Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50KG(29)
Raspunsuri - Pagina 10
amy2007 spune:
Buna dimineata dulcicatelor ! M-am trezit din aburii mustului si m-am pus cu burta pe treaba. Vorba-vine
.
Ma gandesc ca se apropie ciclul si parca vad ca tot in week-end ar trebui sa-mi fac analizele. Oricum am uitat de analize mi-ati zis sa fac.
Poate pana sosesc rusii, va mai faceti vreuna pomana si-mi ziceti ce analize sa fac pana ajung la dr. pe 21 decembrie. de data asta promit sa mi le notez. 
_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png
guzelnico spune:
Libra, n-am mai gasit exact locul unde citisem despre uciderea spermatozoizilor dar mi-am notat in agenda mea ca o secretie vaginala prea acida (cu un PH scazut) omoara spermatozoizii. Ca tratament, se fac spalaturi cu bicarbonat de sodiu (o lingura la 1 l de apa fiarta si racita) inaintea actului sexual, mai ales in perioada ovulatiei.
Ai facut analiza secretiei vaginale? Cum ti-a iesit?
http://lt1f.lilypie.com/QI9Ap3.png
guzelnico spune:
ANALIZE pt EA:
1. Dozari hormonale Z3-5: FSH, LH, ESTRADIOL, PROLACTINA
2. Dozari hormonale Z21-24: PROGESTERON
3. Analize uzuale de sange: HEMOLEUCOGRAMA, UREE, CREATININA, GLICEMIE, CALCEMIE, TGO, TGP, GRUPA SANGE+ RH, COAGULOGRAMA
4. Investigatii serologice: HIV, VDRL, HBS, HCV
5. Zoonoze: TOXOPLASMA (IgG,IgM), CITOMEGALOVIRUS (IgG,IgM), LISTERIA, RUBELLA (IgG,IgM)
6. Culturi col pentru: MYCOPLASMA, UREAPLASMA, CHLAMYDIA, SECRETIE VAGINALA, BABES-PAPANICOLAU
7. Histerosalpingografie
ANALIZE pt. EL:
1. Spermograma
2. Spermocultura
3. Investigatii serologice: HIV, VDRL, HBS, HCV, GRUPA SANGE+ RH
4. Dozari hormonale: FSH, LH, TESTOSTERON, PROLACTINA
ANALIZE pt. ambii parteneri:
1. Cariotip genetic
P.S. Fete dragi, daca am scapat ceva, completati voi. 
Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
de ce mergi la eco abia luni? e clar ca unul e spart, si celalalt e pe ....felie!! tre sa munciti cu drag si spor!!! cu perna sub fund, si stiti voi... si, virgula,multa daruire!!! noi, suntem pe aici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Neata!
am intrat pe fuga, ilegal, ca sa va salut.
Merg la eco abia luni p ca sambata nu se prezinta la cabinet nici o dr. de la eco, deh, dc dr gine nu e la munca.isi fac si ele de cap.
Vreau sa fac eco doar ca sa vad dc s'au spart sau nu foliculii in week'end....stiu ca luni e tarziu, dar asa o sa stau cu constiinta impacata.
Acu sa vedem ........mai am timp sa ma razgandesc
Oare acest tip de eco, deranjeaza eventuali gigei care incearca sa isi faca de cap?

Never say never!!!
galliciana spune:
lumy, exact ca si mine, ai patit si tu!
nu,nu, nu ii impiedica pe micuti in activitatea lor!!![]()
![]()
![]()
dati-i bataie!!!noi va incurajam din umbra, oricum!!!

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
lumy, e superba alexia voastra, am impresia cae mai lunga decat a noastra!!!si cu ochi albastrii??
astept inca o minune in viata mea!!!
blue_flower spune:
Neata la toate.
Galli, sa stii ca ti-am luat-o inainte cu trezitul azi de dis-da-morning. La ora 3.38 m-am uitat la ceas, desi ma fataiam de vreo 10-15 minute prin pat. Cum aveam ochii mari si limpezi
, m-am hotarat sa citesc. Si uite asa, noroc cu volumul trei din seria Millenium, ca nu am mai adormit eu deloc.
Pe la 6 m-am hotarat sa ascult si stomacul, adicatelea mi-era groaznic de foame. Bebe-ul facea gimnastica de dimineata prin burta, so, am mancat paine prajita, unt, telemea si castraveti murati - halal meniu! + o cafea cu lapte, deoarece mi-am dat seama ca trebuie cumva sa supravietuiesc zilei de azi. Si inca sa raman treaza.
Noroc ca la 13.30 am eco si apoi nu ma mai intorc la servici. Poate adorm dupa-amiaza, daca nu o suna telefonul de servici si daca ma lasa cartea!! Am un obicei f prost, citesc pana termin cartea, dupa aia sunt in stare sa ma apuc de altceva.
Libra, pot sa iti explic rationamentul meu cand mi-am ales clinica si doctorul de FIV. Intai am plecat de la ideea ca daca tanti aia de 70 de ani a reusit sa aiba copil, apoi va reusi Marinescu sa ma faca si pe mine sa am.
