INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 21
sabine spune:
Fetelor, nu am somn.Imi astept sa vina sotul care va ajunge undeva pe la 3 noaptea ca si azi a lucrat pn la ora 16,00 de data asta.Maine la 13,00 trebuie sa fiu la spital cu recipientul cu pricina iar laaa 13,30 va fi inseminare.Toata viata mea, ziua de 4 mi/a purtat ghinion si la nib maine e data de 4.
Luminita, ce a spus dr cam pe cand va fi inseminarea? Luna trecuta ai fost inaintea mea.La eco i mai fost azi sau daca nu cand te mai duci?
Viss tot la munte?
Fetelor va multumesc pentru incurajari.Oare ce ne/am face daca nu am avea site/ul asta? Suntem exact cum a spus Viss, o familie mai mare.Ma bucur ca am intrat aici si ca ne/am gasit. Pentru mine e foarte importanta aceasta legatura chiar daca e prin intermediul computerului conteaza mult.Va tin pumnii la toate si cati mai multi
luna asta.
pe toate 
anna_ivan spune:
z13 TB=37.3
mi-am aseara luat testul de sarcina dar dupa ce am citi prospectul am zis ca mai bine il facmaine dimineata cand sunt in z14, oricum ma mananca rau degetelele, dar cum am asteptat pana acuma asa mai astept o zi.
gabi ducu sa dea domnu sa fie cu ochisori
sabine mie data de4 imi poarta noroc, si eu am sa ma rog pentru tine asa ca iti va purta si tie noroc
restul familiei mele virtuale va tin pumnii la toate 

llary spune:
Multumesc fetelor acum sunt dumirita si mi-au venit aseara si musafirii.Tree sa ma hotarasc ce fac ,mai ales ca dr e plect
bytzi spune:
merci,Luminita,esti o dragutza
mult succes si tie ,vad ca faci stimulare,sa se lase cu bebelusi
llary
ai PM
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta!
alla76 spune:
sabine lasa superstitiile si putina incredere in ziua de azi! tinem pumnii si te asteptam cu impresii. la 13.30 facem galerie
anna_ivan, atunci te asteptam pe maine cu testul pozitiv! TB arata foarte bine!
llary - daca doctorul e plecat si nu ai apucat sa vorbesti cu el, cel mai bine e sa astepti ciclul urmator. e pacat sa faci stimularea si sa nu ai la cine sa mergi la monitorizare ...
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sabine Fetelor, nu am somn.Imi astept sa vina sotul care va ajunge undeva pe la 3 noaptea ca si azi a lucrat pn la ora 16,00 de data asta.Maine la 13,00 trebuie sa fiu la spital cu recipientul cu pricina iar laaa 13,30 va fi inseminare.Toata viata mea, ziua de 4 mi/a purtat ghinion si la nib maine e data de 4. Luminita, ce a spus dr cam pe cand va fi inseminarea? Luna trecuta ai fost inaintea mea.La eco i mai fost azi sau daca nu cand te mai duci? Viss tot la munte? Fetelor va multumesc pentru incurajari.Oare ce ne/am face daca nu am avea site/ul asta? Suntem exact cum a spus Viss, o familie mai mare.Ma bucur ca am intrat aici si ca ne/am gasit. Pentru mine e foarte importanta aceasta legatura chiar daca e prin intermediul computerului conteaza mult.Va tin pumnii la toate si cati mai multi luna asta. pe toate ![]() |
sabine, sunt cu gandul la tine, mult curaj si incredere, sa ai mult noroc!!!
eu nu mai fac IA cm-ul asta pentru ca am raspuns prost la menopur (vineri, in z14, cel mai mare folicul avea 13,5 mm :-((
Doctorita a zis sa am contact o zi da, o zi ba, ceea ce ma conformez :-) Maine (z17)iar ma duc la eco, ca sa vada daca va fi caz de ovitrelle si cand.
peta spune:
ella si noi2 bafta multa, sa fie cu noroc de data asta...proasta veste asta cu preturile...del a 400 ron la 150 de euro e diferenta mare 
sabine bafta si tie azi la inseminare
pa ana si pe gabi le astept cu vesti bune zilele astea. Din pacate nu am mai avut de mult gravidute pe aici.
viss spune:
buna , fetelor. multumesc ce v-ati gandit la mine:ilary, luminita,sabine, si celelate..
azi m-am intors de la munte.a fost frumos,uneori a fost greu cu asa incarcatura de hormoni sa stau ore in sir pe scaun,sa nu ma misc..audierile au fost frumoase, lucruri noi, lucruri vechi care mi s-au intiparit mai bine,dar ma apuca cateodata cate o mancarime..in tot corpul. asta cand nu-mi era somn
a fost bine, ptr ca dc eram la spital, trebuia sa alerg pe holuri, in saloane,si m-as fi agitat mult mai mult, asa ca acum,am stat pe scaun, deci a fost minunat.
eu sunt azi- z6.deci, mai am mult si bine, pana la ziua 14. din pacate sambata pe 10 sunt de garda, si sper sa nu alerg prea mult, am sa incep cu rugaciuni de maine.
ca noutate, am avut noaptea- pe la 3-4 dureri in reginea pelvina,care s-au camat imediat la no-spa.partea proasta e ca am avut o singura data aceste dureri,acum 3 luni, cand am avut avort menstrual in final, cu beta bun- in ziua 14.., atunci la 1 sapt. de la inseminare,au inceput durerile, dar erau si ziua si noaptea..eu acum iau arefam 200mg, ma gandeam dc sa maresc doza? sa iau nospa-ul inainte de culcare,si sa mai astept cu marirea dozei?
anna- ivan, astept rezultatul cu mult interes.
bafta - celorlate care mai au pana la ziua 14.
gabi_ducu spune:
Neata fetelor,
Sunt in ziua 15 de la inseminare mi-am facut testul de urina si este negativ. Ciclu menstrual nu mi-a venit cred ca din cauza arefamului care l-am luat sambata a fost ultima pastila.
Am avut o mica speranta ca CM este la 23 de zile si eu as fi acum la 28 zile insa testul indica ca nu sunt insarcinata.
Suntem putini tristi si eu si sotul meu dar viata merge inainte.
Va pup si succes tuturor.