Moldovence aspirante sau gravidute(16)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bitza20 spune:

vanessa80...din pacate si weekendul asta lucrez (al 3 lea la rand) asa ca...nu va fi foarte placut
delphinas...in aceeasi situatie sunt si eu, dupa calculele mele cm ar trebui sa vina luna asta exact de ziua mea, aidca sambata viitore, cand trebuie sa merg si la o nunta. Iti dai seama ce am sa ma distrez cu dureri de burta.
Stai linistita...stare pe care o am e normala...de fiecare data inainte sa-mi vina, cam cu 1 sapt inainte, cad in butoaie, imi revin eu in cateva zile
pogonici , multa sanatate si dai cu ceai cu lamaie
sophie, nichi, dana, vasilasanita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Buna draguteloram ajuns si eu acasa...
Sa stiti ca am ramasa placut imresionata de clinica si de doctori si de tot personalul.Pt inceput asi da nota 10 la tot.Acum mi-au dat mie si sotului sa luam doxicilina,timp de 14 zile si mi-a dat sa fac analizele hormonale de ziua a 3 a.Apoi urmeaza o alta programare.Daca aveti intrebari va rspund cu mare drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neataaaaaaaaaaaaa

poftiti la ceut....

eu ma lupt cu racealaaaaaaaaaaaaaa

mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa80 spune:

Vin si eu la . Ma dispera vremea asta de afara. Nu am chef de nimic. Azi am program administrativ ( curatenie, mancare...etc).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

de la cafea nu pot lipsi nici eu.
bitza...si pe mine ma caracterizeaza starea asta de dinainte de CM. si ma dispera niste simptome. sunt exact ca la
eu ma duc sa pregatesc o zacusca...va iesi foarte bune.
pysypisi ma bucur ca esti incantata. dar de ce v-a dat tratament cu antibiotic??? a gasit vreo infectie ceva??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

neata,moldovence dragi

sophie,ti-ai facut anal hormonale?pe cind estimezi z2 cind incepi stimularea?
bitza,dragutza,cum sa fii in butoi...
am vazut ca intrebai la celalalt subiect cu Biogenesis,eu zic sa le scrii un mail sa-ti dea fisa cu baremul de analize care trebuie facut pt FIV si cind vei merge pt consultatie iti va da si stimularea daca toate analizele sint ok,de ce sa faci atitea drumuri
pt noi conteaza mult, ca sintem atit de departe si toate drumurile inseamna bani...si poate nu vei mai avea nevoie de inca o HSG sau tu nu ai facut deloc?
nichi,mult noroc,te admir pt rabdare

toate fetele

doamne ajuta!
_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct

Mergi la inceput

vin si eu la cafeluta da o beau la munca
Pysy, ma bucur ca ti-a placut clinica si personalul, imi dai si mie sperante. Cum te ai inteles cu dr, in enegleza?

Mergi la inceput

bytzi , am trimis un mail acolo la clinica si mi-a zis ca pt o prima consultatie am nevoie doar de analizele hormonale din z2-3 si ca HSG este pe lista de analize obligatorii pt FIV, asa ca.....nu voi scapa de ea. Mi-as face mai intai toate celelalte analize si deabia la urma HSG ca sa fie cat mai aproape de momentul FIV. Ceea ce m-a pus pe ganduri e ca d-na care mi a raspuns nu a pomenit nimic de dr greci ci doar de cei romani...daca vreu programare la dr. poiana sau dr x-ulescu sa-i comunic.
Asa ca...luna asta ma bag pe analize dupa care va urma o intrevedere cu dr greci. un wk placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bytzi spune:

bravo,bitza,abia astept sa te vad in focuri si numai decit la dr greci nu la cei romani,nu-ti fie frica de HSG ca nu doare asa rau,eu am facut 3 si a fost ok
mult ,mult noroc iti doresc

_

endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pysypisi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delphinas

de la cafea nu pot lipsi nici eu.
bitza...si pe mine ma caracterizeaza starea asta de dinainte de CM. si ma dispera niste simptome. sunt exact ca la
eu ma duc sa pregatesc o zacusca...va iesi foarte bune.
pysypisi ma bucur ca esti incantata. dar de ce v-a dat tratament cu antibiotic??? a gasit vreo infectie ceva??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici

Bazar pt Mihaita

ambitioasa
Infertilitatea este o boala

Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare

Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??

Antibiotic ne-a dat prventiv si apoi mi-a spus sa fac analizele,probabil sa nu mai pierdem prea mult timp,o data ce iau antibiotic cu siguranta dispare orice mica infectie(eu in trecut am avut candida si probabil s-a gandit sa nu fi recidivat.

Mergi la inceput