Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)
Raspunsuri - Pagina 9
anangel_lexi spune:
Multa sanatate, pui mic! Doamne ajuta!
de Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Si primele perlute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Vesnic cu Emma in suflet
PENTRU SEBI
Happiness_4_us spune:
Imi cer scuze ca nu am mai apucat sa scriu noutati. Efectiv timpul e dusmanul meu. Sunt numai pe alergatura si azi a trebuit sa ajung si la birou ptr ca nu fusesem nici vineri .
Andrei este parca spre bine, nu a mai facut febra mare, insa tot are stare febrila.
Este mai activ, a inceput sa bea apa, dar s-a deranjat la stomacel, evident de la antibiotic plus antitermice, ca nurofenul si Panadolul contin sorbitol.
Acum sunt acasa cu el, tati a plecat la birou, ca a stat cu el dimineata, doarme fluturasul scump si astept sa se trezeasca sa vad cum evolueaza.
Va multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase, ma fac sa plang de fiecare data cand citesc ca va ganditi la noi.
Tare greu cu puii mici si bolnaviori.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
Gabriela77 spune:
Nana, sper sa fie o zi buna pt voi azi! Banuiesc ca v-a dat biotics sau ceva care sa regleze flora? Neaparat trebuie insotit antibioticul de asa ceva! Pupici dulci pt voi si sanatate multa!
Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Emma Sofia 24 +
Roxana_G spune:
Multa sanatate fluturasului! Ma bucur ca este spre bine. Si noi la fel. Pentru burtica musai Biotics, Andrei al meu e mai rezistent dar surioara are mari probleme de obicei de la siropele.
Rox , mamica
Alexandrei Maria (10.02.2004) si a lui Andrei Serban (31.08.2007) Poze cu noi
Happiness_4_us spune:
Andrei are iar febra mare.
Plecam la urgente.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
pisellino spune:
am incercat sa te sun dar n-ai raspuns.scrie mesaj cand vii de la spital, of tare sper sa se faca andrei bine si zi-le la aia sa controleze bine, sa fie totul ok cand iesiti
despre robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=141048
carpatina spune:
offf.. sper ca noaptea a trecut cu bine si intampinati o zi linistita. Te imbratisez cu mare drag Nana!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
LoraG76 spune:
Multa sanatate fluturasului Andrei!
pisellino, Robi ce mai face?
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
Yaia spune:
Off, sper ca a trecut febra...sanatate multa si putere!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)