INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 18
alla76 spune:
ziua 4 de la IA, AMR testare 10 zile (ai dreptate anna, e mai usor asa)
luminita42 la inseminarea trecuta am facut eco a doua zi, foliculii erau dusi. la inseminarea asta nu am mai facut eco dupa inseminare pt ca era a mea doctorita in concediu. si pt ca a fost prima oara cand am avut dureri mari de ovare sincer chiar am banuit ca s-au dus...
de asigurat ne-am asigurat cu un
a doua zi. mai mult de atat...
dumnezeu cu mila... de o fi sa fie o fi, de nu erau sparti foliculii dupa IA nu mai puteam sa fac inca unul..
noi2, ella - tinem pumnii pentru inseminare. sa fie intr-un ceas bun! si va asteptam cu vesti bune!
Araceli spor la 
azi aveti program artistic! sa fie urmat de 2 liniute si valori mari la beta!
adrianaady felicitari! chiar a fost campion sotul tau! si ai dreptate! ai sanse foarte mari luna asta!
anna_ivan sincer tare bine arata TB-ul. eu zic ca ai dat lovitura luna asta
sabine lasa pesimismul! trebuie sa ai incredere si un dram de optimism. asa iti maresti sanseze. buna dispozitie e cel mai bun remediu
bafta multa la IA. foliculii sunt super ok pt ziua 10. si mai au timp sa se dezvolte pana la inseminare
ilary nu prea avem cum sa te lamurim. ca raspunsul in cazul tau depinde de anamneza ta. se pot face stimulari cu clomifen (ovamit sau clostilbegyt) care costa 15-20 de lei, sau daca ovarele tale au nevoie de un ajutor mai mare cu injectabile...si ai citit ca astea costa cateva milioane, in functie de raspunsul organismului tau. esti monitorizata pe parcursul stimularii si ti se adapteaza dozele in functie de raspuns.
luminita42 spune:
..si acum fetele sa va zic si de ecografia mea de azi: foliculii cresc lent ca naiba, 1mm /doua zile/doza dubla de menopur :-(((
Deci din 3 foliculi ce posed (!), cel mai mare are azi 13,5 mm. Endo era bun (10,5mm), dar saracu' nu a cazut "la intelegere" cu foliculii!..
N-am mai plans azi, nu m-am mai chinuit sa ma intreb de ce, ori e varsta, ori nu e schema de stimulare cea mai inspirata pentru mine, asta nu mai conteaza.
Deliana (doctorita)- iarasi draguta azi, mi-a recomandat sa nu merg pe IA cm-ul asta, ca-s sanse si mai mici decat as avea de obicei. Asa ca a ramas sa mai merg la eco luni sa vedem ce crestere mai apare.
Intre timp liber la CSD (Contact Sexual Dirijat
) adica, in cazul nostru, ca barbatul are sperma buna, o zi da, o zi ba.
Asta asa sa avem si noi ceva "fun" luna asta!...
M-am calmat , e bun si "cateterul natural"
, de daca n-am acces la tehnologia IA!
imi zic.
Poate vorba lui aracelli, mai sunt si ovulatii tarzii, azi am vorbit cu o gravida care jura ca s-a culcat cu barbatu-sau prin ziua 20, ca avusese un chiuretaj si nu avea voie mai devreme, cica atunci ar fi ramas!.. era o fata simpatica la vreo 38 de ani, eu povesteam, ea povestea si amandoua cu lacrimi in ochi, ea era sensibila ca era gravida, eu eram sensibila de la doza dubla de menopur
!!!
Fetelor scumpelor, asta a fost povestea, va citesc, va tin pumnii la toate!...Sunt si eu pe aproape !
alla76 spune:
luminita42, daca nu e sa fie IA pe ciclul asta iti urez distractie la CSD. si sa fie in ceasul potrivit si sa aduca II
anna_ivan spune:
Z12 IA TB=37.3
cred ca maine imi fac test si daca e cu doua linute ma duc luni dimineata si fac beta
azi m-am trezit la 4 si pana la 6 (ora la care imi iau temp) m-am perpelit de numa, cred ca pe la 5 am reusit sa mai atipesc.
greu mai trece timpu si emotiile cresc..
va tin pumnii la toate..
lumintza spor la CSD e cel mai fun cateter
noi2 spune:
Buna dimineataaaaaaa
Multumesc tuturor ca ati fost alaturi de noi, inseminatele de ieri!Peta, multumesc frumos pentru sprijin ! MI-a aratat Ella mesajul tau!
