Oradea (47)
Raspunsuri - Pagina 4
moni_or spune:
SIMI, ce experimentata o sa fii tu pe cand vei deveni mamica, nu vei mai avea emotii!
Pupam Mariuca cea frumoasa si carliontata!
Monica, mami de
Luca si
6+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
adi2003 spune:
Poate asa a vrut Doamne-Doamne sa tin la Maria ca la copilul meu.
Am fost in seara asta in parcul 1 Decembrie. Imbulzeala mare, dar i-a placut muzica populara.
_
Nu stiti cumva daca si Posta Romana va fi in greva maine? Eu tocmai fac un colet si nu stiu daca sa-l ambalez sau nu, pentru ca e vorba de o floricica.
Maine mai am liber si apoi gata.
cristina22 spune:
Moni, Marius-multumesc
Da, da din ce in ce mai tanara...
Da' cine stie, poate-i gresit CNP-u' 
Simi-habar n-am de posta, da' presupun ca si ei sunt in greva.
Cine mai e grevist
?
O saptamana faina sa avem!
cristina si Andrei
http://lbyf.lilypie.com/Q8wIp3.png
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
adi2003 spune:
Am putut trimite pachetul caci n-a fost greva la posta.
Mi-am luat azi 10 bulbi de muscari.
Gabi_K spune:
Cristina la multi ani!!!!
Astia de la evidenta pop. gresesc mereu...
si la mine au gresit, in loc de 287.... au trecut 267... asa la inceput de CNP 
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert
Mercedes spune:
gabi-esti convinsa ca au gresit aia?![]()
cristina-La multi ani cu sanatate si din partea mea!
moni_or spune:
GABI 
Monica, mami de
Luca si
6+
"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)
cristina22 spune:
Gabi, Merce
Gabi-atunci sa cerem rectificarea cenepeului, ca nu se mai poate![]()
Moni-cum te simti?
O zi minunata sa avem!
cristina si Andrei
http://lbyf.lilypie.com/Q8wIp3.png
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
moni_or spune:
CRISTINA, ma simt bine, dpdv al sarcinii, multumesc de intrebare, maine merg pt. prima oara la doctor, o sa am 6 sapt. si 5 zile, sunt curioasa daca o sa-i aud inimioara. Insa sunt cam necajita pt. ca sotul a facut varicela si eu nu am facut cand eram mica, iar in sarcina daca faci varicela este riscul sa iasa fatul cu malformatii (din ce-am citit riscurile ar fi de maxim 2%, e drept), asa ca acum stau cu morcovul in fund. Si nu mai zic ce mila mi-e de Luca, tocmai voiam sa-i fac varilixul la 1 an si 3 luni si uite ca s-ar putea sa nu apuc. Eh, dar asta e, cu incredere in Dumnezeu mergem inainte. Oricum de cand i-au aparut bubele si a fost clar ca e varicela l-am exilat pe sot la ai lui, dar boala e contagioasa si cu 2 zile inainte sa apara bubele, asa ca nu e sigur ca am scapat.
Monica, mami de
Luca si
6+