noi, sagetatoarele (13)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
claudia74 spune:
love is in the air
un inceput de saptamana excelent va doresc.
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
galliciana spune:
ma,clau, da nu dai si tu o cafeaaaaa.............
va doresc si eu o sapt cat mai frumoasa, si nu prea aglomerata!!!
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
claudia74 spune:
m-am zuitat dar tu de ce nu ai dat?
hai sa dam cu banu care da cafeaua? cine se mai baga?
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna
'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova
galliciana spune:
gata!!!!!!!!!!!
take a look:
si+
pupici la gagici!!!
claudia74 spune:
multu
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/nma/nma.jpg)
nma spune:
Buna buna cafeluta . Multam' frumos.
Cu moralul cum stai fata draga? Eu vreau sa ma bag la cateva sedinte de masaj, am in plan schimbare (nu prea mare ca nu sunt genul).
La noi ploua.... si sotul e pe santier ... toarna betoane. Incet incet ia contur casuta noastra.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2
claudia74 spune:
eu cu moralul stau bine mersi acu nu stiu pe cine ai intrebat Nico? avea cineva probleme pe aici,nu cred!
Galiciana e pe baricade, voioasa,voinica ca de obicei, toanele rele au intrat in vacanta :))))))))) tks de cafa.
Nico te muti la casa noua?
restul fetelor pe unde umblati : Andreea,Anca,Dragaica, Alisonule ce mai gatesti? mama dar cat e lista aia de sagetutze si cate scriem .
O zi faina va doresc
INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI
Timisoara Impreuna
galliciana spune:
fetelor, frumoaselor? pe unde sunteti,mai?
a venit frigul peste noi, iarna,brrrrrrrr
pupici la gagici!!!
elvie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana fetelor, frumoaselor? pe unde sunteti,mai? a venit frigul peste noi, iarna,brrrrrrrr pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Eu sunt la caldura fata
![](icon_smile_big.gif)
Salutare la toata lumea,sunt pe fuga asa ca nu scriu acum dar revin cu ceva vesti pe maine ... sper.
![](pupic.gif)