Oradea (47)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Fetele mele fac la Stelele Dansului, e Ok....
Aici e Ioana cand a luat podium la Capionatul national de dans de societate.
http://family.webshots.com/photo/2850245320100009821WGXQFK

Daca doresti detalii cu placere

Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_or spune:

DARIA, LAURA multumesc de intrebare, ma simt bine in general, doar ca sunt foarte iritabila, de multe ori nici cu Luca n-am rabdare si dupa aia ma mustra groaznic constiinta... Cred ca hormoneii sunt de vina. Abia astept data de 4, ca am programare la medic si sper sa-mi faca iar eco, sa-l vad pe bebe.

LAURA,multa sanatate sotului si Alexiei! Luca e bine, doar ca face atatea mofturi la mancare de numai, eu ma chinui sa-i gatesc cat mai variat si el tot refuza, daca ar fi dupa el ar manca numai paine goala, n-am mai vazut pe cineva sa-i placa asa painea... Nici nu vreau sa-l obisnuiesc cu prea multa,ca mi-e sa nu se ingrase cand va fi mai mare.

Eu abia astept sa vina Craciunul... Voi cand au fost copiii vostri asa mici (aprox. 1 an jumate) cum ati facut cu pomul? N-au tras mereu de globuri? Ca de pe acum mi-e groaza sa nu=si traga Luca pomul in cap, la cat de curios e.

Monica, mami de Luca si 9+
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!

"Dragostea este indelung rabdatoare, este plina de bunatate: dragostea nu pizmu ieste; dragostea nu se lauda, nu se umfla de mandrie, nu se poarta necuviincios, nu cauta folosul sau, nu se manie, nu se gandeste la rau, nu se bucura de neleguire, ci se bucura de adevar, acopera totul, crede totul, nadajduieste totul, sufera totul. Dragostea nu va pieri niciodata." (1 Corinteni 13)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Moni, , Giulia n-a tras bradul, pe care l-am ancorat de dulap bine de tot, dar a gustat frunzele si globurile

Ati vazut ce vreme faina ???

-------
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) & Sela
-------
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma
"Stelele care cad nu pier,
Stelele care cad se duc pe un alt cer"
NU RAMANE INDIFERENT !
AJUTA-L PE BOGDAN SA VADA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Andreiutul nu a atentat la brad.
L-am tot dragalit impreuna, stii tu, draga-draga, vai, ce ne-a adus mosu', vai, ce frumos e!! si a inteles.
Noah, Moni acum am emotii!! Abia astept sa vina mosu'!!!

C+C=Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

Acum doi ani eu singura am rasturnat bradul asa fara ajutorul minorilor din dotare.
Ally daca vrei puteti veni si la Exclusive Dance.

Am avut azi o zi nasoala, incepand de dimineata cand am stat vreo 20 min dupa tramvaiul 1 rosu, m-am urcat in al patrulea 1 negru, ca tot negru venea... la 8 jumate am si ajuns in birou uda leoarca. In timpul zilei m-au urmarit tot felul de esecuri
- nu am reusit sa dau un telefon, mi-a furat 4 minute pe internationa fara sa vorbesc vreo secunda,
- nu am reusit sa incarc un cont, trebuia sa contactez banca,
- la banca stateam 15 minute afara, cica incarcau bancomatul,
- eram prima la ghiseu cand am intrat, tipa mi-a zis soldul, dar cand sa-i cer si un extras, mi-a intors spatele si s-a ocupat de clientul urmator pe motiv ca erau mai repede acolo (eram prima la usa cand am intrat) am facut un circ imens dar degeaba, asta e, am zis ca nu le mai calc pragul ini veci- e vorba de banca transilvania, de langa poli din rogerius

- si colac peste pupaza, ieri mi-a tras teapa tamplarul, a promis ca vine, si nu a venit... acum iar stau ca floarea in geam si il astept... cica vine imediat...

Daca numai 0,000000000000000000000001% din dorintele si injuraturile mele se implinesc, maine Banca transilvania si OTL-ul isi vor anunta falimentul.

Sper ca maine totusi va fi mai bine, ca deja m-am saturat

uuups... intre timp si netu' mi-a picat de vreo 2 ori...

Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi
www.dropshots.com/kincses5#" target="_blank">poze cele mai noi
Povestea nasterii: Lili si Robert

Mergi la inceput

vesti bune: a fost tamplarul la masuratori!!!! Asta-i marea putere a DC-ului, numai se plange omu' un pic, si imediat se rezolva problemele

Si daca vine vorba de vise, asta-i www.youtube.com/watch?v=7H0K1k54t6A" target="_blank">visul meu... L-am gasit aseara, si de atunci visez

www.dropshots.com/kincses3#" target="_blank">poze noi www.dropshots.com/kincses4#" target="_blank">poze si mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Gabi, ce vis ai!
Cu toate astea nu ma "tenteaza" , asta ar insemna sa stau nonstop la computer. Imi ajunge programul de la servici + 2-3 ore acasa cu ochii-n calculator.
Si eu am un vis de un an incoace - un DSRL, insa, in vremurile astea nu pot face nici o economie.
Azi i-am cadorisit pe papagali cu o masuta noua pentru colivia lor. Ca sa ma laud si eu cu ceva.
Noah, macar atat se vede din munca mea de pe o luna, ca restul se duc pe nimicuri. Ah..si mi-am mai luat ghetute, acu o saptamana, ca ramasesem in pana de incaltaminte pentru sezonul rece.

Mergi la inceput

Simi sa le porti cu placere!!! Nush de ce, as prefera timp de sandale in loc de ploaie, frig si tot restuuu....

Mergi la inceput

Merci!
Da, ne impovaram cu haine groase si incaltari. Si adio flori la balcoane...Nu-mi place sezonul rece, ploios si friguros.

Mergi la inceput

Azi noapte am visat ca am gasit o floricica mult www.ruhr-uni-bochum.de/boga/html/Clerodendron.thomsoniae.ho1.jpg" target="_blank">visata si azi visul mi s-a implinit.
Floricica a venit intr-un pachetel, la posta.
Cineva acolo, sus, ma iubeste!

Mergi la inceput