Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50KG(29)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blue_flower spune:

Libra, raspunsul meu este mai mult decat superficial. Pentru ca fiecare organism are problema lui, fiecare reactioneaza sau nu la tratament. La mine a fost problema de ovulatie aleatoare sau aproape inexistenta, nu am avut probleme cu uterul, endometrul si alte cele. Eu doar nu ovulam. In urma protocolului lung cu Puregon am obtinut din 13 folicului 2 ovocite. Ceea ce spune multe.
Eu am niste explicatii mai mult sau mai putin psihologice pentru lipsa ovulatiei mele, am avut vreo 10 ani de stres masiv intr-un anume domeniu particular, nu servici, si mi-a povestit un nene care practica acupunctura - da, am ajuns si am facut si acupunctura - ca, in general, organismul nostru nu este un corp bio-chimic, care trebuie sa raspunda in felul X la tratamentul Y. Toata existenta noastra, emotionala, psihologica, religioasa, sociala, totul contribuie la ceea ce suntem.
I-am zis pe scurt ca am avut o perioada de vreo 10 ani de stres si el mi-a zis ca organismului ii trebuie undeva intre 5 si 10 ani sa isi revina!!!!!!!!!!!!!! Chiar daca sunt sanatoasa, (oare mai sunt sanatoasa mintal?), chiar daca analizele ies bune, cum imi ieseau mie, chiar daca aveam trompele permeabile si toate cele in functiune, io nu ramaneam insarcinata. Cu toata stimularile lunare. De ce? Parerea mea - neoficiala si ne-medicala - organismul meu inca se apara de stresul prin care a trecut, nu a consiserat ca e safe sa se reproduca si a oprit ovulatia.
Nu radeti, eu asa simt. Ca am reusit sa il 'pacalesc', asta e altceva. Dar repet, cu toata stimularea, am obtinut 2 ovocite viabile din 13 foliculi numarati la eco cu o zi inainte.

So, nici un tratament nu e repetabil, nici o reactie nu e identica.

Plec la eco. Si consult.
pup.

22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns guzelnico spune:

Libra, atunci:

http://images.okazii.ro/auctions/2009/07/20/239068875-26638-215_300.jpg

http://tarafashionblog.ro/roxana/public/website/tarafashionblog.ro/roxana/wp-content/uploads/2009/06/picture-408-13.bmp

http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada29 spune:

Blue,asteptam vestile bune de la eko.

Cinezee,inca n-ai primit rezultatul?Doamne Ajuta!

Nico,ce rochii frumoase prezinti tu acolo...

Mona?????zi si tu doua vorbe

Ada

Mergi la inceput

Menics,mataluta ce mai faci?

Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

draga noastra floricica,
mi-au dat lacrimile,
frumoase relatari am capatat azi de la tine, si sincer, mi-ar place sa le treci in albumul lui Alex cel voinic al lui mami si tati!!!!
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

asteptam vesti bune, f bune, chiar, cinezee!!!!!

Mergi la inceput

manuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Ada, galliciana m-a sunat dr de familie mi-a venit rezultatul si la beta hcg-ul de ieri valoarea lui este 819

4 +un la termen astept

Mergi la inceput

cinezee, asta e la termen!!!!!
felicitari, inca odata!!!

Mergi la inceput

Cinezee si altceva nu a mai spus nimic dr?

Revin mai tarziu,

Ada

Mergi la inceput