oligoastenoteratozoospermie (3)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimivasi spune:

Buna fetelor

Numele meu este Mihaela am 34 de ani si maine fac prima inseminare.
Am nevoie sa vorbesc cu cineva care stie prin ce trec
Ce stiti despre Dr.Laura Dracea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

ma enervezi ... nu ai stricat nimanui ziua; si nu e vb de tampenii; ideea era alta: ca tu sa nu mai fii asa pesimista, nu ce ai inteles tu; deci, oricand putem sta de vorba, nu deranjezi pe nimeni; ai inteles ?
mai lasa sa treaca o saptamana de la finele celor 3 luni; nu stiu ce iti va zice doctorita ta dspre tratamentul pe care vrei sa i-l dai sotului; la mine, cand a intrebat-o nevasta-mea pe matei despre ... nu mai stiu exact ce, a zis "nu"; astia care recomanda tratament hormonal, cum a fost cazul meu, nu prea sunt de acord cu naturistele ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

ma enervezi ... nu ai stricat nimanui ziua; si nu e vb de tampenii; ideea era alta: ca tu sa nu mai fii asa pesimista, nu ce ai inteles tu; deci, oricand putem sta de vorba, nu deranjezi pe nimeni; ai inteles ?
mai lasa sa treaca o saptamana de la finele celor 3 luni; nu stiu ce iti va zice doctorita ta dspre tratamentul pe care vrei sa i-l dai sotului; la mine, cand a intrebat-o nevasta-mea pe matei despre ... nu mai stiu exact ce, a zis "nu"; astia care recomanda tratament hormonal, cum a fost cazul meu, nu prea sunt de acord cu naturistele ...

nu e vb de pesimism...e vb de REALISM....si daca nu e de acord sa ii dea ea un tratament sa functioneze...nu sa ridice din umeri la mine....si ramane la latitudinea sotului...daca vrea sa mai ia ce ii dau eu bine...daca nu vrea iarasi bine...
dc zici tu sa mai treaca o sapt de la tratament?

Mergi la inceput

cam asa se fac spemogramele la finele unui tratament, indiferent de genul lui; sa se mai "aseze" , iar efectul nu apare imediat;
astept cu interes schimbarile dupa cele 3 luni de tratament ale sotului tau

Mergi la inceput

Citat:

cam asa se fac spemogramele la finele unui tratament, indiferent de genul lui; sa se mai "aseze" , iar efectul nu apare imediat;
astept cu interes schimbarile dupa cele 3 luni de tratament ale sotului tau

ma crezi ca nu mai am rabdare???? inca o sapt??? mor aici
si daca nu o face sapt viit abia peste 3 sapt mai are timp sa o faca...are un program la serv

Mergi la inceput

ai asteptat atat, vulturico, si nu mai poti o saptamana ???
iar pleaca din buc de e asa urgenta sapt viitoare ?
eu doar ti-am zis ... ar fi mai bine sa mai asteptati ...
hai, ca nu mori ...

Mergi la inceput

Citat:

ai asteptat atat, vulturico, si nu mai poti o saptamana ???
iar pleaca din buc de e asa urgenta sapt viitoare ?
eu doar ti-am zis ... ar fi mai bine sa mai asteptati ...
hai, ca nu mori ...

are niste "musafiri" la munca si o sa lucreze o zi de la 8-16 si o zi de la 8-20.00

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Vulturas, eu zic ca poti face o spermograma si la 4 luni, atunci se vad rezultatele.Nu trebuie sa fiti stresati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tveety spune:

Tannoo ultimul mesaj al meu era pt Ianna cu posibilitate de FIv si fluctuatiia rezultatelor de la serograma + bani pt FIV
Oricum mersi pt raspuns

Vulturas si Tannoo imi place ca sunteti optimisti asa si trebuie.
In legatura cu naturiste mediciilor nu le convine am vazut si eu, mai incercati fraza "am citit pe net...." e beton ce mutra mai fac nici nu te lasa sa continuu "lasa tu netul" si nu mai apuci sa zici fraza mai departe
Dar de legume fructe si vitamine nu zic nici ei nu.

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

ai dreptate tveety...e beton faza ai cu cititul pe net am vazut pe pielea noastra...nici un medic pe care l-am intrebat nu a fost de acord cu asa zisele "tratamente luate dupa ureche din auzite"
dar totusi ignora cu vehementa ca dau totusi roade...asa ca nu va lasati doborati...nici un trat naturist nu afecteaza ireversibil spermograma,trebuie continuat daca rezultatele sunt bune dar numai dupa cele 3 luni(eu am mai auzit si de 72 zile ???) si daca nu a avut nici un efect sau mai rau trebuie oprit si incercat altceva.
Succes si

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput