Oradea (47)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22

adik 50 de bani pe bucata??Nu-s prea ieftine??

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Asta e pretul. Mie mi se par scumpe dar comparand cu orice medicament e clar ca sunt ieftine.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Pentru ce sunt recomandate in alimentatie ouale de prepelita?

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

oradea

va astept la umanitare
pe

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144170&whichpage=1

sa salvam pe alina

www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Multumesc Marius, sunt informatii noi pentru mine. Le voi printa si le voi arata si alor mei.
Tu ai reusit sa inghiti un ou crud de prepelita?
Ma gandesc cu groaza la faza asta. Cum e, ce gust are?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

de asta ziceam si eu ca sunt ieftine.Cam atata costa si unul de gaina.
Vreau sa caut si eu niste retete cu oua de prepelita.
Prepelita am mancat in septembrie, in Italia.

May, da' noi am sarbatorit halouinu ca americanii.Am fost in lotus, am primit un cornet mare si s-a dus Andrei prin magazine:ne dati sau nu ne dati??Si-a capatat copilu' bomboane
Trebe sa va pun poze cu un copil disperat dupa bomboane, dar care in viata lui NU a mancat una intreaga
Acum serios, noi am nimerit ca musca-n lapte, dar erau copii costumati in tot felul de aratari.

O duminica faina!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Intrebarea e: cat timp se pot pastra la frigider ouale de prepelita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Eu consum acum 5 oua crude de dimineata. Nu e complicat deloc sunt totusi mici mai mult galbenus decat albus au gust asemanator cu cel de gaina insa sunt mult mai mici adica unul nici nu il prea simti e ca si atunci cand mananci ou fiert moale la cana. Personal cred ca e mai mult chestie de psihologie sau autosugestie le mananc(inghit) foarte usor. Acum ce sa zic exista si varianta de a le prepara cu miere,zahar... am sa caut modalitati.
De pastrat se pot pastra si 7 zile linistit insa eu sunt de parere ca e mai bine sa se achizitioneze treptat nu toate deodata pentru ca sunt intotdeauna chiar proaspete. Eu recomand 24 de oua (atat e o caserola) i inainte de a se termina alte 24 si tot asa.... de ce sa cumperi 240 odata oricum le consumi treptat. Aseara insa cineva a cumparat 120. In fine cam asta e.

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

pacat ca nu exista in forma de tablete sau injectabil. Ca asa crude... brrrr...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

Eu m-am hotarat sa incerc, sub o forma sau alta tot am sa le consum. Inchid ochii si inghit. Si ma bucur ca au mai mult galbenus decat albus.

Mergi la inceput