Regasiri (37)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
ank999 spune:
carla multa sanatate lui Alex! Eu nu ii dau antibiotic decat dc face 2-3 zile febra mare dc nu: osscilo, nurofen, panadol, decasept, dc sunt mucisori ceva si pt aia, a si ceai de tei+aerius dimineata. Sper sa treaca repede
Maya fata e bine? Of saracuta. Parca si saptamana trecuta a durut-o burtica. Asteptam vesti.
Angi tare frumosi erati. Da tu si acum te ti bine
Roana intru acum pe mail.
Miro zici ca vine vacanta la astea de stat? Felicitari pt victorie. Dc fetei ii place, asta e. Si la noi sunt ceva problemute (mai ales cu lucratul cu ei) da particulara nu-mi permit. Care-i faza cu fluorul? Eu i-am dat cand era mica si mai am cateva pastilute in borcan si-i dau cate una din joi in Paste ca-i par amuzante.Anca cu
Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03/sets/72157613393630890/detail/" target="_blank">poze,
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Salut fetele,
Multumesc de aprecieri. Adevarul ca toti care vad pozele, remarca faptul ca Mircea era foarte slab si avea mult par in cap. Cum eu nu m-am schimbat prea mult, nu zice nimeni mai nimic de mine
Pana si Iulia il remarca pe Mircea, spune: "Ce frumos e tati..."
Miro, am dat vina pe ceaiul ala ca era singura chestie dulce pe care a baut-o in perioada aceea. Nu incepusem sa o spal inca pe dinti. Nu statea cu biberonul in gura decat cand bea ceai si de doua ori pe zi lapte. Inca mai alaptam cand am descoperit noi smaltul tocat. Tipa de e medic ortodont ne-a zis ca probabil de la ceva dulce s-a intamplat asta, dar daca avem grija sa nu ii dam foarte multe dulciuri, nu vor fi probleme pana sa i se schimbe dintii.
Eu cand am fost mica nu am avut probleme cu dintii de lapte. De Mircea nu stiu, nu l-am intrebat.
Referitor la fluor: am o prietena care este medic stomatolog. Am inteles de la ea ca ori ii dai copilului de la inceput fluor si continui asa cativa ani buni, ori nu ii dai deloc-deloc. Are si ea o fetita de 4 ani si nu i-a dat deloc fluor.
Maya, daca o si doare burtica, s-ar putea sa aiba giardia. Vezi ca un kk pentru laborator se tine maxim 24 de ore la frigider, dupa aceea nu mai este bun. Si vezi ca sunt laboratoare care lucreaza si sambata si duminica. Cel putin cel pe care il folosim noi aici in Craiova, are program de recoltare si sambata si duminica.
Tratament cu Helmiflores pentru giardia se face si preventiv, nu numai daca e confirmata giardia. Poti deja sa incepi un astfel de tratament, pana sa primesti rezultatele de la laborator.
Maya, trimis PM cu datele mailului comun.
Carla, rau imi pare ca aveti febra. Sper sa va treaca febra si sa nu mai fii nevoita sa ii dai antibiotic
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/angi_m/angi_m.jpg)
angi_m spune:
Roana, vazut pozicile. Ce frumosi sunteti... Si ce torturi frumoaseeee Pozele de le-ai trimis azi-dimineata la 6 sunt facute acasa la voi? Cred ca v-ati distrat de minune.
Miro, pe mailul comun, in DRAFT este un mail care probabil este compus de tine si ne-trimis inca. Ni-l trimiti? Vrem si noi sa vedem ce este in attachment.
Cred ca v-am spus ca Iulia este inebunita dupa Peter Pan. Tine minte toate replicile din film. Seara cand vreau sa o culc, pana se linisteste vorbeste incontinuu. Spune replicile din film, dar intr-un mod aleator, nici nu-mi dau seama cum reuseste. Apoi printre replici mai pune in mod discret cate un vers dintr-un cantec (care n-are nici o legatura cu Peter Pan).
