BIOGENESIS FERTILITY CENTER(3)
Raspunsuri - Pagina 14
misa_21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Pai ai face bine sa nu ne dezamagesti ca io una sunt la limita.Asa ca baga-ti mintile in cap lasa oo-le sa creasca si sa vad multe liniute.Si daca mai simt pesimism apai cat esti tu regina o sa ai de a face cu mine.Ete , acu cauta intepaturi. A trecut varsta au venit intepaturile. Catalina coltul meu de rai |

,esti mortala....
misa_21 spune:
| citat din mesajul lui miky007 Buna fetelor, o zi buna sa aveti! misa, sunt de acord, eu printesa, tu regina! Dar dam un anunt ca ne trebuie si un rege? pysy, multumesc mult pt informatii. Nu mi-e frica de durere la HSG, ma tem doar sa nu am vreo inflamatie pe acolo, ca de ex vreo anexita, (s-ar putea vedea la PAPS sau la eco? Imi face inainte vreun test de alergie la substanta de contrast? Cata, am citit ca nu se poate nimik fara HSG, dar ce nu pricep eu , (scuza-mi ignoranta), daca faci IUI sau FIV , nu se face implantatarea direct in uter? Pt ce le trebuie trompe permeabile?? Va multumesc mult pt raspunsurile voastre, sunteti the BEST si va sunt recunoscatoare ! ![]() ![]() ![]() |
Hop si printesa
.Acu eu zic ca daca ne trebe rege sa-l proclamam pe dr. D rege al fiv-ului la noi astea cu dosare de probleme.Sau ti-ar placea si tie embriologul???
miky007 spune:
Aoleu, de frica HSG-ului , am uitat sa va cinstesc!!!!
Pt toate fetele, dragutele mele, de la printesa Lia nu una ci mai multe cafele!

misa_21 spune:
| citat din mesajul lui miky007 Misa, draga mea regina , ma alatur si eu fetelor cu pumnii stransi pt tine, astfel puterea creste! ![]() |
Yupiiii!Ma simt intr-adevar incurajata de voi toate.
E clar,am produs ceva ca acu nu mai e autosugestie,chiar ma inteapa.
miky007 spune:
Misa, eu nu ii cunosc inca pe niciunul din ei, dar numai sa nu uitati sa-mi spuneti si mie pe care l-ati ales!!![]()
misa_21 spune:
| citat din mesajul lui miky007 Aoleu, de frica HSG-ului , am uitat sa va cinstesc!!!! Pt toate fetele, dragutele mele, de la printesa Lia nu una ci mai multe cafele!![]() ![]() ![]() ![]() |
Lasa frica ca nu-i mai rau decit la un control normal.Numa daca ai probleme pe la 'trompete' doare cind iti baga solutia aceea.
catalina2307 spune:

Hai ca o inteapa. E de bine. Suntem duse rauuuuuuu.
miky - sa nu iti fie frica. Nu ai de ce. Asta este partea cea mai usoara. :))
Te-am incurajat, da?
De ce este obligatorie analiza asta, nu te pot ajuta cu un raspuns. Probabil vrea sa vada uterul, nu stiu. Dar stiu ca eu am incercat vreo 2 luni sa negociez cu medicul. Ca poate nu e obligatorie si nu isi da dansul seama, ca poate histeroscopia e suficienta ca doar a vazut cu ochii lui, ca totusi nu vad eu de ce ar fi necesara. Cat este de dragut, a ramas categoric. Ne auzim dupa ce avem filmuletu.![]()
coltul meu de rai
mirela_70 spune:
Si inca o intrebare stie cineva daca maine e ziua 1 a CM ziua 3 ar fi duminica.Pot face hormonalele in ziua 4 nu de alta dar duminica nu prea gasesc laboratoare deschise.
misa_21 spune:
Sunt in stare de lesin!!!
M-au sunat de la clinica sa fiu miine la monitorizare ca eu trebuie monitorizata mai des
.Gata am intrat in viteza,sper fin toata inima sa va aduc vesti bune!