BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 20
taty_ana spune:
hop si eu cam tarziu ce-i drept, dar eram franta cand am ajuns acasa am cazut lata in pat....am un BEBEEEEE, sunt super fericita, i-am vazut inimioara, nu pot sa va explic in cuvinte ce emotionant a fost, doctorii ne luau in brate ne pupau si pe mine si pe sot....practic e manopera lor....embriologul m-a luat de vreo trei ori imi brate si-mi spunea ti-am zis,ti-am zis eu c-o sa fi gravida si-i spunea sotului sa nu fie gelos
.....mai fetelor eu n-am vazut in viata mea asa doctori dedicati...sincer...sa le dea DD sanatate si muuuulta putere de munca ca sunt atatea fete care au nevoie....nu inteleg de ce sunt atat de diferiti doctorii din Ro cu cei din afara, si nu ma refer numai profesional ci si sufleteste...va pup
sper ca fetele care au avut azi programare sa fi fost multumite de intalnirea cu dr si sa aveti parte de fericirea care o avem noi
6+
pysypisi spune:
Buna seara fetelor
In sfarsit,am ajuns si eu pe acasa...foarte obosita dar super fericita.In primul rand vreau sa va spun ca fetele au avut dreptate,clinica este superba iar personalul super amabil.Intr-adevar nu credeam ca in Ro se poate asa ceva...Eu am fost programata la 10 dar am intrat pe la 10,45,dar nu asta conteaza...Despre dr.ce sa va spun ca sunt foarte amabili,asistenta la fel foarte draguta.Acum sa va spun depre mine,mi-au verificat dosarul si mi-au spus ca trompa care o am este infundata si nu se poate rezolva,ovarele sunt polichistice,iar endometrul cam subtire.Deci singura mea sansa este FIV-ul,si in mare mi-au spus ca sunt bine,acum urmeaza sa fac analizele hormonale ziua a-3-a(mi-au recomandat lab.medsana)si apoi cand sunt gata sa fac o programare.A uitam sa va spun ca mi-au dat si mie si sotului sa luam doxicilina,si apoi o sa facem restul analizelor(in cazul in care exista o infectie)Ce imi pare rau este ca nu stiu engleza si pt asta chiar mi-am luat un manual pt incepatori.A tradus dr roman,dar traducea in mare...oricum este bine si asa.Pe o ecografie si evaluarea dosarului am platit 320 lei.Cam asta a fost si pot sa spun ca sunt super incantata,am ramas cu o impresie destul de buna si sper sa fiu destul de norocoasa si sa reusesc din prima,ceea ce va doresc si voua.
Daca aveti intrebari va raspund cu mare drag
TATYANA inca o data mii de felicitari
catalina2307 spune:
Va invit la cap. nou aici
pysypisi - o sa preiau mesajul tau aici pt a avea toate parerile in acelasi loc.
coltul meu de rai