Pana la Peter Pan era inebunita dupa Goofy. Si intr-unul din episoadele cu clubul lui Mickey, Goofy are o replica de genul: "ha, ha, ce gluma buna!". Si acum cateva saptamani era cu bona afara prin parculet, impreuna cu o fetitza Iasmin si bona acesteia. Iasmin nu prea asculta de bona ei, iar bona i-a zis ca daca mai continua asa, o sa se duca sa aiba grija de Iulia si bona Iuliei o sa vina sa aiba grija de Iasmin. Iulia asculta foarte atenta conversatia, apoi spune: "Ha, ha, ce gluma buna" si se pune pe ras. Cele doua bone au ramas masca.
Acum de cateva zile ii plac foarte mult desenele cu Micile Genii (Little Einsteins). Ea le spune "Minile Genic". Si unul din personaje spune aproape in fiecare episod: "Mie nu-mi vine sa cred".
Acu doua seri cand sa o culc, nu i-am mai dat lapte ca facuse kk moale (de la giardia) si nu vroiam sa agravez situatia. Si cand s-a bagat in pat si-a adus aminte de lapte. Si a inceput sa maraie ca nu i-am dat sa bea laptele. Si i-am zis ca nu ii dau pentru ca a facut kk moale, ca are gonghitele alea in burtica si ca din cauza lor o doare burtica. La care ea: "Nu de la gonghite ma doare burtica... Mie nu-mi vine sa cred..." Am ramas masca, mi-am dat seama ca a auzit undeva si am intrebat-o cine a spus asa, iar ea mi-a spus de unde are replica.
Ei nu ii place sa coloreze, in schimb ii place sa picteze. Acum in weekend vreau sa ii caut si o foarfeca pentru copii sa o las sa taie cu ea. Foarfeca noastra este mai greu de manuit pentru ea.
Va doresc un week-end frumos tuturor. Va pup
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Iulia
![](copilas.gif)
aelita spune:
hahaaaaaaaaaaaa MAYA -cica a dat un pumn in tastatura de s-a innegrit ..si a mai dat unul,l-alinistit de tot hahahaaaaaaaaa
cu wc-ul,nuuu,nu e neaparat sa stea pe el !!!! la noi nu am apucat sa va scriu,ne-.am chinuit mult ca il vedea pe Andrés cu pampers,plus crizele de gelozie,plus suzeta scoasa,si asa ma pedepsea ea,facand mereu pe ea...
avea zile cand refuza oala si facea numai pe ea.
sau statea,se ridica,si facea langa ea.
asa ca am luat reductorul in speranta ca ne facem oameni Si am reusit ! dar nu tineam eu neaparat sa invatam la wc.
nu trebuie sa stau langa ea daca are scara aia,se urca singura,se da jos singura.
de obicei nici nu imi spune cand se duce.
doar cand vad eu ca au trecut multe ore,o duc eu ,si aucni stau cu ea,dar dureaza 3 secunde.
in rest se rezolva singura.
ieri ii zicea lui Andres :"Andes,fac pipi,hai cu mine la feceu.Andeeees ,hai cu mine ca fac pipi .Andeees!" si il tragea de mana dupa ea,el nu avea chef,ea a inceput sa planga un pic,daca a vazut ca nu se duce cu ea a plecat singura,a facut,s-ainors...AM lasat-o sa vad ce face fara el,ca de multe ori il ia sa o tina de vorba.
ANK sa stii ca multi copii de la ian-februarie2007 de-o seama cu Sofia s-au intors la a face pipi pe ei.e o perioada,de nemultumiri ale lor.
Sofia a tinut-o cam mult,am scris mai sus de ce.
La multi ani,ALEX !!!!-ROANA
oaaaau ce mari sunteti !!!!!
DBUNNY eu pun reductorul sa fie mereu acolo,si nu necesita prezenta.
necesesita mai mult prezenta la oala,ca dupa ce se ridica,oala trebuia dusa neaparat ca altfel baga Adres mana in ea!
