara (limfocitare T, B, NK)
4 sarcina naturale oprite din evolutie + 1 Fiv (intre sap. 5-7)

Mergi la inceput

ice cream - acum vad, mergi pe blasto de z 6?
Daca imi permiti un sfat.....nici sa nu te gandesti.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

De acord cu Catalina.
Vezi daca poti sa-ti faci azi sau duminica, z5. Ideal ar fi azi, iar ce ramane sa-ti congeleze.
Si daca o sa ai mai multi, cand ii congeleaza? asta ti-au spus? ca in z 6 nu cred ca mai pot...

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!

Mergi la inceput

Se congeleaza si la 6 zile dar nu cred ca la Giulesti au tehnologia necesara. Si indiferent de tehnologie blasto de 6 zile au sanse foarte mici.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Kora, ecograful de la Giulesti este praf, varza etc, cum vrei tu. Poate te duci si in alta parte.
La mine nu se poate ca endo sa fi scazut in 4 zile cu 5mm, nici ca foliculi de 10 si 14mm sa-mi apara din senin. Iar de la Polisano am poze, deci clar e adevarat.

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ice_cream spune:

Mai este o fata in situatia mea si tot luni a programat-o. Am facut punctia in aceeasi zi. Eu m-am lasat pe mana dnei dr Cocei. Mai ales ca la primul FIV am avut un singur ovul. A fost sfatul ei sa facem ET luni. Ce mai pot face acum?

Mergi la inceput