Intrerupere CIC

Intrerupere CIC | Autor: greierash78

Link direct la acest mesaj

Buna!As dori sa shtiu cu cat timp inainte trebuie sa anuntz angajatorul ca doresc sa intrerup CIC shi sa revin la serviciu(vreau sa incep pe 15 octombrie...)!
Inca o intrebare pt o prietena care se afla in concediul de maternitate: pe 8 octombrie intra in CIC,ea doreshte sa inceapa serviciul...iar sotzul sa intre in CIC!Va putea ea sa ishi ia concediul medical, in conditziile acestea?
Multzumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mediajust spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash78

Buna!As dori sa shtiu cu cat timp inainte trebuie sa anuntz angajatorul ca doresc sa intrerup CIC shi sa revin la serviciu(vreau sa incep pe 15 octombrie...)!
Inca o intrebare pt o prietena care se afla in concediul de maternitate: pe 8 octombrie intra in CIC,ea doreshte sa inceapa serviciul...iar sotzul sa intre in CIC!Va putea ea sa ishi ia concediul medical, in conditziile acestea?
Multzumesc!

ppv shi Sara Ioana (7 octombrie 2004) shi Rares Constantin (4 martie 2009)
http://www.flickr.com/photos/27728467@N06/

1. Nu exista prevedere legala, dar daca vrei sa-i faci un serviciu celui care te inlocuieste anunti cu cateva zile inainte, macar sa-si stranga hartiile.
2. Da, dar pentru ea, nu pentru copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

am si eu o intrebare, de fapt as vrea o confirmare

pot sa reintru in cic dupa ce ma intorc la servici?
daca da, trebuie sa refac dosarul sau e acelasi depus prima data?

multumesc frumos!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005) & Monica (23 aprilie 2009)

Am blog si poze in album
Diferenta intre cum este si cum ar trebui sa fie

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui sirimie

am si eu o intrebare, de fapt as vrea o confirmare

pot sa reintru in cic dupa ce ma intorc la servici?
daca da, trebuie sa refac dosarul sau e acelasi depus prima data?

multumesc frumos!

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Sigur ca poti sa intri.
Tehnic, trebuie depusa cerere (pentru ca se emite o noua decizie), si cel putin dovada de la angajator ca ai suspendat CIM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Multumesc frumos pentru raspuns!

Am blog si poze in album

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Eu in principiu vreau sa stau in CIC doar un an. Dar daca ma razgandesc pe parcurs? Cym e mai bine sa fac? Sa anunt la inceput ca intreu 1 an si apoi sa-mi depun cerere de prelungire?Sau e mai bine sa-mi iau cei 2 ani de la inceput si daca la un moment dat decid sa ma reintorc la servici, anunt angajatorul ca vreau sa intrerup CIC?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui delsim

Eu in principiu vreau sa stau in CIC doar un an. Dar daca ma razgandesc pe parcurs? Cym e mai bine sa fac? Sa anunt la inceput ca intreu 1 an si apoi sa-mi depun cerere de prelungire?Sau e mai bine sa-mi iau cei 2 ani de la inceput si daca la un moment dat decid sa ma reintorc la servici, anunt angajatorul ca vreau sa intrerup CIC?

Delia

"Ceea ce suntem contribuie mai mult la fericirea noastra decat ceea ce avem." Schopenhauer

Nu trebuie sa indici in cerere perioada pe care ti-ai propus-o, ci doar ca vrei sa suspenzi CIM pentru cresterea copilului nascut la data de......Concediul este de drept 2 ani - iar tu stai acasa cat vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Aha, mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui greierash78

Multzumesc!

Intretimp prietena a aflat ca sotzul ei este pe lista de disponibilizari!Fiind shomer va putea intra in CIC?
Multzumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Daca indeplineste conditiile legale - da.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput