oligoastenoteratozoospermie (3)
Raspunsuri - Pagina 7
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tannoo25 mercic, alla ![]() pana atunci eu continui cu naturistele pe care mi le-a recomandat nevasta-mea |
continua ca sunt tare bune.
la al meu s-a vazut diferenta acuma, desi el facuse pauza mare in concediul de dupa prima inseminare.pana la prima inseminare lua permen zinc si acid folic. dupa a facut pauza cele 2 saptamani cat am asteptat rezultatul. apoi i-am schimbat: spermotrend, napraznic si telina capsule. 2 saptamani a apucat sa ia inainte de ia. si s-a vazut napraznicul: 7% crestere la formele tipice... ah si 20 % la motilitate.
ok, influentat si de reducerea drastica a tigarilor...
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
continua ca sunt tare bune. la al meu s-a vazut diferenta acuma, desi el facuse pauza mare in concediul de dupa prima inseminare.pana la prima inseminare lua permen zinc si acid folic. dupa a facut pauza cele 2 saptamani cat am asteptat rezultatul. apoi i-am schimbat: spermotrend, napraznic si telina capsule. 2 saptamani a apucat sa ia inainte de ia. si s-a vazut napraznicul: 7% crestere la formele tipice... ah si 20 % la motilitate. ok, influentat si de reducerea drastica a tigarilor... |
de-ar fi asa si in cazul meu

oricum, la final va fi bine ...
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui Maya_I tannoo, succes in noiembrie Alla si Tveety, va tinem pumnii... Optimista... pana la lacrimi |
Doamne Ajuta !
tannoo25 spune:
tveety
sunt alaturi de voi 
bafta maxima !
te astept cu vesti de la foarte bune in sus 
lasa-mi un mesaj pe mess sau un email, te rog ... 

alla76 spune:
| citat din mesajul lui tannoo25 vulturas, ce se intampla cu tine ??? de ceva vreme nu mai stiu nimic de tine ... ![]() ![]() ![]() |
a anuntat in alta parte ca pleaca din oras si nu a dat mai multe detalii
nici eu nu stiu ce e cu ea... sper ca a plecat la distractie
tannoo25 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
a anuntat in alta parte ca pleaca din oras si nu a dat mai multe detalii nici eu nu stiu ce e cu ea... sper ca a plecat la distractie |
unde a anuntat ? la ce subiect ?
alla76 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui tannoo25
unde a anuntat ? la ce subiect ? |
nu pe DC
tannoo, ai vazut stirile? cu fiv-ul si IA-ul in romania?