Locul fetelor Nou-Venite (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Buna dragutele,
Ce-mi faceti fetelor? ma omorati cu zile cand vad cat am de citit seara cand intru,iar eu nu pot intra sa schimb doua vorbe cu voi!
Se pare ca v-ati distrat si azi,foarte bine,subiectul cu soacrele este inca "piesa de rezistenta".
CORICA,imi pare rau de rezultat,dar ma bucur ca ti-ai revenit repede,si ai puterea sa mergi mai departe.Stii cum zice ALEE:"invingatorii nu renunta niciodata!"
ALEE,cum ramane iubita cu pupicul ala de molipsire si pentru mine?
Am vazut si eu testuletul de azi si tare-mi place cum arata!Bravo,draguta!
Despre mine,n-am ce sa va spun deocamdata.Peste cate zile ar trebui(sau nu)sa-mi vina musafirii.N-am nici un simptom de nimic deocamdata,asa ca nu ma pot pronunta,trebuie sa astept.
de noapte buna tuturor fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lory09 spune:

Mai vroiam sa zic ceva si am uitat.ELEIA si LIA,si eu sunt pacienta dr.Tutunaru,asa ca daca mai ai drum la cabinet ELEIA,sau tu LIA daca te hotarasti sa mergi la el,poate anuntati si ne vedem acolo.
LIA,am vazut ca ti-a spus ELEIA destul de multe detalii,daca vrei sa mai intrebi eu iti stau la dispozitie.
ELEIA,nu stiu de cat timp mergi,dar cred ca sunt cu o luna inaintea ta.la mine,asta a fost a 2 luna de monitoriz. asa ca,stii ce ma asteapta
Despre doctor,parerile sunt impartite,depinde ce cauti.Daca vrei un medic care sa te mangaie pe cap,sa-ti zambeasca,sa te incurajeze,Tutu nu e genu!
Poate mai vorbim ELEIA si LIA daca ne mai nimerim despre asta.
Pupici si fug la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

capitol nou

MONICA, mamica ingerasului din ceruri DENIS CRISTIAN IONUT - (23.12.2008)
si viitoare mamica de copilasi jucausi

Doamne, asculta-ne rugaciunile si binecuvanteaza-ne cu copii sanatosi pe noi si pe toti parintii !

..............................................

Nimic nu este intamplator!
..............................................

Mergi la inceput