Voi de cand incercati sa deveniti mamici?
Raspunsuri - Pagina 2
Ioannoula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Florentina_C
Si eu m-am intrebat asta, recunosc... Singurul raspuns care l-am gasit e ca asa e viata... Si eu stiu un caz....Chiar finul meu de 16 ani va devenii curand tatic peste vreo 3 luni....Prietena lui a ramas gravida...Acum nu au avut decat sa se mute impreuna si vor vedea mai departe...Ce sa spun...copil cu copil... Noi nu trebuie decat sa speram ca va fi totul bine, sa fim optimiste si sa avem increderea.Eu sunt convinsa ca DD o sa ne dea si noua un bebe sanatos si frumos...Pana la urma o sa se intample...Sunt sigura de asta... |
Asa cred si eu!!!! NU= concep viata fara un bebe. Mai ales ca si eu si sotul meu iubim copiii foarte mult. Toti copiii vecinilor vin la mn
cami30 spune:
de 7 ani! Sanse nu mai am decat FIV. Dupa multiple incercari, operatii, FIV, m-am ales si cu o extrauterina in urma careia am ramas fara trompe.
cami
sophie76 spune:
Florentina, esti f tinara si sigur bebele va veni in curind si la tine!!
Cit despre mine, incercam de 4 ani , fara rezultat, cauza inca nu se cunoaste, mai multe stimulari la activ, 2 IA si acum ne indreptam spre FIV! Virsta: eu 33 ,sotul 34.
Totusi eu stiu f multe persoane, chiar de virsta mea care au facut copii fara pb la scurt timp dupa ce si au propus, asa ca in mod sigur si tu vei veni cu vesti bune f curind
sophie
laura113 spune:
de doua (2) luni...incercam
am 35 ani casatorita, nu am facut bebe pana acum desi sunt impreuna cu sotul de aproape 6 ani deoarece am suferit o cauterizare apoi am avut un chist de 7 cm care s-a resorbit din fericire dupa tratament cu anticonceptionale, la ultima ecografie 3D era ok.
teama ramane pt. ca eu mereu fac chisturi care unele trec odata cu cm altele raman si cresc, nu stiu. Mereu a fost ba una ba alta, mi-am facut si 6 controale pe an, plus in tinerete am avut o anexita urata.
si noi credem ca o familie exista cu adevarat daca ai si un copil, cel putin unul.![]()
si eu sunt nedumerita, caci, credeam ca, cum o sa fac ceea ce trebuie gata apare bebe, vad ca nu e chiar asa, doctorita mi-a dat 6 luni de incercari.
mai am colege la munca, la fel nu au ramas din prima luna, ci cam dupa cateva luni, chiar obisnuiam sa ne anuntam una pe cealalta "am marcat"
si la fel nici una nu a ramas din prima luna.
asa ca, fiti optimiste
, sunt mai multe cauze care participa la conceperea unui bebe nu doar actul in sine, nici eu nu stiu cum vine treaba asta.
Florentina_C spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sophie76 Florentina, esti f tinara si sigur bebele va veni in curind si la tine!! Cit despre mine, incercam de 4 ani , fara rezultat, cauza inca nu se cunoaste, mai multe stimulari la activ, 2 IA si acum ne indreptam spre FIV! Virsta: eu 33 ,sotul 34. Totusi eu stiu f multe persoane, chiar de virsta mea care au facut copii fara pb la scurt timp dupa ce si au propus, asa ca in mod sigur si tu vei veni cu vesti bune f curind ![]() sophie |
Sophie....Iti multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase...M-au miscat...Mersi din suflet...

laura113...sunt de acoord cu tine intru-totul...
pt tine