diplome online
Raspunsuri - Pagina 2
robotzica cucului spune:
24h, eu sunt pe malul celalalt al oceanului, stiu doar situatia de aici. Dar categoric invatatul online ia avant tot mai mare, si nu e escrocherie! Ma refer la universitatile si colegiile acreditate, desigur.
Este nevoie de invatamant online, pur si simplu. Unii oameni trebuie sa se recalifice, sa schimbe meseria de cateva ori intr-o viata, altii vor sa avanseze (chiar profesionist fiind, si poate mai ales atunci, ai nevoie de certificari care sa iti sporeasca credibilitatea sau iti dea drepturi pe care nu le-ai avea, chiar cu o diploma universitara). Unii vor doar sa-si dezvolte o pasiune pe care o au - exista cursuri online de fotografie de exemplu, sau sa invete sa se puna in valoare mai bine, sa se exprime mai convingator, sau sa negocieze mai bine... Multi oameni nu vor sau nu-si permit sa renunte la jobul curent ca sa mearga la scoala, dar vor sa invete. Inutil sa spun ca, intr-o tara precum Canada, distantele si zapada iti limiteaza teribil optiunea de a invata in paralel cu a-ti castiga painea.
Unele subiecte se preteaza mai bine la a fi invatate online, altele mai putin bine. Unele cursuri sunt hibride (cele mai ingineresti de pilda au de multe ori si niste sedinte de laborator, hands-on). Important e ca optiunea exista, si daca e oferita de o universitate sau colegiu serios e la fel de acreditata ca si optiunea "in-class".
Daca e cineva curios, iata puzderia de cursuri si programe online oferite de colegiile din Ontario www.ontariolearn.com ...
Contabilitatea as zice ca e un domeniu de studiu care se preteaza pentru online. Spor la cautat cursurile care iti trebuie, la universitatile recunoscute unde iti trebuie, si fa-le,
24h!
24h spune:
Multumesc ptr raspunsuri, am intrat pe pagina web open university am dat mail insa nu am primit nici un raspuns.
Robotico, eu am dat o cautare pe google ptr cursuri online , am gasit multe insa mi-e frica sa nu fie vro manarie.
Cei de la universitatea Belford chiar m-au sunat si mi-au spus ca ptr 200 de euro imi da dipla de LCCI higher insa fara sa fac cursuri fara nimic.Asta mi sa parut teapa pe fata.
Multe nu au cursursuri de contabiliate si nu vreau altceva deocamdata.
Off sper sa pimesc un raspuns de la open university intre timp mai caut .