Ce ziceti de un club hand-made ??!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri
Diana, trimite-mi mie flaconul cu lac prin posta romana, cu plata ramburs. Iti trimit pe PM datele daca vrei asa. Multumesc mult
Ce gramaj are lacul?
Eu am cumparat de la mag de unde am luat FIMO un lac VERNIS ...dar n-au stiut sa-mi zica daca merge si pe hartie. si are numai 30 ml.
Abia astept sa vad brosele..sincer le-am admirat mult pe blog. Cum aplicati lacul, pulverizati sau cu pensula?
M-ar mai interesa daca aveti o sursa de ate pt martisoare..la un pret bun, pt engros...ca totusi vreau sa fac si niste martisoare...
Ionitza, bine ne regasim si aici...cum a fost la targ in Iasi?
Au fost vizitatori? Ai avut vanzari? Cat a costat standul si cati mp avea? (Sper sa nu te deranjeze intrebarea...eu am mai participat acum mult ani la un tg cu produse pt copii si preturile erau colosale...)
Conchita, eu cand m-am apucat de flori uscate...nu aveam cuprot cu microunde si chiar le presam in carti de telefoane(ma rog..pagini aurii...si acum mai am floricele si frunzulite si le folosesc cu succes pt cel mic din cls 1 la abilitati practice...asa ca e bine ca le am...

Multumesc din suflet fetele si spor la treaba

Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Fetelor ma bucur ca ne inmultim.
Gabriela bine ai venit in clubul nostru. Asteptam sa vedem ce lucrezi.
Conchita si pe tine te asteptam cu ce lucrezi. Poate ne mai inspiram si noi de la tine.
Stie careva dintre voi sa deschida capitol nou?

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Gabriela bine ai venit! Dupa ce faci cane-ul din fimo baga-l frumusel la frigider pt o jumatate de ora apoi se taie perfect

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

salutam mamicile creative!

gabriela, acum am vazut ca aveam un pm de la tine demuuult... scuze! am raspuns acum la ala.
trimite/mi datele si iti pun lacul, pe maine o sa iti spun un pret si la atele de martisoare ca ma duc sa imi iau mie. eu anul trecut le/am luat de la un magazin de hobby si imi convenea pretul, dar nu mai imi aduc aminte cat era. maine merg acolo si mai vorbim.
spor la mesterit!
diana

a, era sa uit, am pus brosele pe blog!

www.diastudiocreativ.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianabv spune:

am uitat sa scriu, lacul are 125 ml.

pupici
diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionitza spune:

Fetelor, zicea Cristale sa incepem un capitol nou...ar trebui, nu? am ajuns la 21 pagini.
Am primit o invitatie sa particip la un targ de hand-made la noi in oras. cred ca o sa onorez - ar fi al doilea...
M-am apucat sa fac ceva tabloute in tema de Sf Valentin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristale spune:

Ionitza felicitari pentru invitatia la targ. Si eu zic sa o onorezi...si se pare ca e doar inceputul. Eu iti doresc succes. Cat despre tablouri abia astept sa le vad.

www.floar3d3colt.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Poftiti la un capitol nou-nout aici

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput