INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 20
ella28 spune:
Apropo...cand m-am dus sa-mi platesc inseminarea,fetele de la receptie mi'au spus ca de luna viitoare schimba tarifele. Mi-au si dat lista dar sincer nu m-am putut concentra k numaram spermatozoizi in gand
Dar am vazut pretul la inseminare. La Gynera va fi 150euro.
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ella28 Apropo...cand m-am dus sa-mi platesc inseminarea,fetele de la receptie mi'au spus ca de luna viitoare schimba tarifele. Mi-au si dat lista dar sincer nu m-am putut concentra k numaram spermatozoizi in gand Dar am vazut pretul la inseminare. La Gynera va fi 150euro. |
si cati

ai numarat azi?
gabi_ducu spune:
Buna fetelor,
Sunt la 14 zile de la inseminare si nu am simptome de ciclu. Oare o fi cu ochisori?
Iau ceva progesteron Arefam oare acesta intarzie CM?
Nu prea as vrea sa imi fac prea mari sperante. Azi trebuia sa imi fac testul dar sunt in Olanda si la noapte plec spre Romania, asa ca o las pe luni.
Nu am nici un simptom nici de CM nici de sarcina.
Va pup
anda82 spune:
| citat din mesajul lui gabi_ducu Buna fetelor, Sunt la 14 zile de la inseminare si nu am simptome de ciclu. Oare o fi cu ochisori? Iau ceva progesteron Arefam oare acesta intarzie CM? Nu prea as vrea sa imi fac prea mari sperante. Azi trebuia sa imi fac testul dar sunt in Olanda si la noapte plec spre Romania, asa ca o las pe luni. Nu am nici un simptom nici de CM nici de sarcina. Va pup http://tt.lilypie.com/OFKOp2.png |
Gabi, sper sa fie cu ochisori. Daca nu ai simptome de ciclu eu cred ca e bine.Eu aveam si a si venit.
gabi_ducu spune:
Merci Anda si eu sper sa fie cu ochisori. Azi sunt in ziua 26 si eu am ciclu de 22, 23 zile. Am mari emotii.
luminita42 spune:
Salutari la toate fetele,
anda, imi pare rau de vestea asta. Ai dreptate, sa o iei de la capat, sa nu te lasi!..

noi si ella sa fie intr-un ceas bun!
anna_ivanmult noroc maine cu testul!
sabineam sa ma gandesc la tine maine, iti tin pumnii, mult noroc sa ai!!! Este bine ca esti realista, dar realistic vorbind sansele sunt bune pentru tine la IA-ul asta!
Si oricum, de n-o fi sa fie, trebuie sa incerci si iar sa incerci pe toate caile pe care le crezi potrivite!.. Se va intampla, ai sa vezi!![]()

gabi_ducu sa dea D-zeu sa fie testul cu doua liniute! 
Fetele, eu azi - un incident neplacut la medlife la camera de garda, nu au vrut sa-mi faca injectia pentru ca nu aveam reteta la zi, pentru continuare menopur 2/zi.
Doctorita a uitat sa mi-o dea (!!)
iar mie nici prin gand nu mi-a trecut ca trebuie sa-i cer sa-mi dea reteta..:-(
Deranjez pe mobil pe asistenta ei,nu ma poate ajuta nici ea, ma duc la un cabinet din cartier, ala inchisese deja, pana la urma gasesc la municipal o ''crestina", care se indura sa mi-o faca... M-am enervat asa de mult pentru pierderea de timp, pe vremea asta mizerabila. Ar trebui sa invat sa ma injectez singura! ..:-(
Va zic si voua - care va tratati la medlife-, ei va fac injectiile gratis daca sunteti la un dr. acolo, dar nu asta e important ci faptul ca e convenabil pt. zilele de sambata si duminica sau cand e nevoie noaptea. Dar, ca sa nu aveti surprize ca mine, trebuie sa aveti reteta la zi de la doctor, eu aveam vreo doua, dar pe nici una nu scria ca-i pentru zilele 1,2,3 ..oct. :-(
Noapte buna fetelor si va doresc o duminica frumoasa!
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui bytzi llary,din pacate stimularea trebuie sa ti-o hotarasca dr pt inceput se face cu ovamit cum au zis si fetele si se face prima eco la Sibiu in z9,schema de ovamit care o da dr Ispasoiu e din z3-pina in z7,dar cantitatea nu o stim doar dr o poate hotari 50mg sau 100mg(1 sau 2 zi),dar eu cred ca nu iti va da ovamit atit timp cit tu ai fol frumos si pe CM natural,fiindca ovamitul subtiaza endometrul si e pacat alta stimulare mai este cu 75 ui gonal/zi adik 1fiola zi din z3 (cu asta lucreaza ei la Sibiu),prima eco se face tot in z9 si apoi din 2 in 2 zile,dar cu asta ai sansa sa ai mai multi foliculi si un endometru frumos,o fiola gonal costa 80ron parca si se face pina la 9-10 zile(9-10 fole) de stimulare ,depinde cum raspunzi,dar tu vad ca ovulezi mai devreme ,s-ar putea ca vei avea nevoie de mai putine zile de stimulare.. ar trebui sa suni sa vorbesti cu dr daca vrei sa faci stimulare si zii tu deodata ca vrei cu hormoni nu cu stimulare sintetica(ovamit/clostylbegit) luna asta nu vei putea lua o astfel de hotarire ca dr este plecat pina pe 19 oct daca vrei te poti programa pt o IA pe CM natural la dr Chicea,daca doamne fereste nu reusesti nici acum ,incearca si una cu stimulare parerea mea ,mai mult de 4 IA nu-si are rostul,dar fiindca tu esti mai aproare si IA te costa mai putin de cit ma casta pe mine ti-am zis sa-mi scrii pe PM daca mai ai intrebari in legatura cu IA la Sibiu,eu nu prea mai am timp sa intru pe aici ,am vazut ultimul mesaj postat de tine si eram curiosa sa vad ce ai mai facut, sau intra la FIV Sibiu,aici se scrie mult si nu am timp sa citesc mult noroc tuturor fetelor _ endometrioza, FSH 20 6 IA, nereusite stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta! |
Mult noroc pe 16 octombrie la FIV!
alla76 spune:
| citat din mesajul lui anda82 Fetelor, mi-am facut un test de sarcina, azi ziua a 15 a si iesit negativ, iar la cateva minute mi-a curs si prima picatura de menstra. la toate fetele si vreau si eu sa citesc vesti bune... |
imi pare rau anda!...
ma bucur sa vad ca esti motivata si vei face o incercare si in luna noiembrie. tinem pumnii sa fie incercarea care aduce reusita!
alla76 spune:
Sabine tinem pumnii pentru inseminarea de maine. si putina incredere doamna, ca ajuta mult starea de spirit! 
gabi_ducu, suna bine ce povestesti tu... te asteptam cu liniute pe cand te repatriezi 
luminita ... urata incurcatura cu reteta si refuzul asistentelor de a te injecta ...
ella cu cati 
ati facut inseminarea?
anna_ivan! maine te asteptam cu testul pozitiv