ROXANA cum asa cu scotch????????? dar avea semne ceva copilul la gura?ca ma gandesc ca ramane un pic rosu,daca a durut...
e si greu ,e si frumos,uneori ba chiar usor ,ca au invatat unul dupa altulmulte,Andres face lucruri de la 1 an cat un copil de 2 ani,numai zic de catarat peste tot !!!!!!!!
cu spalatul pe dinti,le pun periile in mana si se spala singuri...flencane acolo...apoi le mai frec eu ,el sta bine ,ea nu prea vrea.are si ea incizivii centrali de sus matzi,fara luciu..
ANGI chiar vazusem azi pozele voastre de la picasa,ce frumosi sunteti,ce slaba esti,ai corp de 18 ani!
si mireasa ai fost super!
de IULIA ce sa mai zic,ca de obicei areun par !!!!!!!frumoasa foc.
ia sa trimit inainte sa il pierd...si maiscriu apoi
Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi .Sofía (2ian2007)
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
MIRO of,mai,trebuie sa fii politai cu educatoarele alea ale ei !!!
si cum sa probezi??cum sa deosebesti ce e fabulatie si ce e adevar???
cat de greu trebuie sa iti fie!
de acum si ele sunt maismechere,o sa ii faca neplaceri "camuflat".
ca pana la urma si cu debaraua aia,E NORMAL ASA CEVA????? adica nuam bagat-oacolounde e siintuneriiiic !! doar am dus-o la usa si i-am spus ca o bag ! PAI NU E ACELASI LUCRU ,doamna educatoare?????
daca ea face diferenta asta,e clar !
nu ii bat,le zic ca ii calc in picioare.nu ii bag acolo,ii duc pana l ausa.nu ii arunc din tren,le dau branci pana la usa si le arat sinele...E DUSA CU CAPUL !!!!!!!!
ce bau bau,ce sperietoare,esti educatoare,citeste si gaseste metode sa adoarma copiii,trebuia sa fii prima care sa stie ca nu se sperie copiii cu bau bau de dincolo de usa,ca ii creaza traume si nesiguranta !
dar lor le pasa doar sa fie liniste in clasa,nu sa scoata din ei OAMENI !
Miro,cred ca iti vine sa dai cu ele de pamant....
faza cu scuipatul-asta nici aici nu se spune,se considera ca nu e grav,si nu se arata cu degetul alt copil din grupa.
aici mi se pare mie normal sa nu spuna,e o chestie care se rezolva acolo.
CARLA daca nu face infectie,nu va fi nevoie de antibiotic,faci bine cu ce ii dai.daca ai noroc si nu face,scapati,iar daca face,dati antibiotic atunci cand e cazul,nu preventiv.
eu nu am dat niciodata antibiotic,nu ca nu am vrut,dar nu a fost cazul,in 4 zile cu febra de 39.5 a trecut cu antitermice si oscillo.
doar ca trebuie sa rezisti eroic si sa fie controlat periodic de febra.e greu,atunci ,dar nu trebuie sa dam antibiotic de frica.
eu daca as fi dat,la amndoi copiii,pana acum as fi dat degeaba,ca dupa 4 zile mi s-a confirmat ca nu era infectie.
alternez nurofen cu paracetamol .
nici eu nu dau fluor.
eu am intrebat in farmacie inainte sa am copil,ca ma rugase cineva din Romania sa ii iau,si mi-a spus farmacistul ca nu au asa ceva pt copii,ca nu se mai da de multi multi ani.
eu ma gandesc ...daca exista produsele astea,sunt facute pt adulti,nu??
si din " ce nu fac copiii mei ",sau "sunt pusi pe diiistrus"-vorba maica-mii,va dau "nazbatii" vechi si noi
acolo unde vedeti dezastru mare in casa,e facut de ei ,au scos toate hainele din sertare,calcate si impachetate cu sudoarea fruntii,si au daramat si draperia,cu bara aia de aluminiu care era infipta bine in tavan.Sofia mi-a explicat ca s-a urcat pe mobila ,si se arunca de acolo cu parasuta,tinandu-se de draperie.elSPER !!! ca nu se arunca,speer!! ca si el se urca acolo.
