Criza financiara...
Raspunsuri - Pagina 3

Deianira spune:
Scuze, Alexia, abia acum am vazut intrebarea .
Eu caut job in comunicare/pr. Am si experienta de 4 ani de lucru deja si tot degeaba . De un an aproape sunt blocata la acelasi job part time si tot ce mi s-a oferit era cam pe aceiasi bani, dar 8 ore (sau chiar mai mult).
Tu in ce domeniu cauti?
Stiam eu ca mai am ceva de adaugat - toate joburile de pr de pe net la care am ajuns la interviu erau defapt in vanzari .

mami_alexia spune:
Deianira, eu caut in domeniul economic. Insa, la fel cum spui si tu,duduie internetul de oferte de vanzari(sau asigurari). Si la toate interviurile la care am fost pana acum mi se cereau studii medii pe bani ffff putini. Deci..no comment.
MAMI(Adriana) &

www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!

Deianira spune:
Dau un miel de Pasti ca acum mi-am dat seama ca te-am botezat .
Adriana, am si eu cam toti fostii colegi de liceu, absolventi de studii economice si in afara de 3-4 care si-au gasit de lucru din timpul facultatii si au ramas in firmele alea, restul nu au gasit joburi.
Ca sa nu mai zic de oferta de secretara (fulltime), job platit cu 500 de ron/luna . Nu vrem sume exorbitante, dar chiar asa?
Eu is inscrisa pe ejobs, bestjobs, tmjobs si hipo, mai stiti voi vreun site ok de joburi?

giulia71 spune:
Nu stiu ce pregatire aveti, dar puteti incerca sa lucrati ca freelancer pe diferite site-uri. Bine ar fi pe cele care cer o mica taxa (deci cu bani) caci sunt mai sigure, adica poti muncii si sa iei teapa ca buyerul nu te plateste.
Incerc si eu de ceva vreme, nu am facut o avere!
Trebuie sa te inarmezi cu multa rabdare ca sunt proiecte frumoase pe care le poti pierde, insa e frumos.
uneori gandesc prea mult....

gaby76 spune:
Greu... Si, intr-adevar, in mediul privat se simte ff bine... In martie 5 zile fara plata, aprilie 7 zile fara plata, mai 8 zile fara plata... de la 1 septembrie sotul a intrat in somaj... rate exista, nu stiu cum le vom achita, sper doar sa nu o ia vreunul dintre noi pe campii. Nu stam prea bine nici cu sanatatea, am stat stresati cam multe luni pentru ca si la firma unde lucrez eu se dadea in somaj si nu stiam daca si cand voi intra pe lista, sotul a stat si el cu inima stransa pana l-a anuntat... nu zic ca-i pare bine ca l-a dat in somaj dar macar acum stim ceva sigur si nu mai exista acele nopti nedormite cu intrebari fara raspuns: oare voi fi disponibilizat sau nu, oare acum sau mai tarziu... e foarte greu, parintii nu inteleg si mai au si tendinta sa ne judece ca nu am pus un ban deoparte pentru astfel de zile... dar cu rate la casa, mobila (normala, nu lux), electrocasnice e cam greu sa mai pui si bani la ciorap.
Si in orasul asta "superindustrializat" nu mai merge nimic: combinatul moare, santierul naval moare (acolo a lucrat sotul), porturile se duc de rapa... greu de gasit un loc de munca...
http://lt1f.lilypie.comGUYIp3.png
Pozici din tinereti

crinuta spune:
Eu am lucrat la o firma de marketing unde nu mai mergea nimic din decembrie anul trecut, si astfel nu mai avea bani de salarii si am ramas fara servici, dar eu oricum aveam o activitate part time pe care o am si acum si care m-a ajutat enorm, iar in afara de asta am revenit la meseria mea de baza ( predau pian si muzica) 3 ore pe zi, iar cu astea 2 activitati castig peste salariul meu de la fostul job, care era chiar mare..., si e mult mai bine, deoarece nu am sefi, ma organizez singura, am timp liber mult, stau mai mult timp cu copilul meu, si nu in ultimul rand fac ce-mi place, si ce fac eu cel mai bine.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta