Cluj rulz! - Toamna ruginie 94
Raspunsuri - Pagina 7
![](images/user_woman.png)
mariana tache spune:
Florina , am vazut ca esti f activa; si f faina; si musai sa te intreb: de unde ai facut rost de timp liber??? sau asta te tine doar pana la inceput de an scolar? Si ar fi minunat sa ne vedem la o cafea; saptamana viitoare; ca in vichedul asta plec la timisoara la un chef de bikeri
. Eu pot in orice zi dupa ora 9 cand pun copiii la somn. sa-mi spui si tu cand ce si cum.
E f importanta educatoarea; adevarat; de aia ne inscriem cu indicatii ; si nasa e profesoara nu educatoare, nu?
o mie!
Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mariana tache spune:
Florina, ti-am trimis un PM. (asta pt cazul in care scrii pe forum ca si mine; fara sa te login initial )
Mariana, Stefan si Simon
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Sunteti tari duamnelor
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
baby-boom spune:
Vazut pm, raspuns pm, bagat in messenger...vezi? timp liber
...
bravos, cu keful de bikeri!! tinem legatura sa vedem cum facem sa ne vedem ochisorii..dar iti dai seama ca tocmai ai transformat cafeaua intr-o bere, nu?!?!?!? ori alte ...ora 9 si cafeaua nus e asezoneaza tocmai bine...numa' daca nu ai fost inainte c-o seara la un kef de bikeri..in uikend si io o zbughesc la Suncuius, din cauza de tentativa de catarare la un tarseu mega greu(nu a mea, evident, a altora
)...si tre sa vad si io neaparat...am si io pe ce ma da p-acolo, nu-i grav...
Te-am !!!!!!
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
asi spune:
Florina mie cel mai tare imi place la Bob ca sunt izolate clasele 1-4 de restul.Asta inseamna influenta mai putina.Ai dreptate ca invatatoarea face multe dar conteaza si la ce scoala e copilul,cat de des se muta ,cat de aproape e de casa etc.Si cosbuc e tot in "buricul targului" .
Mariana distractie placuta la chef.
Simona(arlena) fain ca directoarea te-a inteles si ca il muta pe Alex.E mare lucru pentru tine.Cum mai stai cu doctoratul? de pe santierul care devine casa.
baby-boom spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asi Florina mie cel mai tare imi place la Bob ca sunt izolate clasele 1-4 de restul.Asta inseamna influenta mai putina.Ai dreptate ca invatatoarea face multe dar conteaza si la ce scoala e copilul,cat de des se muta ,cat de aproape e de casa etc.Si cosbuc e tot in "buricul targului" ![]() Mariana distractie placuta la chef ![]() Simona(arlena) fain ca directoarea te-a inteles si ca il muta pe Alex.E mare lucru pentru tine.Cum mai stai cu doctoratul? ![]() TUUU, tu nu vii la vanatoare... ![]() ...no amu' vezi, cu Mariana am bifat-o..sa stii ca si pe tine prind bine odata, vezi vezi, ca nu scapi ![]() Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra. |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Fetele, dau buzna cu o rugaminte de ajutor si informatii pentru o concitadina din Timisoara, al carei tata este grav bolnav.
Amanunte aici:
http://www.tomatacuscufita.com/2009/10/01/ajutor
Daca stiti cumva pe cineva la Spitalul de Infectioase CJ sau aveti info utile, va rog sa lasati comentariu pe blogul fetei.
Mii de multumiri, doamnelor!
Fac si eu pe desteapta, dar o fac frumos ;)
asi spune:
Florina eu nu-mi "permit" sa plec dupa 9 ca am niste insomnii groaznice si de pe la 2 nu mai dorm.Dorm doar de la 10 la 2maxim 3 si daca pierd si parte asta e naspa.Uite promit ca saptamana viitoare imi fac timp si vin la o cafea la Sigma.Ai dreptate ca-s prea multe variante.
Gabi imi pare rau dar eu nu te pot ajuta.Sanatate multa tatalui prieteni tale.
baby-boom spune:
Stanca, bine, bine, nu-i musai dupa 9, asa poate duamna M....si daca ma straduiesc pot si eu...las', cu ea ies la bere, cu tine la cofi ...la Sigma, zici? Buun, destul de aproape pentru mine...
Gabi, din pacet nici yo nu cunosc nika, nu poci ajuta, imi pare rau...Sanatate multa domnului respectiv!
mariana tache spune:
... mai am 30 min. si ma pregatesc sa calaresc ihaaaaaaaa!
Stanca, multumesc ; nu mergeti la TM in weekend sa ma luati cu voi? sau sa ma aduceti acasa
.
Florina, f tare ca mergi pe munte!!!!!!!
Mariana, Stefan si Simon
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!