noi, sagetatoarele (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alison spune:

buuuuuna!galli,my dear,mai putin nervi si mai multa nepasare!cit despre situatie,eu as lipsi de la eveniment cu totul.dar eu sunt prea radicala,lucru ce-mi strica de multe ori...mai putin aku,lumea s-a obisnuit si cu bita si cu stropii...
eu sunt pe baricade ,termin cafeaua deja,pupici si o zi buna ca voi!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alison

buuuuuna!galli,my dear,mai putin nervi si mai multa nepasare!cit despre situatie,eu as lipsi de la eveniment cu totul.dar eu sunt prea radicala,lucru ce-mi strica de multe ori...mai putin aku,lumea s-a obisnuit si cu bita si cu stropii...
eu sunt pe baricade ,termin cafeaua deja,pupici si o zi buna ca voi!

alison ,mami de simon
poze

www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a2.jpg" target="_blank">POZE inCONCURSwww.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/Clipe%20de%20viata%202008/a1.jpg" target="_blank">cu SIMONwww.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202008&page=0" target="_blank"> aici,a1 si a2

neataaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
viu si io la cafea, desi, cam tz!!
alison, sincer, si io as face la fel, sunt f indaratnica si neiertatoare..... dar, asta e in stare sa mg singur!!!
doar e varsator!!oare, ce se va alege???!!!
de multe ori ma gandesc, ca, poate sunt eu prea prapastioasa,
si anticipez niste chestii care nu isi au rostul....
mai stii?
dar, zodia asta, a noastra, e parca, altfel....
si am pierdut mult in viata din cauza asta!
nu pot fi cu 2 fetze!!!!!

ai,ma, clau, ce, tu nu esti la fel?

o zi buna, pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Ba da de aia nu am zis mai multe doar sa incerci sa te calmezi ca nu fac bine nervii, nu avea rost sa te iau cu bla blau-uri, ca si mie cand nu-mi convine ceva imi vine sa dau cu toate de pereti si urlu fratele meu de parca asi fi in jungla (nu fratele ci eu ) facem urat, dar apoi realizam ca numai noi avem de suferit de pe urma situatiilor astora necontrolate, vezi asta e la noi, situatiile unfair la care suntem aduse, astea ma scot din sarite ptr ca stiu ce suflet am dar nu-ti bate joc de el anyway tks for coffe
O zi faina va doresc pe toate.

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nma spune:

Multam' de cafea. Fu buna tare.
Clau ce bine ne-ai descris tu acolo . Incer si eu sa ma temperez dar se mai intampla sa sar calul. E bine ca al meu ma lasa sa ma descarc.
Gali al meu tot varsator. Dar merge treaba. La mine nu cred ca ar functiona treaba cu eu nu merg. Daca trebuie mers el merge, ne certam, eu raman acasa si plang si ma gandesc la prosti, etc, etc. Deci .. nici gand de asa ceva. Ma incarc cu energie pozitiva, ma aranjez cum stiu mai bine (si chiar stiu cand e cazul ) si la distractie. Daca si muzica e pe gustul meu inchid tot raul intr-o cutiuta si dansez toata seara cu zambetul pe buze. Deci fata draga fa o programare la coafor/ cosmetica/masaj/magazin pt rochie si distractie placuta

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=12" target="_blank">nma1 si nma2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia74 spune:

Bine punctat Nico, ai deja programare Gali?

INGERASUL EMMA AIDA
ALATURI DE SEBI

www.onetruemedia.com/my_shared?z=24c9383cccafa2434e80e9&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Album Claudia
Timisoara Impreuna

'Roaga-te lui Dumnezeu,ca si cum totul ar depinde numai de Dumnezeu.Munceste in viata,ca si cum totul ar depinde de tine' Sf.Anton de Padova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana
al meu a
reusit sa imi strice toata ziua. m-a anuntat
ca, vezi doamne, in 24 tre sa mg la o nunta.
e o persoana+familie pe care nu ii pot suferi!!
mneaei ii scria mesaje de amor sau cum s-o chema
pe mess-ul meu- normal ca am sters-o din lista
long time ago ;e drept ca ma-sa voia sa o
marite cu al meu, dar, deh.... lost race!!!
deci, cred ca voi innebuni!!!
in loc sa ne vedem noi de ale noastre, de probl
noastre, ........no more comment....

eheeeee..in cazul asta stii ce as fac eeu??? as face tot ce-i posibil sa arat bestial si sa ma simt cat mai bine...evident alaturi de sotul tau... ca sa crape concurenta de ciuda, na...

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

Hi hi, si eu as face ca Dea!

Mami de Sara (8 dec 2008)
============
Poarta-ma, mami!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

hihihihi, vezi, de aia va iubesc io pe voi!!!
unde mai gasesc io nebunici ca voi??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

hi!noi evadam azi iar la tara la bunica,asa ca uram numai bune sa vi se intimple!

alison ,mami de simon
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui galliciana

hihihihi, vezi, de aia va iubesc io pe voi!!!
unde mai gasesc io nebunici ca voi??

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007)

ERIC, POZE RECENTE

ERIC IN 2009

ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

BLOGUL NOSTRU

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput