FIV244
Raspunsuri - Pagina 14
Dana_bebe spune:
Cum unde sunt dragele mele dragi? Va citesc zilnic – cum as putea sta departe de voi?
Nu cred ca stiu toate datele bine dar incerc sa fac listuta:
HCG
Taty_ana - beta HCG - 131 in ziua 10
In focuri
Cora79 – ziua 12 de la ET si 15 de la punctie – asteptam beta mare azi!!!
Alrak – ziua 6 de la ET
Daniela 74 - ziua 6 de la ET
Dana_bebe – ziua 6 de la ET
Langa focuri
Mirela2 – urmeaza fiv 1 din 9 octombrie
Bytzi – stimulare din 16 octombrie
Ingeras imi de dor de fetita ta nu ne mai pui poze?
Dandanutz, Cami – eu am facut FIV-ul si FET-ul cu D-na dr. Denisa Protopopescu si atata timp cat nu are foarte multa treaba este perfecta dar cum toata lumea e buluc la usa la dansa e cam dificil. Cu mine acum la ET a fost foarte atenta fiindca am fost si eu foarte decisa ce si cum vreau.
In plus Clinica Genesys nu este o clinica ieftina deloc – FIV 12.900 ron, ISCI 14.600 ron - pretul include anamneza + monitorizare de la prima eco inainte de inhibare + analize de sange in perioada monitorizarii + punctie + anestezie + ET + test BHCG – iar ET este 7.700 ron.
Alina Oprea – ma bucut ca te-ai adunat si ca ati facut planuri noi. Iti doresc tot binele din lume.
Despre mine: am dezghetat 4 embrioni de ziua 3 - toti 4 au rezistat, i-am transferat neputand renunta la nici unul, iar acum astept cuminte testul. E drept ca nici nu as putea fi altfel decat cuminte - cum stau in picioare sau in fund cum ma apuca durerea de burta. Nu ma mai dor sanii, nu am nici un semn, nu fac nici un test de urina, in schimb vineri sau sambata ma bate un gand sa fac testul de sange! Am ceva probleme cu progesteronul(a tot scazut) dar sper sa se rezolve. Am comandat Crinone (gel cu progesteron) in Germania sper sa ajunga repede, repede.
Catalina - 
bytzi spune:
offf,cora,cite emotii trebuie sa aiiii
nu mai fa nici un test de pp asteapta rez la bhcg ca ala e sigur,tinem pumnii in continuare
cami,pe dr Niculescu il gasesti la cab Nord Medica (linga gara de nord) tel 0212231906
si mie tot ginecologul meu din oras mi la recomandat,repet dupa parerea mea un bun profesionist,eu am avut incredere in el ca stie ce face,nu primeste bani(stii ca la Giuli se practica spaga ,eu cind am vrut sa-i dau la o inseminare un plic cu atentie ,mi-a zis daca nu-l iau inapoi nu-mi mai face inseminare),am fost pacienta lui 1,5 ani dar fiindca nu imi dadea niciodata stimulare pt IA atunci cind deja nu mai produceam mare lucru,am pierdut 3 luni de inseminari pt ca ori nu aveam fol ori nu era destul de dezvoltat si pt mine era mult ca faceam 400km pt o monitorizare ,am renuntat sa mai merg la el
el este adeptul ca o inseminare sa se faca pe CM natural nu cu stimulare
eu ti-l recomand,mergi la o consultatie la cab si apoi vezi daca va potriviti
bafta
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
bytzi spune:
dana,6 zile de la ET ???si nu ne-ai zis nimik???
doamne ajuta sa se prinda citi puiuti vrei tu 
eii uite ma mai trebuia sa tinem pumnii cuiva si noi nici nu stiam
doamne ajuta ca listutza aceasta sa fie iarasi norocoasa,sa ploua cu gravidutzeeeeee
pup toate fetele
doamne ajuta!
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
ALINAOPREA spune:
Buna dimi la toata lumea.
Castelana sigur ca m-am adunat...
Doar noi suntem aici o gashca de luptatoare...nu?
Am realizat ca nu sunt singura care a suferit o pierdere asa mare si ca n-o sa-mi revin decat daca lupt pt. alt bebe.Nimic altceva nu m-ar putea alina.
Dar gata cu vaicarelile.......acum sunt increzatoare in viitor,pt. ca stiu ca DD se va indura de mine si-mi va trimite un sufletel care sa-mi spuna mama.
Multa bafta celor care sunteti in focuri Cora, Alrak,
,Daniela.
Dana bebe
ce dor mi-a fost de tine...Bafta multa de data asta sa fie cu noroc.
Catalina
Hai fetelor...tinem pumni....mult succes!
Alina
mirela2 spune:
neata fetelor
alrak hai cu beta mare

alina fruntea sus mama, ca o sa fie bine, ai sa vezi, schimba medicul, cauta un altul cu care sa te intelegi si care sa isi dea interesul.

