Azoospermie -cap 35 -
Raspunsuri - Pagina 15
Marush spune:
Am intrat sa va spun ca probabil a fost o reactie de moment...va inteleg insa perfect si pe voi.
Prima eco a aratat o decolare de placenta, acum vom astepta sa vedem ce decide bebe, daca vrea sau nu sa se nasca!Vom urmari indeaproape evolutia si ce va vrea Dumnezeu se va intampla, orice ar fi nu va fi insa usor!
Spermograma sotului a aratat un nr. de 12 milioane, deci o pura intamplare(sau nu)!
Nu cred ca voi mai scrie in curand la acest capitol!Va sarut pe toate si va urez ca visul vostru sa se implineasca!
Imi cer scuze pentru reactia mea insa am si eu slabiciuni , indoieli, sunt doar un OM!

miki01 spune:
Marush, lasa-l pe DD sa decida cum este mai bine!
o mamica puternica!
Miki,
fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
jesika spune:
Marush - imi dau seama ca te-a speriat ideea de a creste 3 copii. Dar stiu pe cineva, chiar scrie pe forum, care are 5 copii, toti nascuti prin cezariene. Gandeste-te cat de greu tb sa-i fi fost ei, cu atatea operatii si totusi...
Pr. Arsenie Boca spunea "Copii nefacuti, ii strica pe cei facuti".
Jesika
amzulica spune:
Cam slaba miscarea pe aici. Haideti mai fetelor, n-ati mai scris niciuna de 3 zile?
Daca doriti sa ne votati http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=2182.
Multumim.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Sau poate ati plecat la Odisee
. Doamne ajuta.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
andrabirni spune:
Drage azoo,
poate ati citit la FIV, rezultat negativ(bhcg-0,96).Am sa strang bani si la anul, voi incerca din nou.
Va multumes tuturor pentru sustinere si , in curand, sper sa reusim toate.
aurel_cris spune:
Andra 
,sigur la anul va fi cu noroc,ai grija de tine.
La multi ani! tuturor care serbeaza ziua Sf. Nicolae.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andrabirni Drage azoo, poate ati citit la FIV, rezultat negativ(bhcg-0,96).Am sa strang bani si la anul, voi incerca din nou.Va multumes tuturor pentru sustinere si , in curand, sper sa reusim toate. ![]() |
andra,congelati nu aveti?

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
FIV intrerupt din lipsa de foliculi
vind o fiola de 300ui puregon(400ron)
(exp 02.2011,pastrata la frigider +inca 6 ace)
miki-miki spune:
Andra
imi pare tare rau. Sa nu-ti pierzi optimismul, odata si odata o sa reusim si noi. Pana una alta iti dau un sfat, fa-ti anal imunologice la Institutul Victor Babes pt ca uite eu mi-am descoperi Natural Killerii mai mari si astea sunt alti vinovati de oprirea din ev a celor 2 sarcini. Dc ai anticorpi pot ataca embrionul si nu-l lasa sa se implanteze. Pt NK tratam nu e cu prednison/medrol asa ca sa nu te gandesti ca esti acoperita dc iei cortizoni, tratam e cu Intralipid sau IVIG. Eu racesc f f greu datorita faptului ca am NK mai multi
, pt o pers cu cancer e bine sa-si creasca NK dar dc vrei copii nu e bine sa-i ai in cantit mare
Miki La anul pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA sa se prinda bb! DOAMNE AJUTA sa duc sarcina la termen!

MTHFR C677T homozigot + Fact V Leiden heterozigot + Prot S la limita inferioara + NK mari
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)