Ce ziceti de un club hand-made ??!
Raspunsuri - Pagina 17
Cristale spune:
Diana felicitari pentru targ, sa iasa macar la fel de bine si cel care urmeaza.
Mik foarte frumoasa rochita ta.
Androix bine ai venit in clubul nostru. Am vazut si bijuteriile tale si imi plac.
Alessia pe unde umbli? Ai fost la targ?
Celelalte fete sunteti ocupate?Nu mai aveti timp si de net?
Eu lucrez de zor ca sa termin cadourile pentru Craciun.
www.floar3d3colt.blogspot.com
danat spune:
Diana felicitari pentru succesul de la targ si la urmatorul sa ai si mai mare succes!
Alessia chiar nu mai intri deloc aici?
Androix bine ai venit!
Am mai adaugat si eu 2-3 tablouri terminate recent si in curand voi pune pozele cu creatiile pt brad, dupa ce il vom orna.
Pupicei
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"Itīs all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
ionitza spune:
Buna seara!
Am putintel timp liber acum ca am aflat ca azi e sarbatoare si eu am cusut, spalat, calcat... ufff!
am inceputara sa ma uit pe creatiile voastre....FOARTE FOARTE talentate sunteti toate! ma simt mic copil
DANAT - pictezi superb!!...am vazut si blogul ALESSIEI
DIANABV, te-am vazut pe breslo, cumva? sau e doar o coincidenta de nume?
Ma chinuie si pe mine talentu' in ultima vreme, doar ca-mi cam lipseste timpul ....azi am taiat o esarfa sa-mi fac doua fete de perna (una e aproape gata) ca se asorteaza cu peretele grena (tot de mine facut si cu perdelele tot grena. o sa pun fotografii cind o fac si pe cealalta. (sau daca pot, o sa editez tot post-ul asta)
Si cu sarbatorile de iarna in cap, am vrut sa-i fac fetei o diadema cu bradut..si am facut unul din fetru decorat cu paiete...o sa ii fac maine o fotografie, ca am incercat azi..si nu merge NEAM! cu blitzul (apropos! paiete unde gasesc? pe la mercerii? ca i-am furat fetei din alea primite la revista Hanna Montana )
si pentru ca nu am diadema simpla in casa l-am atarnat in bradutul meu de ghiveci (un araucaria)
va pupacesc!
PS o sa mai postez si eu si pe blog, si alte nebunii facute de mine
ionitza spune:
Revin:
...pentru ca nu ma pot hotari nici eu sa ma opresc la un lucru, va mai arat un blog inceput in care vroiam sa postez cite nebunii fac prin casa (modificari, imbunatatiri (sau nu))
http://gospodina-bubulina.blogspot.com/
danat spune:
Ionitza bine ai venit si merci de aprecieri!
M-am uitat putin pe blogul tau si imi plac modificarile tale, pictura de pe perete e foarte interesanta, ma duce cu gandul la o gradina din poveste, si caloriferul de fonta super! Mie imi pare rau acum ca am aruncat niste sifoane stil vechi, din acelea de sticla groasa invelita in sarma, pe care am vrut sa le pictez, dar nu le-am mai carat la Viena dupa mine cand ne-am mutat. Ar fi dat tare bine ca stil retro in casa....
Fetelor, am postat si eu cate ceva din decoratiunile pt brad:
http://s596.photobucket.com/albums/tt48/tudors-painting/Collage/Home%20decoration/?action=view¤t=brad1.jpg&newest=1
Pup si va astept cu povesti si lucrusoare frumoase!
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"Itīs all for love... L.O.V.E."
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of MUSIC
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
ionitza spune:
M-am inscris la un targ de hand-made si am mari emotii...nu stiu nimic despre targuri, si nu stiu daca ce vreau sa fac o sa fie placut, apreciat...
in fine, e un adevarat test, nu?
(acum ma intreb ce mi-a trebuit?)
ionitza spune:
raportez:
fost la targ (primul targ)
placut la targ
lasand gluma la o parte, a fost foarte interesant. si pentru mine, care mai mult faceam si daruiam, am vazut ce place si se cumpara si ce place dar nu se cumpara ( nu ca ceva nu ar fi apreciat).
au avut succes tabloutele pentru copii pictate pe lemn, am si facut pe loc citeva (sau le-am personalizat)
Ca idee mi-a placut actiunea in sine, mi-a placut ca am cunoscut atitia oameni talentati - sunt incantata, ce mai!
pupici tututror! si daca nu ne mai auzim,
CRACIUN FERICIT!!!!! SI UN AN NOU INCREDIBIL!
...SI NU UITATI SA VA PUNETI O DORINTA LA TRECEREA DINTRE ANI!
terry spune:
buna dimineata,frumoase lucruri ati mai facut.noi, am decorat o cutie de bomboane cu servetel, o sticluta de iaurt a devenit o vaza decorata cu sfoara. pe lista avem decorarea a doua cutii mari pentru jucarii. poze? nu m-am invrednicit sa le fac. va anunt cand le fac vedete :))sa aveti spor, mese imbelsugate si sarbatori de vis.va pup,
terry====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
Cristale spune:
Felicitari Ionitza pentru targ....se pare ca a fost un inceput bun.
Terry asteptam pozele poate ne inspiram si noi.
Alessia pe unde umbli?
Restul fetelor sunteti ocupate cu pregatirile pentru Craciun? Va mai asteptam sa treceti si pe aici.
www.floar3d3colt.blogspot.com
dianabv spune:
salutare
eu am mai scris o data un mesaj luuung, lung, si mi/a dat o eroare la postare, asa ca am renuntat...
am avut mare mare succes la targ, sunt foarte multumita, nu am facut fata la cate as fi vrut sa fac si s/ar fi cumparat. dar numa bine stiu pentru la anul...
un pic m/a dat inapoi si faptul ca in 21 a murit socrul meu, numa timp si chef de creat nu a mai fost, plus ca am mai si inchis cand nu puteam sta si nu aveam pe nimeni in locul meu. targul a fost intre 17 si 24 dec, sper sa apuc sa pun si poze pe blog, inca nu am apucat.
pupici din brasov!
diana