Andrei, sufletelul nostru curat! LMA! (4)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

nana cum mai e andrei?a scapat de tuse?mititelul, tare-i greu cu racelile astea...tu lucrezi sau stai acasa cu el? sau merge la gradi?
insanatosire grabnica fluturasului

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

De 2 zile Andrei e iar cu Antbiotic. Tusea nu cedeaza deloc, ba as putea spune ca tuseste mai mult ca niciodata. Si colac peste pupaza incep episoadele de diaree de la antibiotic.
Ieri nu l-am mai dus la gradi, a stat tati cu el acasa, asta ptr ca seara facuse febra, la fel si ieri.

Sanatate multa va doresc si numai bine!

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisellino spune:

of nana, tare e greu...cred ca a slabit mult andrei de-acum mai incepe si diareea de parca nu era de ajuns tusea
nu stiu cum sa te incurajez ca stiu cum e sa fie bolnav copilasul si vorbele nu prea ajuta.aveti grija de el sa nu faca febra asta e cel mai important restul or trece ele, cu timpul o sa fie si andrei mai tare.
o vecina de-a mea ii da copilasului de 3 luni polidin injectabil cica sa-i stimuleze imunitatea ca asa i-a facut si la ala mare si nu i-a racit niciodata. nu stiu ce sa-ti spun sa mai incerci da tre sa insisti pe imunitatea asta pacatoasa ca si robi e la fel
multa multa sanatate si putere, nana, treceti voi si peste asta!

ajutor pentru robi: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144576

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Buna!

Sper ca sunteti mai bine.. si ca moralul va creste cu cat se apropie data plecarii.. uite, mai aveti doar o luna!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Ptr ca de 5 zile , sub antibiotic fiind, febra tot era 38-38.4, am mers iar la urgente, unde evident urechi, gat, plamani ok si am insistat sa-i faca iar test de sange sa vedem daca are infectie in organism . Surpriza: Andrei are iar pneumonie, de data asta la amandoi plamanii, nu atat de concentrata ca data trecuta, dar este.
De aseara Azitromicina ptr 3 zile.
Sunt obosita si lipsita de vlaga. Nu mai suport efectiv !

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

"Nu-i nimic, ce daca... Tot ce-i rau o sa treaca!
Nu-i nimic.... Cad si mereu ma ridic!" Laura Stoica

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Nana, iti doresc multa, multa putere, iar puiului tau scump si dulce multa, multa sanatate!

Mergi la inceput

Pneumonie recidivata la amandoi plamanii si nu v-au internat? Si tratament doar 3 zile? Si nu intravenos?

Cat de rau trebuie sa-ti fie ca sa te interneze islandezii in spital?

=====================

Mergi la inceput

Nana, sper ca sunteti bine cu totii!

=====================

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bernix spune:

Sanatate multa fluturasului, Nana!
Offf, nu se mai termina si la voi....

Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sanatate multa lui Andrei si tie rabdare si putere, Nana! Stiu cum te simti, 3 antibiotice am schimbat si am tras-o cu otita lui Tudor din august pana in noiembrie pana sa gasim antibioticul care sa functioneze si sa scapam de infectie.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)

Mergi la inceput