INSEMINARE 45
Raspunsuri - Pagina 17
adrianaady spune:
Ilary, ce vrei sa iti spunem dragutza mea?
de fel tratamentele incep din z2 a ciclului, si tratamentul depinde de analizele tale hormonale si de parerea dr tau. Sunt fete care fac stimulare cu pastilutze si nu costa mult, sunt fete ca si mine care au facut cu substante injectabile in burtica, tratament mai costisitor..... repet totul depinde de analizele tale si de parerea dr tau...
Mai vrei sa stii ceva?
Araceli spune:
Adriana, eu luna asta nu fac inseminare. Tocmai saptamana asta am avut un eveniment important la serv si nu puteam lipsi o zi intreaga
Am facut stimulare si incercam natural. Daca nu iese nimic, de luna viitoare luam iarasi drumul inseminarilor...
peta spune:
llary - eu de exemplu am inceput mai intai cu pastile stimularea, mai exact ova-mit. Costurile erau neglijabile de ordinul a 2-300.000, din ziua 2 pana in z7, dupa care inca 5 zile imi puneam niste ovule (ieftine si alea). Cand crestea foliculul faceam o injectie cu pregnyl (pretul variaza, e in jur de 1 mil, depinde de unde il iei). Am raspuns bine la tratament aveam folicul in fiecare luna, dar din pacate nu am ramas. Asa ca am tercut la alt tip de stimulare, cu puregon, din z3 pana in z12 imi injectez 50 ui. Tratamentul asta e mai scump 300 ui costa cam 4-500 ron. La fel, cand creste foliculul fac pregnyl. Asta e a doua luna in care fac stimulare cu puregon, in prima luna a fost ok, am avut folicul, dar iar nu am ramas. Daca mai vrei sa stii ceva, intreaba-ma si daca stiu, iti raspund cu drag.
anna_ivan spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui noi2 Plecam sa ne inseminam... Doamne ajuta! ![]() Va pupacesc! Noi2 POZELE NOASTRE |
doamne ajuta
luminita42 spune:
Fetele scumpele ce faceti? noi si ella va doresc IA-ul norocos! 

Sabine foarte frumos raspuns la stimulare, esti perfecta draga mea, ai toate sansele!!!!!

adrianaadyai dreptate , ai dat sfaturi bune, dar ce poti sa faci , doctorii sunt atat de diferiti si au diverse abordari!!!
Oricum dupa cum l-ai descris pe dr. Albu m-ai facut sa-l plac automat!..
L-am gasit onest si luna trecuta cand am facut eco cu el. Imi place cum procedeaza, pare sincer interesat sa te vada gravida!!! asta e mare lucru!! Felicitari pentru cum au decurs lucrurile, sa-ti dea D-zeu noroc sa ramai de data asta!!!
Ilary,draga mea am sa ajung curand si la FIV, deocamdata merg si eu pe calea indicata de doctorita si sunt de acord ca 2-3 IA sunt OK de incercare, mai multe nu, la varsta mea.
araceli mult norc cu prestatul, sa se lase cu bebelus/bebelusi
!..