BIOGENESIS FERTILITY CENTER (2)
Raspunsuri - Pagina 14
mirela_70 spune:
O zi buna tuturor si multumim noname pentru cafeluta si ceai.
Misa te pup si eu si sper ca ti-au mai trecut emotiile.
miki-miki spune:
Misa
in farmacii sunt mai scumpe decat pe site, cica 145$, si tb sa le impart pe jum cu prietena mea iar ea nu poate sa le ia. Mai eu te intrec la somn, imi place sa doooorm muuult, m-am nascut cu deficit de somn![]()
Miki Anul asta pun d'un pui.
DOAMNE AJUTA!
Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot)
2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s)
misa_21 spune:
mirela,deocamdata nu mai am probleme cu dumnealor(emotiile),insa nu pot sa nu ma gindesc si la un refuz din partea dr. ca nu voi avea calitate,cantitate si tot tacimul si ca arunc banii degeaba.
catalina2307 spune:
Cocoloyso - zilele aste voi lua o decizie.![]()
Tu nu vrei pe listuta noastra?
misa - nu vrei tu sa fii pozitiva?
coltul meu de rai
mirela_70 spune:
Misa, incearca sa nu te gandesti la asta. E mai bine pentru tine,stii ca trebuie sa fii optimista,sa ai moralul ridicat.Nu cred ca iti vor spune domnii doctori asa ceva,presimt eu....
misa_21 spune:
Catalina
.Gata sunt cuminte...parol!
Miki,inteleg ca e cam nevoie mare de reteta?Ca aici s-ar putea sa avem o problema.Dar sa se gaseasca mai intii,ca dupa ceea mai vedem noi.
In ceea ce priveste partea cu somnul,ma gindeam ca poate am eu o problema de adorm in 3 min dupa ce m-am bagat in pat si mi-ar trebui cam pe noapte ca sa zic ca nu-i urita dimineata.Se pare insa ca m-am inselat.
bytzi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miki-miki Catalina ai de plombat 4 stele Miki Anul asta pun d'un pui. DOAMNE AJUTA! Trombofilie ereditara (MTHFR C677T homozigot + FVL heterozigot) 2 sarcini oprite din evolutie (8s,5s) |

si io am observat,dar pisic tre sa rezolve problema
doamne ajuta!

_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct
catalina2307 spune:

Steaua lu Ghemotoc ma lasa rece dintr-un singur motiv. Io sa ma apuc sa votez negativ la un subiect unde nu am postat nici macar o data ar insemna sa ma plictisesc rau de tot. Adica rau frate. Atat de rau incat sa ma gandesc oare ce ar fi mai bine pt mine....sa ma calugaresc, sa ma dezbrac in rond la Unirii sau sa votez subiecte la misto.
Deci nu merita plomba.
Traiasca Ghemotoc!
coltul meu de rai
miki-miki spune:
Misa
da , e maaare nev de reteta. Fara ea nu facem nimic
Pai de aia ai tu hormoni de pushtoaica ca dormi mult
. Cica dc vrem ovocite frum tb sa ne culcam devreme, max ora 22 asa ca at in plin FIV sa sari in pat odata cu gainile. Saracu sotulache al tau dc intazie un pic pe
te gaseste adormita
. Eu nu adorm f repede dar dc ma trezeste apoi cineva si nu stau mai mult de 15min treaza apoi adorm instantaneu.
Bytzi
pai de ce Pisi
sa plombeze? Catalinutza
a desc capitolul nou.
Catalino
pe unde umbli ca azi nu prea statusi pe net![]()
DOAMNE AJUTA!
miki-miki spune:
A... aparu Catlinutza
vesela. Crezui ca se supara din cauza stelutei si de aia nu mai aparu de azi-dimi![]()
Edit: Stai ca ghicii, fusasi la coafor![]()
DOAMNE AJUTA!