Pedepse pentru pedofili

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaemi spune:

roxana imi pare rau pt copilasul tau...nici nu vreau sa ma gandesc ce as face daca s-ar intampla cevva cu vreun copil de-al meu...numai gandul asta ma face sa tremur...pedeapsa cu moartea ...hmmmmmm...ar fi prea blanda pt respectivul; poate o moarte in chinuri...
inchisoare pe viata? nu. de ce? sa stea sa se uite la tv si sa manance bine? nu...poate munca silnica pe viata...sa nu mai aiba timp sa-i zboare gandul la nimic.

Ana mamica lui Filip (06.03.2007) si a Anastasiei (03.08.2008)

Doamne ajuta !

Cand am ajuns in sfarsit la capatul rabdarii, s-a gasit unul sa mute capatul mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns peanut spune:

Ar trebui sa ii duca pe o insula izolata(vezi cum au populat Australia) unde sa nu fie femei si sa nu se mai poata reproduce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Roxana crezi ca putem ajuta cu ceva? Sa popularizam cazul fotografia...etc?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

inclinaciuni in fata polonezilor.
ia uitati-va ce li se intampla la americani, primesc recompense de www.examiner.com/x-5919-Norfolk-Crime-Examiner~y2009m9d30-Illegal-alien-child-molester-secretly-awarded-4-million-by-Orange-County-CA?%20cid=examiner-email" target="_blank">milioane de dolari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita

inclinaciuni in fata polonezilor.
ia uitati-va ce li se intampla la americani, primesc recompense de www.examiner.com/x-5919-Norfolk-Crime-Examiner~y2009m9d30-Illegal-alien-child-molester-secretly-awarded-4-million-by-Orange-County-CA?%20cid=examiner-email" target="_blank">milioane de dolari

nimic

.
eu n-as vrea sa-l prind viu pe un astfel de om....barrr. nu stiu ce pedeapsa ar fi cea mai potrivita, moartea e prea usoara....

(conchita, scuze de paharul cu uischi, m-am uitat putin pe articol si am simtit nevoia virtuala)

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput