Emigrare sau nu?
Raspunsuri - Pagina 26
Guestus spune:
Tu stai acolo si trebuie sa ne spui de ce Allure ii face pe cei din Quebec ciudati si de ce yo spun ca am vazut in poze folie de plastic la balcoane??
columbiana spune:
tu ai nimerit in vreo mahala cu pozele; sau ai vazut iarna <abriurile> ca alea-s din plastic, un fel de copertina ce protejeaza intrarile de zapada sau masinile, la casele unde nu-s garaje.
Quebecosii nu-s (foarte) ciudati, doar diferiti de anglo unde-i Allure, asemanatori mai mult cu noi-latinii si mai putin cu americanii.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
blackpanterro spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Ramona J
Principiul e oricum asemanator. Ei nu sint angajati permanenti. Lume multa, oameni putini |
Ba da :).Prietenul nostru, de la firma aia la care scriam la americance mai demult, lucreaza pt ei de vreo 6 ani, cu contract si tot, salar fix, beneficii platite de firma si tot tacamul. Cred ca tu vb de private contractors, pe cont propriu...mai avem un alt prieten care asa a lucrat pana s-a angajat la o firma de contractori.Aici vb numai despre IT, nu stiu in rest cum e.
Si e valabil pt US, in Canada habar nu am cum e.
La lucru la sot mai mult de jumate din colegi sunt contractori ce apartin de diferite firme.
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Ramona J spune:
Atunci spune tu care e diferenta.
Treaba cu contractor in armata oricum nu-i valabila pentru emigranti (nu la inceput) si discutia era despre cu totul altceva. Dar daca vrei sa ne povestesti despre asta macar lamureste lucrurile pina la capat, ca eu nu stiu cum e cu contractors in armata.
blackpanterro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramona J Atunci spune tu care e diferenta. Treaba cu contractor in armata oricum nu-i valabila pentru emigranti (nu la inceput) si discutia era despre cu totul altceva. Dar daca vrei sa ne povestesti despre asta macar lamureste lucrurile pina la capat, ca eu nu stiu cum e cu contractors in armata. Lume multa, oameni putini |
Whoa, doar nu te-ai suparat nu? Am vrut numai sa spun ca exista firme de contractori, nu stiu de ce supararea...sorry...
Da, nu poti sa lucrezi pt guvern daca nu esti cetatean, contractor sau nu, dar nu am inceput eu discutia cu contractorii...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
Ramona J spune:
Nu, dar prin definitie un contractor ofera un anumit serviciu pentru o suma stabilita/negociata. N-am nici o vina ca armata-i mai cu mot.
Allure spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Guestus Tu stai acolo si trebuie sa ne spui de ce Allure ii face pe cei din Quebec ciudati si de ce yo spun ca am vazut in poze folie de plastic la balcoane?? |
bueeey!! Io n-am spus asa ceva... De unde le scoti?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.
Hazul spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui claucia
Nu nu, cum zice fi-mea cu degetelul in aer cand nu am inteles ce spune, nu trebuie sa mergi in Quebec (ne referim aici la provincie nu la oras), doar emigrezi pe Quebec si nu iti trebuie nici studii nici alte cele pentru punctajul cam piperat din parte eng, dar aterizezi directia Toronto (aici, da ma refer la oras) sau in oricare din Ontario, BC etc ca asa ai gasit belet de avion. Si ramai acolo. Nici nu-ti trebuie antrenament, si uite cum mai populezi o zona oricum in mare lipsa de gradinite/crese/live-in caregiver etc.. Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009 |
Mi se pare mie sau esti sarcastica?
Do me a favor please. Nu mai da quote and paste mesajelor mele. Ai ceva de spus , spune intr-un mesaj "al tau", nu-mi raspunde mie "pe la colt". Stiu "cu ce se mananca (aceasta tara) Canada". Nu am afirmat ca stiu tot, insa de 15 ani aici, cred ca mi-am facut o idee cat de cat...
Si ai uitat sa mentionezi ca tu faceai comparatie intre emigrarea in Quebec cu cea in "Canada". Desi e practic aceeasi tara, se "mananca diferit". E ca si cum ar fi stat in stat. Quebecul are legile lui de emigrare, care nu "tin" la restul Canadei.
Da, daca esti aprobat de Quebec poti sa te stabilesti oriunde in alta provincie pentru ca teritoriul apartine aceleasi tari, insa cerintele de emigrare sunt mult mai "faible" in Quebec.
Hazul spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Guestus
ai poze din bahamas? |
Guestus , concediile sunt la preturi rezonabile. De multe ori un concediu de o sapt. "all inclusive" in Mexico, Republica Dominicana, Cuba etc te costa cat biletul de avion pentru Romani
columbiana spune:
Hazul lamureste-ma si pe mine ce-i asa faible, testul de limba si un an in plus de asteptare pentru ROC, mai exista altceva?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759