Locul fetelor Nou-Venite (26)
Raspunsuri - Pagina 13
jesia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cora79 Jesia-speranta si incredere in Dzeu, vei fii mamica |
Doamne ajuta
...tu ce mai faci?
Pozele mele
Ce nu te doboara te face mai puternic
aleesicoo spune:
offff ce naiba o fi cu noi fetelor???

| citat din mesajul lui lorin7774 Eu am hotarat azi sa ma duc la dr. la un control, ca tot omu' care are peste 30 de ani si incearca sa faca un copil de mai mult de 6 luni si nu-i iese. Pana aici toate bune, dar a tb sa-i spun si mamei ca sa ramana cu Miruna, sa-i spun si surorii ca dr. e in orasul unde sta ea, si evident ca trec pe la ea,,,,,etc. Si au sarit amandoua pe mine ca ce-am patit, de ce merg, ![]() , nu intelegeau nicicum ca nu am patit nimic, vreau doar sa ma vada sa-mi spuna ce-i de facut in continuare.ideea e ca m-au bagat intr-un butoi si am o stare atat de tampita.... De fapt nici nu stiu daca ele sunt de vina....Eu nu am mai fost la maternitate de cand am pierdut sarcina ![]() ![]() .......offff, azi sunt prea plangacioasa... LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA ![]() ![]() IERI e Istorie, MAINE e Mister, dar AZI e un cadou. Bucura-te de el ! |

Invingatorii nu renunta NICIODATA!!!!
http://community.webshots.com/album/574674676TrCmjB
lorin7774 spune:
| citat din mesajul lui cora79 Lorrin-nu dispera,ai deja o fetita minunata si cu siguranta va veni si baiatul |
offfff, daca zici tu.....
vezi, parca n-am nici un drept sa ma plang, ca, intr-adevar, am o fetita minunata. Oricum, asta a fost principalul motiv pentru care m-am pus pe picioare repede. Pentru Miruna. chiar am avut un soc atunci cand am pierdut sarcina. nici nu ma gandeam ca se poate intampla asa ceva. Nici nu auzisem de boli, de test Torch si alte minuni de-astea. eram convinsa ca totul va decurge normal si natural.
Sa ne ajute DD si sa ne fericeasca pe toate cu copii minunati.

LOREDANA, mamica de MIRUNA CAPSUNA

IERI e Istorie, MAINE e Mister, dar AZI e un cadou. Bucura-te de el !
jesia spune:
cora ma bucur ca te refaci
lia totul va fi bine 
Pozele mele
mvb spune:
Astazi a fost cam multa melancolie la noi in topic....si cateva lacrimi
mai e un pic si e gata si ziua asta
MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) 
si viitoare mamica de copilasi jucausi 
Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !
..............................................
Nimic nu este intamplator!
..............................................
jesia spune:
| citat din mesajul lui mvb Astazi a fost cam multa melancolie la noi in topic....si cateva lacrimi mai e un pic si e gata si ziua asta ![]() MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008) ![]() si viitoare mamica de copilasi jucausi ![]() Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !![]() .............................................. Nimic nu este intamplator! .............................................. |
eu am o moleseala si un sictir de munca
...vai nu am chef de nimic vreau sa plec acasa mai repede Pozele mele
Lia73 spune:
feteleeeeeeee imi cer scuze ca nui prea am intrat dar am avut treaba....mereu pe fug ..va pup si sper maine sa avem mai mult timp

Asteptarea este tare grea dar rasplata va fi pe masura!! 
http://community.webshots.com/album/574537775vHktVo
danutza2783 spune:
Am revenit.
La multi ani pentru Jesia, multa sanatate si multi bebici.
Ale, Ale, nu te mai stresa. Cunosc sentimentul pe care il incerci. Eu cand ma enervez incepe sa ma doara stomacul si as merge sa ii zic vre-o doua celui care m-a enervat. Norocul meu e ca de obicei nu-l am prin preajma ca daca il am......
Zambeste, maine va fi mai rau!