castelana ma bucur ca esti bine si uite cum mai creste bebe
eu stau ca pe ace, al meu m-a intrebat cand ne apucam sa facem bagajele, nici nu stiu ce sa iau si ce sa nu iau, abia astept sa plecam.
pupi fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
Dana_bebe spune:
Bytzi -
Am stat cumintica doar doar se vor prinde puiutii astia din Epoca de Gheata. Au vazut doar ce rau si intuneric e la congelator la minus 197 de grade asa ca alternativa uter caldut si primitor sper sa ii incante. In plus ET a fost facut asa din mers - d-na dr era in concediu, i-am trimis un mail, mi-a raspuns, a venit marti parca in tara, joi ma vedea, joia urmatoare facem ET. Vedem ce va iesi
. NU am vrut inhibari...am incercat sa fie totul pe un ciclu natural - vom vedea ce a iesit. Oricum mi s-a spus ca nu mi se garanteaza nimic.iar eu am zis ok oricum incercam.
ALINAOPREA - si mie imi era dor de tine, de voi! Mi-ar placea sa mai stiu ce mai fac fetele. Poate reusim sa mai scoatem niste luptatoare la lumina. Decizia ta cred ca este cea mai buna decizie care o puteai lua. E greu dar in viata numai cei care lupta inving! Asta vorbeam si cu sotul meu asera - daca nu reusim vom incerca iar de data asta un nou FIV in afara.
Cu Anka am mai vorbit - a facut o eco si i se vede clar hidrosalpinx pe o trompa mare pe alta mai mic. Face laparo, le scoate si revine in forta in lupta pentru bebe, mai are embrioni asa ca va fi un ET norocos
.
Tu mai aveai embrioni?
noi2 spune:
Buna tuturor!
Scuze daca dau buzna aici, nu fac inca FIV, sunt la a doua IA, dar va citesc mereu si ma bucur pentru fiecare reusita si ma intristez la fiecare esec. Iar acum, cu asteptarea Corei, am intrat sa va spunn ca BetaHCG la Victor Babes in 3 ore este gata ( eu am recoltat intr-o seara la 6 jumate, iar la 8 jumatate aveam rezultatul). Poate asa reducem din tensiunea asteptarii!
Va pup! O zi frumoasa!
ice_cream spune:
Ma alatur si eu voua. Sunt la a doua FIV. Prima am facut-o cu dl prof Marinescu si dr. Cocei si acum cu dl dr. Niculescu si dr. Cocei. Vineri fac din nou ecografie si marti sau miercuri fac punctia. Sper sa fie bine.
ingeras26a spune:
fetelor, bafta multa!
taty_ana, sa fie intr-un ceas bun! muuulte felicitari!
Cora, Alrak, Daniela, Dana, bafta! sa fie beta mare, mare!
Pt ca mai am e blasto concelati si nu mai am chef sa platesc taxa si anul viitor aiurea (am avut 4, iar pe cei 2 de calitate buna i-am decongelat insa nu au rezistat), lunea viit ma duc la eco de z14, apoi o sa mi-i dezghete si pe cei 2 ramasi. CM natural. Sanse 0%. Sperante 0, dar tb facut ca sa nu mai platesc inutil.
Marinescu nu este la spital saptamana viitoare din cate am inteles de la Ana, asa ca imi va face Niculescu, cu el am "votat"
.
Asa ca si eu pe lista, dar fara sanse, drept urmare nu ma treceti ![]()
Pup mult, din tot sufletul!
Cora, tin pumnii 

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!
Dana_bebe spune:
Ingeras cum sa nu te trec? de ce zici sanse 0? si eu am vrut tot pe ciclu natural - e drept ca am luat 3 cyclo progynova/zi din ziua 3 si 3 utogestan/zi cu 3 zile inainte de ET dar oricum fara alte chestii. Dupa et (3 cyclo progynova oral, 3 vaginal, 9 utro oral, 3 vagianl - asta din cauza ca era progesteronul in cadere libera
). Hai fruntea sus asa cum ti-am spus data trecuta nu i-ai dezghetat pe cei care trebuie! Curaj! Astept beta mare de la tine!
ice_cream - te trec pe listuta de maine. Bine ai venit si sedere cat mai scurta!
noi2 - e o informatie foarte pretioasa! multumim! cred ca oamenii astia de la laboratore nu isi dau seama ce stresant e sa astepti rezultatele la beta hcg!!!
Cora tinem pumnii!
pup toate fetele!!!