Vaccinati copiii impotriva gripei H1N1?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui capcaunul

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Se anunta o mare nenorocire cu gripa porcina...a venit cumva peste noi si yo nu stiu sau ce se intimpla?
Cred ca astia au cumparat vaccinul si acum trebuie sa faca ceva cu el.

Guestus, tu ai perfecta dreptate. Insa unele fete merg cu indrazneala mult mai departe si declara ca astia nu numai ca stiu ce sa faca cu el, dar chiar si-au pus in gand sa ne omoare pe capete.

si vrei sa spui ca acest vaccin nu este sponsorizat de casa de pensii ...acum cind guvernul este in virful crizei si cu visteria goala?
de ce vor sa vaccineze la inceput de la 65 in sus...si poti tu sa ne spui cite gropi comune au fost sapate in baragan luna trecuta si de ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus
de ce vor sa vaccineze la inceput de la 65 in sus...

Asta-i planul B in caz ca nu le merge cu asumarea raspunderii pentru marirea varstei de pensionare la 70 de ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata-lu-alex spune:

Salut,
Nici eu nu sunt deloc hotarat daca o sa-mi vaccinez copilul impotriva gripei noi. Imi este frica de efectele adverse; cred ca vaccinul a fost facut destul de in graba. Iar daca cumva productia se face in Ro..ma gandesc de doua ori.
Problema care ma preocupa este: daca sunt stocuri de antivirale (in caz de pandemie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Eu nu o sa-mi vaccinez copiii cu acest vaccin!De ce ar trebui sa-i vaccinez?

Mergi la inceput