Locul fetelor Nou-Venite (27)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns trutzi spune:

Momentan nici eu nu sunt interesata. Momentan am o idee fixa. Incercam pana la 33 de ani si daca nu reusim natural o sa adoptam.
Asta si pentru ca am intalnit o fata disperata,dispusa sa isi dea copilul. Am convins-o sa il dea bunicilor sa il creasca, dar de 1 an nu am mai tinut legatura. Sper ca nu l-a dat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

La noi este f frig si la birou.....administratorul nu a dat inca drumul la centrala si cred ca luna asta nici nu o sa dea, pt ca se face economie...avem noroc ca mai dam drumul la cate o aeroterma

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polo spune:

MVB, la TVR a fost o emisiune interesanta - TEZA DE EDUCATIE, a fost invitat BOC si a discutat despre reforma educatiei si propunerile lui ca ministru interimar la edu. Interesante idei, dar cred ca isi propune sa le puna in aplicare prea repede.....asta daca se va tine de cuvant sau daca va mai avea cand.

http://community.webshots.com/user/diove

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Am facutcapitol nou....hai dincolo la discutii

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

Nimic nu este intamplator!

Mergi la inceput