a fost cat am facut un dush.ei mereu mereu de cand sunt ei stau langa mine,ca puii atarnati pe cada,eu fac dush cu spectatori de cand ii am in burta,adica.
in ziua aia au iesit din baie,si ii auzeam chiuind de bucurie,ce era pe ei !!!! ca daca ii auzeam plangand,saream cu apa sir la ei !
dar ei se distrau pe seama mea ! nu a durat mai mult de 5 minute ,ca nu fac bai cu spume cand ei sunt prin casa misunand.
cand am iesit din baie,ei au venit la mine pe hol repede,nu mi-a dat prin cap sa ma uit ce au facut in camera lor...Am vazut mai tarziu,nu stiam daca sa rad sau sa plang,oricum am ramas cu gura cascata,iar ei daca au vazut canu am replica,se aruncau in alunecush ,se dadeau ca pe gheata pe haine,si cadeau in cur si o luau de la cap.
le-am lasat asa si am iesit afara sa ne aerisim creierul,si ei,dar mai ales eu !!!!!!!!!!!
Andrés (22mai2008)
aelita spune:
ANGI hahaaaaaaaaaaa " ce gluma buna"
Sofia ii zice "pite parc" lui Peter Pan,si ii spun PAN ! si ea zice NUUUU PARC!ca asa vrea ea !
Andrés (22mai2008)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dbunny/Dbunny.jpg)
Dbunny spune:
haha ce tari sofia si andres tragand jos si draperiile!!
am remarcat faianta rosu inchis in baie, plus faptul ca sofia inca mai papa cu babetica la gat..Olé! dani de mai mult de un an nu mai vrea sa auda de asa ceva.
Am vazut si eu poze cu alex, tortul si motocicleta. superrrr! mi se pare f mare motoreta ca sa mearga neajutat de nimeni...
maya cum e ana?
dastefa n-a mai intrat ?
is nitel grabita, dar mai intru eu la noapte. pupez
Dbunny si Daniel
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...
aelita spune:
DBUNNY inseamna ca mananca bine si nu se murdareste .ea inca da pe ea.
le dadeam intr-o vreme 6 barbite pe zi .
la cele 3 mese,le puneam o barbita lui,una ei.am vreo 40 ,deci umplu sarma de rufe !
cand le dau ciorba,curge jumate pe ei.
inca le calc inclusiv pijamalele,hainele de casa,maieurile,bodyurile,treningurile,le impachetez sosetele dupa ce le asez una cate una pe-o dunga pt ca nici pe alea nu le suport sifonate,
o vreme le-am calcat cele 40 de barbite continuu...acum le-am mai sarit dar le impachetez .cand erau mai mici,bagam hainele si barbitele patate intai in lighean la inmuiat .barbitele le clatesc dupa fiecare masa,le usuc,apoi le bag la spalat la masina cand se aduna numai cu lucrurile albe unde pun detergent de pete.care s-au patat rau si nu au mai iesit le-am aruncat.deci daca nici pe alea nu le suport cu pete,daca nu sunt albe,inchipuie-ti bluzele lor ca ar insemna sa arunc tot.
stiu,sunt cu capul .mai am sa le apretez
si Sofia a avut perioade cand nu o vroia,dar i-am explicat ca asa se mananca si ca se murdareste,i-am aratat cum curge pe ea,si a inteles.si-o da singura jos cand nu mai vrea sa manance si mi-o pune pe farfurie.cand mananca ceva de care stiu ca nu se murdareste rau,nu ii pun.
Andrés (22mai2008)
carla2005 spune:
Alex de aseara nu a mai facut febra... vad ca e vesela si a inceput sa manance! II mai dau antitermice azi si maine ( asa mi-a zis pediatra sa nu intrerup) am inceput si a doua cura cu bronhovaxom, si ii voi da 10 zile + echinaceea zilnic si beres drops picaturi ( asta e tratamentul pentru imunitate care trebuie facut 3 luni acu si trei luni in primavara)! Sper sa fie bine!