So, am cautat o clinica privata unde sa il gasesc pe Marinescu. Are Marinescu Medical Center, unde insa nu poti sa faci programare pe infertilitate la el, ci la Dr. Diana Cocei. Pt ca asa lucreaza ei, in echipa, si crede-ma, e mai bine. Am avut multe consultatii cu Dr. Cocei, e o scumpa, desteapta si foarte intelegatoare si dornica sa iti dea toate raspunsurile si explicatiile de care ai nevoie, inclusiv lectii de anatomie. Dupa ce m-a trecut prin toate analizele de sange posibile si imposibile - mai putin cariotipul genetic, nu stiu de ce, nici nu stiam ca exista la ora aia - m-a pus sa fac HSG, apoi in urma rezultatului negativ la HSG, adica aveam ambele trompe infundate si nu s-au putut desfunda (la Euroclinic am facut HSG, la recomandarea ei, ca eu vroiam cu anestezie), mi-a recomandat inainte de a intra in FIV, sa fac laparoscopie.
Si asa am ajuns la Giulesti, pt ca Marinescu opereaza doar acolo. Ma rog, cred ca opereaza si la CMU, dar costul era prea mare pt o interventie de 15 minute. So, am optat pt Giulesti.
Apoi Dr. Cocei mi-a 'povestit' ca daca in 6 luni nu raman insarcinata, ma baga in FIV. In tot acest timp am facut lunar monitorizare cu Marinescu, in Giulesti, in zilele 12-13-14, stimulare usoara cu Ovamit si Pregnyl 1 fiola in ziua dinaintea presupusei ovulatiei. A, am uitat sa zic ca la laparoscopie rezultatul a fost ca ambele trompe sunt perfect permeabile si functionabile. ![]()
Dupa 3 luni, la monitorizare, i-am zis lui Marinescu ca eu vreau FIV luna viitoare si ca n-am chef sa mai astept inca juma de an. Si gata. Am intrat, dupa o discutie si cu Dr. Cocei, in program.
Buun, acu', gandurile mele erau ca, daca nu reusesc din prima, a doua varianta ar fi fost Dr. Laura Dracea, care am inteles ca ar fi fost in echipa lui Marinescu si ca s-a desprins facandu-si clinica proprie. Motivele desprinderii nu intereseaza.
Mai nou, dupa ce am aprofundat subiectul si pe net si printre cunostinte, am ajuns la concluzia ca si echipa Dr. Predoi de la Medlife face treaba buna pe FIV.
O alta optiune, nitel mai costisitoare, dar oarecum mai buna, era Ungaria sau Danemarca. Am gasit niste clinici ok, cel putin in Danemarca, care accepta toate analizele si ecografiile facute in tara, in zilele recomandate de ei, deplasarea efectiva acolo fiind doar la punctie pana la embrio-transfer. Asta inseamnand vreo saptamana pe acolo. Costurile cu cazarea si transportul adaugandu-se la costul efectiv al FIV-ului, evident.
Cam asta a fost gandirea mea, ma bucur si ii multumesc lui Dumnezeu ca m-a ajutat din prima sa raman insarcinata, ma rog zilnic sa pot duce sarcina pana la sfarsit, sa nu am probleme si....gata.
M-am intins o gramada. De fapt, sunt prea obosita ca sa lucrez. ![]()
Astept eventualele intrebari. 
22+ 
ada29 spune:
Galli iubita,fiecare vorbeste in functie de experienta lui.Eu nu o sa intru in detalii,dar asta nu inseamna ca la Cj nu sunt reusite.E la fel ca si cand vrei referinte despre orice fel de medic,ce e bun pt mine nu-i neaparat sa fie bun si pt tine si invers.Sa zicem ca eu nu-s compatibila cu gine1.Imi doresc enorm sa existe si la Cj o clinica particulara,macar una care sa faca si proceduri nu doar gine1.Medici ar fi in Cj dar din pacate laboratorul lasa mult de dorit.Mai cred ca fiecare are sansa lui indiferent pe ce drum o apuca.
Amy,foarte buna lista de analize data de Nico,multumim de vot
Ada
guzelnico spune:
Heeeiii, Floricica, ne inseninezi zilele cu aparitiile tale si ne dai speranta ca, intr-o buna zi, o sa avem si noi bebici in burtici. 
P.S. Sa vezi atunci cate intrebari o sa-ti punem. Ca ne poti impartasi din experienta proprie. 
Libra spune:
Salutare!
Nico, s-a modificat schimbarea cu rochia, dupa ultimele modele primite de la tine am luat un material mai ochios (rosu cu negru) si o sa fac ceva stil asiatic. Catifeaua aia albastra imprimata era un cupon de 2,60m si era prea mult pt. mine. Apoi nu mi s-a mai parut asa frumoasa.
BLUE, iti multumesc pentru detalii si ma bucur ca ai reusit cu dr. Cocei. Eu am facut 3 IA cu dr. Moisa, am facut analizele de sange inainte si m-a stimulat treptat cu closty apoi gonal de 50 si gonal de 75 (ultima data am facut hiperstimulare). Pe 15-16 voi merge dinnou la dr. Moisa sa ma recomande la o clinica pt. fiv.
_
made in Romania, '73