FIV244

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Cora- iar eu gandesc invers. La fiecare fiv am facut teste de la inceput spunandu-mi ca pana la ziua cu pricina o sa vad atatea teste negative incat o sa ma obisnuiesc cu ideea asa ca la aflarea unei vesti proaste nu o sa am o dezamagire foarte mare.
Iti doresc un test pozitiv, o sarcina usoara si la termen.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cora79 spune:

Catalina-multumesc pentru urari,asa imi doresc si eu,dar acum cred ca sunt pregatita pentru orice rezultat, sau incerc sa fiu realista

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

cora, draga mea, asa trebuie sa si fii, realista. Asa trebuie sa fim toate, sa intelegem ca fiv-ul este o loterie. Unii castiga, altii nu. Dar noi ramanem aceleasi, viata este minunata , mergem mai departe si ne bucuram de tot ceea ce avem. Asa trebuie sa fie.
Dar nu va fi cazul tau. Tu vei fi una dintre fericitile castigatoare.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Offfff,stiu ca toate ne dorim acelasi lucru, altfel nu am lupta atat,sper ca pe rand sa ne indeplinim fiecare aceasta dorinta arzatoare
Eu m-am gandit bine,alt FIV nu voi mai face,caci trebuioe sa termin creditul de la banca(trei ani si jumate), dar o inseminare cu donator cred cda as incerca
Dar opana maine,nu ma mai grabesc cu planurile si sper sa am cea mai fericita zi din viata mea

Mergi la inceput

Vai de mine,starea pe carew o am se transpune si in scris(deh-vorbeste logopedul din mine), am adaugat la litere suplimentar........
Scuze pentru salata de cuvinte,dar cam asa ceva este in capul meu acum

Mergi la inceput

Fetelor,va pup pe toate si va doresc o NOAPTE BUNA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

cora NOAPTE BUNA si tie si sa dea Bunul Dumnezeu ca maine sa fie cea mi fericita zi din viata ta (de pana acum).

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cora79

Fetelor,va pup pe toate si va doresc o NOAPTE BUNA!

Noapte buna, maine sunt iarasi pe baricade cu majoretele sa te sustin

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/87KXm4.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Dragele mele mi-am facut calculul si de abia joi dupa pranz o sa am 10 zile de la ET, oare cand sa fac beta joi sau vineri ?
ET l-am avut luni la orele 14,00.
Voi ce ziceti?

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns castelanaC spune:

Buna dimineata,
mai fetelor, ma trezesc de dimineata calare pe net sa vad ce face Cora si cand am citit... auzi tu inca o zi, bine ca nu ti l-a dat saptamana viitoare. Draga mea glumesc, daca-mi este permis in tensiunea asta, stai linistita, si sigur tu esti un caz fericit de reusita! Gandeste-te ca esti graviduta si saracui tau pui (sau mai multi cati sunt prinsi) sta in stres si el/ei, ce zici?
Trebuie sa te inarmezi cu rabdare si...sucutz bun. Eu inainte de ziua de analiza (care nu mai repet ca am facut-o in ziua 14 de la ET, adica parul alb s-a inmultit mult intre timp) am fisat ca dupa fiecare IA ca sunt gravida ca aveam o multime de copii si ma si trezisem si mai desumflata si crispata.
Calm mamicuto si asa cum ai asteptat pana acum mai stam o zi si gata, deseara scoatem tortul de si sarbatorim!!!!!

Alrak surioara, urmezi tu nu-i asa? pai ce sa zic eu, care am intrebat daca pot sa vin mai devreme sa fac beta si mi-a zis ca ei prefera sa faca in ziua 14, pentru ca in zilele anterioare in cazul sarcinii rezultatul e mai mic si uneori poate da un stres inutil mamicii. Poate ca vineri mai bine faci testul cu toate ca daca esti si joi ar trebui sa iasa beta marit. Apoi ar trebui sa-l refaci luni sa vezi daca se dubleaza, nu?
Dar stii ceva, tu cand il faci oricum te vei bucura pentr ca sora e gravida, punct! Asa ca trage frana la emotii (mama lor) si mergi cand vrei tu, ca parca-s fete care merg si la ziua 10 de la ET.
te pup si ai grija de tine si de bebeu!

Daniela hai ca tu preiei de la sora Alkrak stafeta, sigur castigatoare si norocoasa!!! Cum te simti?
Tin pumnii sa stii si uite sa treaca timpul mai frumos un buchet de orhidee.
Te pup

Pup toate fetele in focuri, de pa langa, toata galeria care se pregateste sa intre in arena, sa fie vedete si sa ne lase sa scoatem majoretele!

o zi buna si hai Coraaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!! cu beta mare!!!

castelana fericita 13+

Mergi la inceput