Pedepse pentru pedofili
Raspunsuri - Pagina 2
Chuny spune:
Roxana, imi pare foarte rau de ceea ce vi s-a intamplat! iti inteleg amaraciunea si sper sa isi faca politia treaba pana la urma! intre timp animalul sigur abuzeaza si de alti copii.
Natasa spune:
Pentru pedofili ar trebui sa existe in continuare pedeapsa cu moartea sau daca asta nu se mai poate, macar inchisoare pe viata, fara drept de eliberare. Nicio castrare nu-i vindeca de boala lor si vor nenoroci in continuare suflete nevinovate.
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Pentru pedofili ar trebui sa existe in continuare pedeapsa cu moartea sau daca asta nu se mai poate, macar inchisoare pe viata, fara drept de eliberare. Nicio castrare nu-i vindeca de boala lor si vor nenoroci in continuare suflete nevinovate. |
Suscriu in totalitate.
Imi pare rau pt ceea ce i s-a intamplat copilasului tau, Roxana. Cel putin, nu a ramas cu traume. Sper sa il prinda pe criminal si sa aiba viata pe care o merita cu varf si indesat.
allinta
grodear spune:
Tot ce e mai rau pentru pedofili, asta e urez...Asa fiinte lipsite de suflet...
Ralu- mamica de fetita superba!!!
http://community.webshots.com/album/567799118dvcfRG
mirelacam spune:
ne ingrozesc stirile din romania, cand in fiecare zi trebuie sa fie un caz de acest gen.Doar ca parlamentarii nostri in loc sa vada ce se intampla in tara asta, ei isi vad de buzunarul lor.Felicitari celor sin Polonia si Serbia,dar sincer eu aprobam o lege sa le-o taie si sa o dea la caine.Scuze de expresie, dar ma infurie atat de mult aceste cazuri....
Liliana82 spune:
eu as propune castrarea chirurgicala pentru pedofili ( si fara anestezie..)...Roxana imi pare rau pentru copilul tau si sper ca criminalul sa ajunga unde ii e locul... adica la 2 metri sub pamant...
Zilele trecute sora mea ma teroriza cu o stire care circula pe aici despre o retea de pedofili care avea legatura cu persoane care lucrau in gradinite... Eu i-am spus.. si chiar am gandit asta.. ca daca vreodata fiul meu va fi victima unui abuz... eu l-as omora pe criminal....
cait spune:
citat din mesajul lui mirelacam ne ingrozesc stirile din romania, cand in fiecare zi trebuie sa fie un caz de acest gen.Doar ca parlamentarii nostri in loc sa vada ce se intampla in tara asta, ei isi vad de buzunarul lor.Felicitari celor sin Polonia si Serbia,dar sincer eu aprobam o lege sa le-o taie si sa o dea la caine.Scuze de expresie, dar ma infurie atat de mult aceste cazuri.... Mirela cu Alexandru 4 ani si Claudiu de 1 an |
Din pacate nu numai in romania sunt astfel de cazuri..peste tot in lume sunt.Chiar saptamana trecuta a fost un caz aici unde un pedofil iesit din inchisoare a rapit o femeie, a violat-o si apoi a omorat-o.
Cred ca, castrarea este deja o solutie chiar daca nu rezolva problema integral..Ei vor ramane mereu cu impulsul si atractia pentru copii.Aratau intr-un studiu ca cea mai mare parte a pedofililor au recidivat.
Cait
Home is where heart is...
mychydutza spune:
...eu i-as castra mecanic!
*toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!*
gaba-rema spune:
citat din mesajul lui mychydutza ...eu i-as castra mecanic! *toate ciupercile sunt comestibile.....unele dintre ele doar o singura data!!* |
cum adica mecanic? asa?
maru spune:
citat din mesajul lui Natasa Pentru pedofili ar trebui sa existe in continuare pedeapsa cu moartea sau daca asta nu se mai poate, macar inchisoare pe viata, fara drept de eliberare. Nicio castrare nu-i vindeca de boala lor si vor nenoroci in continuare suflete nevinovate. |
De acord in totalitate!