Cluj rulz! - Toamna ruginie 94
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
carrie spune:
ola gagici, remember me?
am scris de zor la subiectul anterior ca nu-l vazusem asta si va mustruluiam ca nu mai scrieti si voi activati de numa aici
sincer nu stiu cum a trecut saptamana asta, am fost ff prinsa, la job sunt mai linistita si impacata cu lucrurile, sa vad cat ma tine.
in rest suntem bine...si TAM TAM daca nu mai intervine nimik semnam luni antecontractul pt casa.nu chiar in forma agreata initial dar intr-o forma ok zicem noi
mi-a fost dor de voi, cu o parte m-am mai vazut din fericire.
Ralu faceti-va bine ca musai vrem sa va vedem, sa vedem cand, ca maine avem programat we cu jobul la Ciurila la pensiunea aia -Domeniul Regilor,cu caluti si ma duc sa ma dau si eu cu calu si sa ma gandesc la Roxa
Stanca imi umflu si eu muschii pt mutat daca trebe, da cred ca incepem noifelicitari pt progrese
NOnna si noi suntem destul de pozitivi cu generala Constantin Brancusi, avem recomandari multe si f bune de invatatoarea asta insa mai e si Sincai pe lista.trebuie sa aflu numele invatatoarei f bune de la anu.
Roxa inca imi amintesc ce mortala ai fost cu povestea ta cu grajdaru
voiam sa va spun ca la Ecco pe fosta Doja sunt reduceri, se desfiinteaza magazinul si au lichidari de stoc.le-am luatcizme la fete cu 120roni/pereche de la 260,si-s f incantata de ele, intotdeauna mi-au placut papucii Ecco.
Flo, e o cu atletismu, mai asteptam.
va puuuuuuuup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roxana1974 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carrie Roxa inca imi amintesc ce mortala ai fost cu povestea ta cu grajdaru ![]() |
oi, oi, io vreau s-o uit, am si uitat-o de fapt
![](icon_smile_big.gif)
gagiiiici, am telefon nou, rosu, delicios! si cu bijuterie cu cristale swarovsky, rosii, of course
![](hippi.gif)
maine dimi si eu sunt la calareala, la Jucu, cu cateva colege
![](icon_smile.gif)
Flo, nutritionistul nu e prieten comun, doar nenea homeopatul, care are alte teorii cu privire la mancare, el nu-ti face restrictii, doar la cafea si menta. In schimb, in viziunea lui nenea Albescu, detoxifierea are dimensiuni semnificative...putem povesti, dar e poveste lunga ... oricum eu sunt alt om de cand o fac, jur!
![](pupic.gif)
Roxa
Yagmur spune:
Ma mai tineti minte?
Nu am citit din urma, sint tare ocupata in ultima vreme ... deh, stresul sa terminam cei 42 de km si apoi valea acasa .
Luca si-a spart arcada la gradi, are o taietura mare, mare, copci, tot tacamul.. ne vedem doar seara inainte de culcare si uneori ramane peste noapte la dadaca eu venind dupa ora 22.00 acasa...
In fine, sper ca toata lumea e bine si mi-e dor de voi; daca as mai avea putere seara as putea sa va citesc de acasa, dar cad franta....
P.S. Un dentist bun de copii stiti? Luca are dintii negri indiferent cat de bine ii spal.... dar nu cred ca va sta pe scaun. La UPU cat i-au pus copciile l-au tinut 7 persoane si tot nu statea . Dar as vrea sa incerc...
Weekend placut!!!
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
baby-boom spune:
citat din mesajul lui Yagmur Ma mai tineti minte? ![]() ![]() ![]() Nu am citit din urma, sint tare ocupata in ultima vreme ... deh, stresul sa terminam cei 42 de km si apoi valea acasa ![]() Luca si-a spart arcada la gradi, are o taietura mare, mare, copci, tot tacamul.. ne vedem doar seara inainte de culcare si uneori ramane peste noapte la dadaca eu venind dupa ora 22.00 acasa... In fine, sper ca toata lumea e bine si mi-e dor de voi; daca as mai avea putere seara as putea sa va citesc de acasa, dar cad franta.... P.S. Un dentist bun de copii stiti? Luca are dintii negri indiferent cat de bine ii spal.... dar nu cred ca va sta pe scaun. La UPU cat i-au pus copciile l-au tinut 7 persoane si tot nu statea ![]() Weekend placut!!! Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca |
Yagmur, de la Cristiana citire,
![](floare.gif)
Fetele,
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](bang.gif)
Roxana, vreau sa avem daca se poate discutia aia mai indelungata pe aceasta tema...da, se vede la tine o schimbare , un fel de before/after...zic mai detaliat cand ne-om vedea poate sa imi zici ce si cum..cam am nevoie mare
va pup si mai pove noi :(
Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
Ziua buna clujencelor!
Daca aveti timp, aruncati un oki aici
Multumesc
we placut
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
ralucames spune:
ola gagici!!
Florina, tare mai o lungiti voi... mare pacat ca a facut pneumonie, speram sa zici ca nu cred ca Elize nu mai are rabdare, e absolut normal; ne gandim la voi si sper sa treceti repede peste etapa asta
o detoxifiere sigur mi-ar prinde si mie bine, dar nu stiu daca pot in ac. mom. sa renunt la cafea
mi asa draga, fara ea parca nu ma trezesc
oare aveti alternative??!!??
hahaha, sa va zic o faza: pe Luca il culcam cu noi in dormitor, ca nu mai am putere sa-l mut si apoi sa-l iau de n-spe mii de ori pe noapte... si-n consecinta nu dorm in nici o noapte sa ma odihnesc... iar azi-noapte a facut un BUFF din pat, a urlat si s-a socat de numa. dar aia a trecut, iar azi la amiaza m-am kinuit 2 ceasuri sa-l culc fara tzitzi... nu va zic ca a urlat de numa, dar am reusit , iar deseara mi-am propus sa fac la fel... va pove io maine ce-am reusit... ii ziceam azi lui R., ca el(bb) se kk pe toate principiile mele de viata: nu sta la masa, fug dupa el sa bage ceva la moaca, nu sta pe oala, nu doarme-n patu lui, etc.etc. dar dupa ce trec toate, sper sa revenim la normal. na-ce m-am lungit si io
in timp ce scriu, bb i-a mancat copertile la o carte de-a Stefaniei
Erika, scaunelul e impachetat, doar sa ne urnim cu el, mersi!!
Criss, inca le curge nasu, dar nu stiu cat is de contagiosi... vb. la tel. Distractie faina maine si ne bucuram fffff pt. afacerea cu casa
Manu, kiar gatati acei km.42??!!?? ca altfel te-ar manca o ciuda sa lucrezi pana la ore infernale... puii lor de km. Sanatate lui Luca... uuff, cred ca banui ce ma asteapta cu turbo al meu...
va pup cu drag, ma-ntorc in lumea mea de-acasa
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
ralucames spune:
Oana, am citit, ai primit raspunsuri pe care le auzisem si eu, deci te poti baza pe fete! Eu n-am fost inca la ac. dr., dar stiu ca e bun. Sanatate multa sa aveti!!!
pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
asi spune:
M-am trezit de la 5 tot in reprize pe ai mei i-a apucat kk-rea.Asa ca va poftesc la o cafeluta.
Florina sanatate multe va dorim.Si Razvan are "bifata" o pneumonie , nu a ramas cu sechele.In perioada aia mi-a spus doctorita sa-i dau grasime de pork (slanina si untura) ca cica se reface mai bine si mai repede plamanul.
Manu ce experiente mai aveti si voi cu gradi. sa treaca rana mai repede.
Raluca musai sa te mobilizezi ca altfel Luca e mare terorist.
Ieri nu m-am simtit prea bine si copii au fost cu Bogdan la cumparaturi.Copii au venit cu o crizantema in ghiveci.
Imediat ne pregatim sa plecam la bunici sa facem niste mititei.
O duminica minunata va dorim.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/OanaRusu/OanaRusu.jpg)
OanaRusu spune:
citat din mesajul lui ralucames Oana, am citit, ai primit raspunsuri pe care le auzisem si eu, deci te poti baza pe fete! