Timisoara Impreuna(161)Emma te purtam in inimi!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Andanii da am zis ceva rau?Am zis ca imi plac baile sau altcineva a comentat?

deya

stai linistita , totul e ok ... nici n-am zic ca ai zis ceva rau ....

ANDANII

"Licuriciul Emma din sufletul meu"

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digutix spune:

Citat:
citat din mesajul lui deya

Digutix La multi ani pentru Timotei!Am auzit eu ca a fost ziua lui
Eu traiesc am dureri de masele.....stiti careva vreun dentist bun da nu foarte scump?Danitin parca mi-ai dat odata o listada nu mai stiu in ce capitol.
Mariuca mi-ai lasat intr-o zi un offline da mi s-a blochat messu si nu am vazut ce.
Ana multumescti-am dat accept in lista.Sanatate Luanutei si ignore doamna educatoare

deya

ms mult deya.ai "auzit" bn.ziua lui a fost pe 18.pt cn vrea sa vada am pus poze la semnatura
andanii ff frumoase "prostioarele" tale.
danitin balerina ta e o dulce.

DIANA-mami de pitici nazdravani
http://community.webshots.com/user/digutix

Mergi la inceput

digutix superbi nazdravanii tai ... La multi ani cu intarziere baietelului Timo sa-ti traiasaca multi ani fericiti si sanatos

ANDANII

"Era odata un licurici frumos, cel mai frumos. Si era altfel decât ceilalti, pentru ca licarea din ochii lui mari si negrii. Si licarirea lui era ca o vraja, pentru ca cine vedea lumina aceea uita tot ce stiuse pâna atunci si facea tot ce voia licuriciul. Cine a vazut acel licurici nu-l va uita niciodata ... i-a intrat in suflet pentru vesnicie"

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank"> "Povestea unui licurici"

s-au topit 22 kg, mai am 8 kg pana la targhet cu "MONTIGNAC- stil de viata nu dieta"

www.phenforum.com/ticker/img,44,81,0,kg,95,73,65,/weight.png" target="_blank"> "grasa devine slaba"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

'neata,

Diana, La multi ani pentru Timo
Ana, da da si nu nu m-am tuns, inca nu-s hotarata tare tare, stiu ca daca ma tund o sa-mi para rau, asa se intampla de fiecare data

pe restu va tzuc, o seara linistita

Silvana si Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Poze cu noi
blog DC, Timisoara impreuna

Don't ever give up

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Dragelor, mi-e rusinica. Intru tot in fuga, ma plang un pic, astept compasiune si ... o tulesc la ale mele. dar voi ma stiti bine si sunt sigura ca ma suportati si asa, pana cand ma mai adun si eu. Am traversat o perioada cam naspa dupa problemele de sanatate si tonele de nervi pe care mi le-am facut. Astept sa rasara soarele si in zona mea.

Pana atunci tin sa precizez ca m-am turat alaturi de Ana la faza cu geaca si caciulitza (am vazut ca tu te-ai calmat, dar ai avut dreptate sa reactionezi in fortza), am cautat sticla pentru lampa - dar m-am prins ca am dus-o la casutza asa ca dureaza pana o recuperez de acolo - si mi-a placut imens colectia de lucruri vechi, am spus un La multi ani sincer pentru Timo, chiar daca n-am reusit sa si scriu, numar cu Maria impreuna zilele cu petale si ma gandesc cum ar arata Silva tunsa scurt, zambesc in asteptarea batacandei, caut nr dentist pt deya dar nu l-am gasit inca - cabinetul e pe CD loga, langa curtea liceului, e o vila chiar pe colt, la subsol.... si ... multe altele, adica, in esenta sunt cu voi, chiar daca nu mai sunt asa scriicioasa, vorba Anei. Iarasi imi sufla cineva in ceafa si trebuie sa las balta frumusete de mesaj scris din tot sufletelul.

Mai zic doar atat, va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

atunci ca sa te ajut, amr 18
la telefonul de azi seara, i-a scos pe toti din camera, s-a urcat cu telefonul in pat, cu perinita ei si cu papusa si de acolo ne-a turuit din gurita la povesti....asa o pofta de vorba a avut azi!
da' cum intra careva in camera, se dadea jos din pat, il scotea urgent afara si porma retur cocotata sus la povesti cu noi..fost criminala azi
intreabarea zilei de vreo saptamana incoace, da..dupa ce-s gata petalele mergem la ea??? mergem cum nu pui..ca vantul si ca gandul!

danitin, sa razbesti cu nebunii si sa ramai sanatoasa dupa toate astea
diana, la multi ani lui Timo atunci si multa, multa, muuuulta sanatate!!!

pup la gramada,
seara linistita gagix

mamica de Alexandra Ioana nascuta din inima, crescuta in suflet
_

“Before you speak, listen. Before you write, think. Before you spend, earn. Before you invest, investigate. Before you criticize, wait. Before you pray, forgive. Before you quit, try. Before you retire, save. Before you die, give.”
Emma este IUBIRE ****** un copil a crescut in inima mea ****** am un inger pazitor

Mergi la inceput

va servesc o cana de lapte cald cu inka

o zi buna va doresc zuzelor

ANDANII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Neatza gagix...

Si io pe langa voi...
V-am citit , da io-s tot cu ale mele, in schimbari de zile mari, am pus punct la tot ce mi se intampla, sa vad cat ma tine elanul...
Fug sa va deschid cap. nou...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Salutare,

Diana...sa-ti traiasca feciorul cel frumos!E un scump!Si am luat si eu,virtual,o felie de tort...buna rau!

Dana, da si tu un ceai la fata....lasa laptele cu inka...dai?

Danuto...sa le F catelul pe 'izdele alea...de la gradi vorbesc...toanta am fost eu ca m-am enervat,dar o sa le mai F o data dulaul daca mai imi sufla in ciorba,de ajungem la ptovt..la stirile de la 5...asa ca sar'na de sustinere...si iti doresc din toata inima sa se sfarseasca cat mai curand si nebuneala de la tine!

Silvanoooo,te vreau tunsa si vopsita...ca sa-mi amintesc de zilele de demult...hihihihihi....

Dorisache...ce pui la cale?Haida la seruit acilea,nu ma lasa cu ochii-n soare...

Simonelu'...tzucalim la greu ghiocica vorbareata ...si pe mamica ei!

Nah,hai ca va pup....Ati vazut ca avem soare?Yeeeeee....!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ana, mai putin...si dezvalui misterul...
Nu-i ceva maretz...ca slabitu` tau de ex...pt care te felicit la maxim...

Aveti cap nou, il gasiti voi...fug dupa Ines la scoala...

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet Povestea unui Licurici!

BLOG DC-Impreuna Timisoara

Caut cu lumanarea orice:)) ...uneori chiar gasesc!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
POZE CU NOI

www.youtube.com/watch?v=yvdFw3VNJHM" target="_blank">Povestea dintelui pierdut:)), www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=4910d596eade3d31e723cf" target="_blank">Christmas 2007 by INES, www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj INES, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput