Noi vrem respect. Dar nu facem nimic

Noi vrem respect. Dar nu facem nimic | Autor: desprecopii

Link direct la acest mesaj

Am citit ceva interesant despre campania (jenanta) a tv Realitatea.
Cititi despre cum inteleg televiziunile politice sa vorbeasca despre corectitudine si respect - in timp ce ele insele sunt 100% manipulate de interesele patronilor lor.

http://www.zvoner.ro/noi-vrem-respect-dar-nu-facem-nimic/

Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Departe de mine a-mi fi pe plac 100% postul Realitatea, dar cred ca Zvonerul s-a inselat.

Este vorba de un manifest iar pronumele "NOI" nu se refera la cei de la Realitatea ci pur si simplu la "NOI" cei obisnuiti oamenii de pe strada, la "NOI" romanii.
Dar, mai curand, putem incepe a diseca manifestul original:

Manifestul campaniei NOI VREM RESPECT!

Noi nu ne facem, de obicei, auziti.

Noi nu iesim in fata.

Noi ducem, in tacere, Romania in spate.

Noi mergem la spital cu teama ca e ultimul drum.

Noi suntem mereu panditi de moarte pe soselele groazei.

Noi vedem cum scoala romaneasca se prabuseste.

Noi traim, dupa o viata de munca, umilinta batranetii in saracie.

Noi ne nastem cu spaga si murim cu ea.

Noi vedem cum justitia ii scapa mereu pe smecheri.

Noi suntem cei abandonati de politicienii care au grija doar de ei.

Noi nu mai avem incredere in acesti oameni care s-au obisnuit sa ne minta.

Noi suntem speriati de lipsa lor de viziune, de vointa si de caracter.

Noi ne simtim in pericol.

Noi trebuie sa rupem tacerea.

Noi trebuie sa ducem Romania inainte.

Noi nu vrem functii si nici putere.

Noi nu cerem nimic.

Sustine manifestul “Noi vrem respect” postand argumentele tale aici, fie sub forma de text, fie intregistrandu-te cu ajutorul formularului de comentariu video (ai nevoie de un simplu webcam).

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copiloi spune:

Politicienii (mai ales astia de-s acuma la putere) sunt niste cinstiti, onesti, dezinteresati, corecti etc., etc.......televiziunile sunt de fapt problema in Romania

Hai sa fim seriosi!

Nu stiu cum se face, ca numai Realitaea si Antenele au patroni....B1 TV, de exemplu, nu are

Dati exemplu de o tara, in care televiziunile, presa nu sunt partinice. Luati publicatiile majore din lume (Franta, Germania, Anglia, SUA) si o sa vedeti ca fiecaruia i se cunoaste coloratura (inclinatia, atasamentul politic). Din pacate, in aceste tari, nu exista un Basescu, care sa strige: oligarhii, mogulii!!!

Asta cu oligarhii, mogulii si interesele din media sunt gogoritele lui Basescu, care, gata, au iesit din uz, nu mai tin....S-a convins lumea!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Eu stau destul de mult cu tv-ul deschis pe Realitatea si Antena3 in timpul zilei (cat nu sunt copii acasa sa ma obstructioneze) pt ca imi plac dezbaterile politice, imi place sa stiu ce se intampla si sa fiu informata. Am vazut si eu spoturile cu campania celor de la realitatea si "Miscarea de rezistenta" a celor de la Jurnalul national. In primul rand mi-au placut spoturile (mai ales ale celor de la miscarea de rezistenta) si ideea. Nu stiu cum o sa se concretizeze si ce o sa faca exact, dar as zice sa asteptam sa vedem cum o sa evolueze aceste campanii, abia apoi sa le calificam drept penibile, jenanate etc.
Eu una ma bucur ca se ia atitudine, chiar daca acum e poate mai mult 'de fatza', nu si de consistenta. Poate o sa vada si niste adolescenti si o sa le placa si o sa-i faca sa se gandeasca si ei ce e ala respect, daca au parte de asa ceva, ce ar putea face ei.
Eu personal ma bucur ca in mijlocul unei emisiuni cu politicieni vine un analist politic si le spune , cu citat din constitutie ca ceea ce fac e ilegal. Ma bucur cand Dana Gecu il opreste pe politrucul de la PDL din aberat si-i spune in fata ca minte si insista sa i se raspuna la intrebare (intotdeauna incomoda), nu sa vina ala cu citate din directivele lui de partid.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Ok - atunci l-ati vazut pe dl Nica in prime time? Ati vazut ca nu poate nici macar spune o fraza logica? Acest om a fost ministru de interne si vicepremier ... am ramas muta sa inteleg ca acesta este unul dintre cei mai buni oameni de la PSD....
De ce nu l-a intrerupt nici un jurnalist de la RTV sa ii spuna: domnule Nica, bateti campii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

RealitateaTV a luat nastere ca post TV de nisa, destinat stirilor politice. Cine se opreste acolo, stie ce gaseste. In caz ca altceva vrea sa vada, e liber sa zappeze pe alt program.

Daca RealitateaTV se jeneaza acum de propriul ei profil, poate sa si-l schimbe, sa devina televiziune de divertisment, de muzica, de desene animate, ce i-o placea.
Sau poate sa mai umble nitel la profesionalismul jurnalistilor sai.

Pe scurt: manifestul RealitateaTV este o ipocrizie.

Triunghiul portocaliu *

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chupa_chip spune:

Actiunea aceasta se vrea ca o completare a listei negre instituite la ei? Si-a regasit Realitatea moralitatea?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iileana

RealitateaTV a luat nastere ca post TV de nisa, destinat stirilor politice. Cine se opreste acolo, stie ce gaseste. In caz ca altceva vrea sa vada, e liber sa zappeze pe alt program.

Triunghiul portocaliu *

www.trilulilu.ro/bright/566e0d1c4a9b15" target="_blank">see details

corect, cine vrea telenovele turcesti si indiene merge pe B1, cine vrea cursuri de gatit si de machiaj merge pe euforia, fiecare dupa aria de interese.

Cu siguranta campania e o chestiune de marketing, nu e asa, o treaba altruista facuta sa ridice nivelul 'telectual si de "self-esteem" al romanilor. Important e ce o sa faca, la modul concret in aceasta campanie (daca nu or fi doar spoturi si atat) si ce ecou o sa aiba, pe cati romanisi o sa-i faca sa ridice o spranceasa si sa isi puna niste intrebari.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Ok - atunci l-ati vazut pe dl Nica in prime time? Ati vazut ca nu poate nici macar spune o fraza logica? Acest om a fost ministru de interne si vicepremier ... am ramas muta sa inteleg ca acesta este unul dintre cei mai buni oameni de la PSD....
De ce nu l-a intrerupt nici un jurnalist de la RTV sa ii spuna: domnule Nica, bateti campii...

Si azi au relatat pe larg campania de lansare a lui domnu' Gioana din hangar. Deci e destul de clara treaba pt toata lumea.
Dar nu despre culoarea pollitica a celor de la realitatea e vorba, ci de actiunea lor ... care ramane de vazut cum o sa evolueze.

Cei "clontzosi" care s-au luat ieri si de pdl-isti si de psd-isti erau la Antena 3. Acum mi-am amintit. Nu ca aia ar fi incolori politic, dar ...

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Realitatea TV sunt mai PDL-isti si un pic Basescieni, dar ei fata de Antene reusesc sa tina cat de cat un echilibru, nu fac chiar pe fata totul.
Antena 3 e comunista si PSD-ista plina de venin si ura si trage incontinuu si din toate pozitiile in PDL si Base. Acolo si-au gasit loc si PNL-istii - trist.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Antena 3 e comunista si PSD-ista plina de venin si ura si trage incontinuu si din toate pozitiile in PDL si Base. Acolo si-au gasit loc si PNL-istii - trist.

vivi

Eu nu sunt deloc PSD-ista, din contra. Dar tocmai "veninul" si trasul din toate pozitiile in PDL si base sunt lucrurile care imi plac la jurnalistii antenei 3 pentru ca eu consider ca merita. Pt ca isi bat joc de tara asta si o considera mosia lor unde pot face ce vor.

Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput