BIOGENESIS FERTILITY CENTER(3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misa_21 spune:

Catalina,simbata e z6,deci la eco voi fi dupa 5 serii de menogon.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Super, o sa se vada exact cat de productiva esti. Iti tin pumnii sa fie bine.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Super, o sa se vada exact cat de productiva esti. Iti tin pumnii sa fie bine.

Catalina

coltul meu de rai

Asa sa fie.Multumesc pt. pumnii strinsi ca am mare nevoie.Am obosit sa se vada foliculi putini si sa mi se intrerupa trat.Nu ca acum as produce vreo 20,stiu ca doar 2-3 se poate pe ciclu naturel,dar macar aia 2 sa aiba ovocit si sa am endo bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui misa_21

Mult succes draga Misa,sunt alaturi de tine cu pumnii stransi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Buna fetelor, o zi buna sa aveti!
misa, sunt de acord, eu printesa, tu regina! Dar dam un anunt ca ne trebuie si un rege?
pysy, multumesc mult pt informatii. Nu mi-e frica de durere la HSG, ma tem doar sa nu am vreo inflamatie pe acolo, ca de ex vreo anexita, (s-ar putea vedea la PAPS sau la eco? Imi face inainte vreun test de alergie la substanta de contrast?
Cata, am citit ca nu se poate nimik fara HSG, dar ce nu pricep eu , (scuza-mi ignoranta), daca faci IUI sau FIV , nu se face implantatarea direct in uter? Pt ce le trebuie trompe permeabile??
Va multumesc mult pt raspunsurile voastre, sunteti the BEST si va sunt recunoscatoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky007 spune:

Misa, draga mea regina , ma alatur si eu fetelor cu pumnii stransi pt tine, astfel puterea creste!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pysypisi

Citat:
citat din mesajul lui misa_21

Mult succes draga Misa,sunt alaturi de tine cu pumnii stransi

Multumesc iubita!Sper din toata inimasa nu va dezamagesc si prin rezultatele mele sa va dau incredere.Eu daca ajung la et,chiar nu cred ca nu voi reusi

Mergi la inceput

Pai ai face bine sa nu ne dezamagesti ca io una sunt la limita.Asa ca baga-ti mintile in cap lasa oo-le sa creasca si sa vad multe liniute.Si daca mai simt pesimism apai cat esti tu regina o sa ai de a face cu mine.Ete , acu cauta intepaturi. A trecut varsta au venit intepaturile.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Chiar.....printesa Lia cu ce s-o preocupa azi de nu dat ea macar o cafea? Asa sunt astea cu sange albastru, un ceai nu ar da si ele dimineata la amarati.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela_70 spune:

Buna fetelor!
Catalina, am o rugaminte la tine,tu ai spus ca dr. Diakoumakos nu se apuca de FIV daca nu ai facut HSG.Eu am facut anul trecut in spital inainte sa ma opereze laparoscopic dar cand m-am externat nu mi s-a dat filmul si documentatia a ramas acolo.Nu am decat biletul de iesire din spital.Trebuie refacuta HSG sau as putea sa cer de la spital ceva,o copie din fisa mea?
Iti multumesc si iti doresc o zi buna!

Mergi la inceput