Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

mariaa parca o si aud pe ghiocica cum iti povesteste ea la telfon ... abia stept s-o vad

doris da ce baiuri ai mama din nou ???? te pot ajuta cu ceva ????

ana iti dau si ceai ... acuma merg sa-mi fac ... cred ca de tei e bun ???

danitin multam fain de lampa, apreciez ca te mai gandesti si la mofturile mele in toata agitatia ta deci lampa e numarul 10, are la fund 4.5cm .... multam mult las ca trec problemele

silvana si mie mi-a placut tunsa scurt cum iti sta ... nu te stiu live, da in poze pot sa spun ca-mi placea mai mult fresa scurt si nunata roscata ... parerea mea

geta ????
anda ????
aida ????
ne-ati parasit ?????

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

bay Dorisache....abia astept sa spui care e treaba....cat despre maretia asta a mea...nu e nici o maretie...e o chestie si un exerciutiu si gata,Multumesc si te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

buna fetele
va multumesc pt urarile facute piticului meu.va doresc si voua sanatate si NO STRESS(la munci,acasa,etc).
da avem soare!am si dat o tura cu piticul afara de dimi sa mirosim toamna cu soare.
va doresc o zi linistita!

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Dana...nu vreau de tei,desi nu mi-ar displace,dar mai pe seara,inaite de culcare....un ceai verde cu lamaie sau un ceai negru cu caramel si vaniliear merge acum...

Diana,sa ai si tu o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ziua buna tuturor! Si multumiri ca, precum de obicei, ma intelegeti si de data asta ... Auzi, pe voi nu va bantuie molesala ... ca eu, de cateva zile, numa' in varf de pat as sta, nu ca apuc, dar ca idee ...

Imi place si mie tare, tare mult cum a slabit Ana si are perfecta dreptate cu regimul. Cea mai spectaculoasa perioada de slabit am avut-o cand alaptam, 10 kg in juma de an, si asta doar pentru ca, din cauza colicilor spiridusului, ajunsesem sa mananc chiar numai chestii sanatoase ... si s-au dus kilele intr-o veselie, plus ca ma si simteam foarte bine. Probabil insa ca acum nu am motivatia necesara....

Bine ca a rasarit soarele pe afara, parca e mai bine si pentru moral ... din pacate am auzit ca in weekend o sa ploua. tare bine ar fi sa nu se adevereasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

la voi e soare acu dar ploo la mine ce ma enerveaza vremea asta de stat in casa, facut copii sau numarat bani

Ana, felicitari pentru cele 13 kg! eu de cateva zile incerc o simulare, sper sa ma tina ca vreau sa ma scap de vro 10 kile.
Maria, sa treaca repede arm-urile si sa vine ghiocelu acasa si atunci sa vezi povesti, draga de ea
Doris, tzuc si astept cuminte
Geta, ma bag si eu la subiectu cu slabitu.
Dana, si mie imi place scurt si roscata doar ca de data asta nu ma pot hotara. De fiecare data cand e lung, il vreau scurt, dupa ce-l tund, il vreau lung
Dani, pentru mine vremea asta e crima, tensiunea ma sacaie de numa desi iau pilule ... n-am fost prea inspirati cand am venit in Chicago, dar daca ne hotaram sa ramanem aici, sigur ne vom muta in parti mai insorite.
Deya, ai rezolvat cu cazarea?
Anda??!! Aida??!!

Va pup in gasca, ma duc sa bag ceva in oale

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

doris, iara coci ceva?? fro batacanda online??
hai sa te faci bine si sa revii in forta cum numai tu stii

io ma declar caput, am avut o saptamana horror si cred ca nici urmatoarea n-o fi mai usoara. singura chestie misto pe ziua de azi e ca am gasit o felicitare exceptionala pentru ghiocica, cautam de mult timp asa ceva. incep sa-i pregatesc 'bagajul cu amintiri de bun venit' in familia noastra si asta face parte din compozitie.

despre vreme nu mai inteleg nimic...luni am fost in pantofi la lucru si am inghetat, azi am fost in cizme si m-a luat cu naduseli...despre alergie nu mai zic nimic ca fac nopti albe la greu! multa sanatate si multi nervi celor care mai au de furca la fel cu alergiile si astmul!!

acuma vad ca iara ploua..pfff..ce nebunie. toamna asta ma depaseste si pe mine..

dani n-am uitat intr-o zi cu soare ne-om vedea cu siguranta
Getutule, unde ai disparut???

no, ma duc sa mananc ceva si sa ma arunc intr-un colt de casa
seara faina gagix!

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deya spune:

Sa dormi linistit Mariuca
Fecelor stiti vreo vopsitorie textile?Popica si-o gasit el geaca vietii si nu vrea alta nici cum da de anu trecut pana acu s-a cam decolorat.E material textil si trebuie vopsita neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Sa dormi linistit Mariuca

deya

multumesc, scumpo ...si-s de fro ora treaza
uita-te www.curatatorie-timisoara.ro/contact.php" target="_blank">aici, in stanga ai tarifele la vopsitorii.
tare faza cu 'geaca vietii'

Ano, week-end de exceptie pe la toiotisti si sa mancati fasole din aia de ne-ai lovit in coaste anul trecut cu pozele dixtractie faina de tot!

hai ca va las o oala de doara nu s-o raci pana faceti ochi

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geta_florina spune:

iaca am facut ochi ....
buna dimineata la voi

inca nu s-o racit cafeaua Mariaa, asa ca ma servesc cu o ceasca ... iar n-ai putut dormi din cauza alergiei? offff, imi pare tare rau, nu gasesti nimic sa te ajute?

eu am avut ieri o zi tare trista, am fost la o inmormantare la arad, a murit nasul sotului meu, un barbat in putere de 62 de ani ... a facut atac cerebral si s-a stins rapid. sunt asa de intoarsa pe dos ... eram apropiati, era un om vesel, plin de viata, care intotdeauna te facea sa te simti bine.

Digutix spun si eu cu mare intarziere LA MULTI ANI baietelului tau frumos, sa creasca mare si sanatos!
Ana felicitari maxime pt cele 13 kg, esti grozava femeie!
Luana e bine acuma?
Silvana hai la slabit si noi ... luam exemplu de ambitie pe Ana .... si zici ca-i ploioasa clima la Chicago? cum ati ajuns voi tocmai acolo?
Doris ia zi ce pregatesti tu acolo? hai ca m-ai facut curioasa .... sa-nteleg ca esti bine, da?
Aida chiar ca ne-ai parasit .... ce mai faci, ce mai face bebe Erik?

va pe toate in grup
weekend fain sa aveti

Geta, mami de Alex

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> Povestea unui Licurici

"Daca stai sa judeci oamenii, nu mai ai timp sa-i iubesti"

Mergi la inceput