Afara e un frig ingrozitor, nu stiu cum suportati voi frigul dar eu d eo saptamana sant ca un pui rebegit...si ma infofolesc de nu se poate, dar tot imi e frig, cand ajung in casa si ma dezghet ma dor toate oasele ( picioarele nu mai zic ca am trecut la ghete imblanite si degeaba)! Nu stiu ce m-oi face la iarna, o fi trecerea asta brusca de la 30 de grade la 10 grade in miezul zilei...dar parca in nicun an nu am resimtit frigul asa rau!
Mirona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita DBUNNY inseamna ca mananca bine si nu se murdareste .ea inca da pe ea. le dadeam intr-o vreme 6 barbite pe zi . la cele 3 mese,le puneam o barbita lui,una ei.am vreo 40 ,deci umplu sarma de rufe ! cand le dau ciorba,curge jumate pe ei. inca le calc inclusiv pijamalele,hainele de casa,maieurile,bodyurile,treningurile,le impachetez sosetele dupa ce le asez una cate una pe-o dunga pt ca nici pe alea nu le suport sifonate, o vreme le-am calcat cele 40 de barbite continuu...acum le-am mai sarit dar le impachetez .cand erau mai mici,bagam hainele si barbitele patate intai in lighean la inmuiat .barbitele le clatesc dupa fiecare masa,le usuc,apoi le bag la spalat la masina cand se aduna numai cu lucrurile albe unde pun detergent de pete.care s-au patat rau si nu au mai iesit le-am aruncat.deci daca nici pe alea nu le suport cu pete,daca nu sunt albe,inchipuie-ti bluzele lor ca ar insemna sa arunc tot. stiu,sunt cu capul .mai am sa le apretez ![]() ![]() ![]() si Sofia a avut perioade cand nu o vroia,dar i-am explicat ca asa se mananca si ca se murdareste,i-am aratat cum curge pe ea,si a inteles.si-o da singura jos cand nu mai vrea sa manance si mi-o pune pe farfurie.cand mananca ceva de care stiu ca nu se murdareste rau,nu ii pun. Mary,o mamica de ian feb 2007,are nevoie de noi . ![]() ![]() |
Dumnezeul Aelita - ma uimesti!!! eu nu aveam timp de asa ceva nici cand eram doar noi doi porumbeii - daramite cu un copil - acum cu doi - nu am timp nici sa mananc.
avem si certuri in casa pe tema asta - el vrea curatenie intai sau sa punem la spalat/la facut mancarea/la aspirat/ la sters praful ... etc intai - eu vreau copiii pe primul loc (imbracat/spalat/mancat/ iesit afara/ jucat/bricolat
![](icon_smile_big.gif)
sa nu-mi spui ca mai ai timp si de coafat, unghii puse sau oja si mai ai timp si de un calculator - ca acum pe loc pic de invidie.
![](bang.gif)
am uitat sa spus/scriu ca si noi avem reductor - si e foarte fain cu el - am vazut ca au si la gradi. de olita nici nu mai vrea sa auda. Poate cand o sa-l vada pe Raul pe ea - o sa si-o doreasca din nou - noroc ca am doua bucati la fel.
![](icon_smile_big.gif)
de ce crezi ca faza cu scuipatul e mai altfel decat un zgariat pe alt copil, o lovitura - un alt fel de molestare? mie mi se par la fel de grave - ai grija de toti sa nu se bata, loveasca etc - imi duc copilul acolo sa aiba grija de el nu sa-l iau cu tot felul de traume pshihice sau fizice. nu?
nu-ti mai spun ce mi-au placut pozele, da? iar le-am privit cu sotul.
Carla - ma bucur mult ca e mai bine Alexu tau.
![](pupic.gif)
imi pare tare rau pentru faza cu inotul.
![](plang.gif)
s-a trezit
am fugit
revin io cand pot
lucrusoare de vanzare - reduceri de pret