Revin pe metereze dupa IA de aseara....totul bine, ceva dureri, acum sangerez fffff putin, sotul mai slabut ca data trecuta, doar 14 milioane... azi noapte pe la 3 am cred ca am ovulat... si CSD un pic mai tarziu... are dreptate Luminita...cel mai fun cateter
Ella, tu cum esti? A fost ok?
Anna... promitatoare temperaturi... sigur sunt cele II! Ai incredere in Doamne Doamne! 
Acum am si eu o intrebare pentru gravidutza noastra.. ce regim a adoptat in primele zile de la IA? Numai in patut... sau si activitati cotidiente?
burticutza
Weekend placut!
noi2 spune:
Aaaa, am uitat sa zic.. mi-a facut si eco de control, pentru ca datorita colului meu in forma de S, nu era sigura daca au intrat gigeii in uter, dar apoi i-am vazut, ca un serpisor subtire,de la mijloc spre capatul uterului... nici foliculul nu era inca spart, dar un pic mai avea, parca era usor turtit pe o parte. Acum m-am convins ca a depozitat sperma acolo unde trebe :D m-am linistit...Deci azi sunt Z1 de la IA..
Doamne ajuta tuturor! 
Araceli spune:
'Neata si
toate fetele.
Noi2, Doamne ajuta ca IA-ul sa fi fost intr-un ceas bun. Acum urmeaza perioada cea mai grea, de asteptare...
Ella, asteptam vesti bune despre IA.
Alla, si tu mai ai ceva de asteptat. Doamne ajuta sa ne dai vesti bune dupa 9-10 zile.
Asteptam vestile bune de la Anna, eu presimt ca ea va fi cea mai proaspata gravidutza a noastra. Anna, mai ai foarte putin si afli rezultatul. Doamne ajuta! Iti tinem pumnii
Luminita, spor la prestat. Foliculii tai cresc incet, dar sigur. Sa stii ca data trecuta am intalnit la monitorizare la dr. T o fata, careia i se sparsese in ziua 20. I-a dat dr. T arefam si i-a urat bafta!
Eu m-am intors acum de la dr. T si, dupa pregnylul de joi, s-au spart toti foliculii. Sunt sigura ca s-au spart azi-noapte, dupa durerile de burta care nu prea m-au lasat sa dorm...Asa ca, incepem numaratoarea inversa
Sunt foarte bucuroasa ca luna asta nu m-am ales cu nici un chist.
Mi-a zis ca, daca nu iese nimic luna asta, pentru inseminarea de luna viitoare schimbam schema de stimulare, imi va da puregon sau gonal.
si un week-end excelent pt toate fetele!
alla76 spune:
anna_ivan maine te asteptam cu un test pozitiv!
noi2 pai cum de sangerezi? eu una dupa IA nu am stat doar in pat ci mi-am reluat activitatea.
Araceli tinem pumnii sa reusiti luna asta si sa nu mai fie nevoie de puregon sau gonal
weekend placut
si
tuturor
Araceli spune:
Noi2, eu am stat in pat doar in ziua cu IA. Din ziua urmatoare mi-am reluat activitatile obisnuite. Nici eu nu am sangerat, dar am auzit despre fete care au patit asa. Probabil a umblat dr putin mai tare pe acolo...
ella28 spune:
Neatza! Eu sunt la cafea,va invit si pe voi! Desi vremea asta cred k e prielnica pentru altceva
merci pentru incurajari si mesaje. Ma declar plina de sperante. Am avut 24mil sp,au introdus 7 si ceva f mobili. Foliculul meu avea 26 si nu se sparsese. Doamne ajuta!