Ce ziceti de un club hand-made ??!
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
ionitza spune:
conchita, eu am aflat de targ de pe forumul unui site romanesc gen etsy (breslo) - pentru mine a fost primul daca vor mai urma si altele....om vedea.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianabv spune:
mamici harniceute din bucuresti, intrati pe forumul breslo ca este ceva targ foarte interesant in cotroceni mall. nu pun linkul sa nu fie considerat reclama.
a, si ceva noutati si la mine pe blog, mai ales o poza cu minunile mele!
www.diastudiocreativ.blogspot.com
pupici
diana
ionitza spune:
Fetelor,
are cineva cont/magazin pe etsy? cum merge? imi puteti impartasi ceva impresii? (ma bate un gand de ceva vreme)
dianabv spune:
multumesc, ionitza, si mie tare mi/au placut tablouril;e cu maci!
despre etsy, si mie mi/ar placea, dar nu stiu daca m/as descurca cu transport, plati... mi se pare prea complicat. desi poate nu/i asa! oricum, bafta multa!
diana
ionitza spune:
de asta intrebam si eu, Posta romana e cam piperata, desi pt occidentali nu ar fi asa de mult.
Insa pe etsy se plateste listarea, procent din vanzare....
Mi-am deschis pe Breslo, dar sunt destul de dezamagita...
Multumesc pentru aprecieri!
GabrielaG spune:
Felicitari pentru lucrurile minunate pe care le creati. Acum cativa ani ma prinsese "microbul" cu flori uscate..am reusi sa fac un "vitraliu" cu flori uscate cu ajutorul fetelor de pe forum si in rest m-am jucat cu copiii facand diferite felicitari.
Diana, ti-am apreciat mult lucrarile de pe blog asa ca mi-am spus sa incerc si eu sa fac ceva cu tehnica quilling asa incat in WK-end am facut o felicitare mare. Mi-a iesit frumos...spuin eu, promit sa-i fac poza si sa v-o arat. Imi plac la nebunie bijuteriile facute cu tehnica quilling si ma bate un gand. Dar...nu radeti, ca nu ma pricep deloc...ce lac se foloseste pentru hartie si cum se aplica?
Tot sambata aceasta am modelat si cu fimo...in ideea de a face niste martisoare, am facut un model din acela cu "cane"-uri..cred ca asa ii spune, doar ca atunci cand am ajuns la capitoul taiat in feliute tuburile acelea cu model...mi s-au turtit ...am vazut pe site-uri ca sunt petalele de flori ovale cumva, nu patratoase ca ale mele.
Daca aveti sfaturi si ma puteti ajuta sau daca la inceputuri v-ati lovit si voi de astfel de probleme...astept sfaturi de la profesioniste.
Multumesc anticipat si spor la lucru
Gabriela si baietii
dianabv spune:
salutare!
gabriela, eu la lacuire folosesc un vernis pentru aurire de la maimeri, nu stiu sa iti spun exact cum e. de pe breslo l/am luat cu 28 de lei plus taxele postale. e pe baza de apa si rezista f bine lucrarile. daca vrei eu am unul in plus si iti pot trimite si eu tot la 28 de lei, ca m/am cam avantat inainte de carciun si mi/am luat prea mult. eu am mai incercat cu un lac pe baza de apa si nu a mers, ceva din baumax, din ala la cutie mare.
despre cane, sa stii ca tre sa le lasi un pic la racit dupa ce le faci, sa ajunga la aceeasi temperatura. apoi sa le tai usor, cu ceva f ascutit. si mie mi se deformeaza, dar le mai aranjez cu mana dupa taiere. lacul asta de care iti ziceam e super si pentru fimo. pe fimo merge si ala din mag de constructii dar sa fie neaparat pe baza de apa ca altfel face reactie, doar ca nu sunt asa de stralucitoare.
am facut niste brose superbe, de care sunt foarte mandra, (bineinteles, tot cu quilling) numa ca nu gasesc cablul sa descarc pozele! am reusit sa fac trandafirasi mici mici, pe la 0,5 cm fiecare, mi/au iesit si niste cercei superbi! (mi/au murit laudatorii!)
pupici si spor la mesterit!
diana
www.diastudiocreativ.blogspot.com
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ionitza conchita, eu am aflat de targ de pe forumul unui site romanesc gen etsy (breslo) - pentru mine a fost primul ![]() |
multumesc, am cautat si eu pe-aici si am gasit cateva, e o idee buna.
![](japonez.gif)
![](icon_smile_blush.gif)
Gabriela, bun venit, poate te sfatuiesc fetele.
![](floare.gif)
mi-am adus ieri de la biblioteca un vraf de carti cu cross-stitch, n-am mai cusut demult asa ceva. urmeaza o gramada de Bday parties si, in buna mea traditie, tre sa cadorisesc si ceva hand-made. voi faceti asa ceva? daca aveti idei, le astept cu placere. ah, desenele inramate in rame vapsite de mine cam futuristic asa, facute cadou de Craciun, au avut un succes colosal, sunt foarte bucuroasa! pe bune daca e ceva care sa egaleze emotia unui cadou la care persoana a investit timp si atentie special pentru persoana cadorisita...
ionitza spune:
conchita,
in decembrie a fost primul targ la care am participat (si singurul )
Nu zic ce emotii am avut ci ce mari indolieli, inainte, chiar imi parea rau ca m-am inscris, vroiam sa renunt la jumate de taxa care o achitasem deja, numai sa nu imi infrunt temerile...
pina la urma am mers si bine am facut
Un sfat de la o incepatoare: fa mai multe lucruri si vezi ce anume este apreciat mai mult, ce comentarii au cei ce viziteaza standul...