Ce ziceti de un club hand-made ??!
Raspunsuri - Pagina 14
danat spune:
Mik pai tocmai, ca din sferele de Craciun fac globuri pictate si decorate cu paiete, pene (deci se presupune murdareala pe manute)...ma rog, am eu in minte un brad mai retro-fitzos asa
Fetelor, cele care va pricepeti la cusut, am si eu o intrebare: este greu de facut asa ceva http://www.nostalgieimkinderzimmer.de/imgs/_produkte/4301ef_q.jpg
Am vazut astazi intr-un magazin, din material foarte frumos, mai "pretios" ca sa spun asa, cusute si cu ceva paiete si snur argintiu si aratu bestial!!!
M-ati putea ajuta si pe mine cu pasii necesari pt a efectua inimioare din acestea umflatele?
Hobby
www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank">
"If you wanna make the world a better place,
Take a look at yourself and then make a Change"
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
.... "Ok, everybody, that's a wrap!"
danat spune:
Am adaugat si eu cateva din decoratiunile de Craciun facute deocamdata:
http://s596.photobucket.com/albums/tt48/tudors-painting/Collage/Home%20decoration/
Hobby
www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C.
conchita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danat Am adaugat si eu cateva din decoratiunile de Craciun facute deocamdata: http://s596.photobucket.com/albums/tt48/tudors-painting/Collage/Home%20decoration/ Hobby ****************************************** www.youtube.com/watch?v=IeVt9UEUh-8" target="_blank"> "If you wanna make the world a better place, Take a look at yourself and then make a Change" www.youtube.com/watch?v=wuQKnuFBg2E" target="_blank">Michael Jackson - King of M.U.S.I.C. .... "Ok, everybody, that's a wrap!" |
uoaaaaaa, sunt pictate de tine??? mama mia, sunt pe jos de admiratie, dana! le desenezi cu mana libera la inceput, sau transferi modele? oricum ar fi, sunt superbe superbe!!
inimioarele sunt simplu de facut: decupezi forma in doua bucati, lasi 1/2 - 1 cm pentru margine (depinde cat de mare vrei inimioara), cosi la masina sau de mana pe dos prima oara, lasand cam 2 centimetri necusuti, preferabil pe latura inimii, ca sa nu iasa cu golduri prin alte parti. dupa aia intorci materialul cusut pe fata, bagi umplutura cu atentie, si cosi deschizatura cu mana in punct de insailatura, avand grija sa indoi tivul pe dinauntru. snurul poti sa-l pui cu aracet, ca nu-mi imaginez sa atarne greu. daca vrei sa-l cosi, il pui de la inceput intre cele doua bucati de material si cosi peste el, pe dos.
ia te uita ce club frumos aici, ma primiti si pe mine? am intrat din intamplare, ca era danat la ultimul postant si citesc tot ce scrie ea, huh. :-))
danat spune:
Conchiiiita, tu aici?!?! Bine ai venit!
Nu stiu de ce (ca doar nu ne cunoastem personal), nu imi imaginam ca te-ar pasiona asa ceva, mai degraba chestiuni pragmatice (sper ca ai exagerat spunand ca imi citesti subiectele peste tot, nu de alta dar mai ma tin si eu de prostioare uneori si nu as vrea sa iti schimbi parerea despre mine, hehe )
Multam´ pt explicatia cu inimioarele, am sa fac o incercare cu un material mai putin pretentios, inainte de a-l cumpara pe cel mai "pretios" ca sa le fac pe cele pt brad.
Mini-sevaletele de Craciun sunt facute din combinatie intre pictura si tehnica servetelului. Am decupat parti din servetele cu motive de Craciun si restul e pictat de mine. Ma bucur ca nu se observa care e servetel si care pictura.
Hobby
madau spune:
Danat superbe tablourile, te-ai gandit sa si vinzi din ele?
Conchita esti binevenita
Io-s in plin avant creativ, vineri trebuie sa dau comanda de cristale si accesorii, si imi bat capul ce modele sa mai fac, fac liste, modific culori...deh..stiti voi
Alessia unde ai disparut?
Restul de fete, n-a mai facut nimeni nimic nou?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
terry spune:
noi, nu am mai facut nimic. am avut alte lucrari care ne-au ocupat timpul. a inceput si scoala...in concluzie, stam cam prost cu timpul liber.danat, ti-a explicat f bine conchita. si eu as face la fel cum a zis ea. ca umplutura, daca gasesti, ar fi mai bine sa folosesti bilute de polistiren sau vata (nu discuri demachiante).spor sa aveti!====================
Doneaza pentru Dan (doinabita)0900900212 pentru 2 euro
0900900213 pentru 3 euro
0900900215 pentru 5 euro
0900900210 pentru 10 euro.Apeluri doar in reteaua ROMTELECOM
Cristale spune:
Danat superbe sevaletele pentru Craciun. Ce fel de panza ai folosit? Si intr-adevar inimioarele nu sunt asa de greu de facut....mi-ai dat si mie idei de decoratiuni de Craciun. Eu ma gandeam sa crosetez globulete si sa le umplu cu vata apoi sa le decorez cu paiete sau panglici, mai vad eu ce gasesc prin casa. Oricum mersi de idee.
www.floar3d3colt.blogspot.com
danat spune:
Multumesc pt aprecieri fetelor! Ma bucur ca plac "creatiile" mele
Madau decoratiunile de Craciun le-am facut in principal pt vandut si pt cadouri prietenilor. Mai am de gand sa fac, nu sunt singurele
Spor la treaba si tie, inteleg ca esti in inspiratie
Cristale pinza e canvas din bumbac (nu stiu daca are traducere in romana) asa scrie pe toate pinzele mele cand le cumpar. Sa ne arati si noua ce globulete faci!
Chiar alessia105 pe unde este? Stiti ceva???
Hobby
madau spune:
Danat spune-mi si mie pe PM cam care ar fi pretul la tablouasul ala cu verde de ex? Mi-as dori si eu
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, PARTY 3 ANISORI , de la 3 la 4 ani , Turcia 2009
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX
Mik spune:
Danat, pacat ca stai departe.
Eu n-am terminat nimic, acusca ma duc la shopping caci imi trebuie un suprt de taiat pinza la patchwork si un cutter rotativ. Am sza trec si print-un magazin proaspat deschis cu fir de tricotat, trebuie sa iau cea care nu e lina pentru cel mijlociu.
Conchita, sois la bienvenue !
Mai vin.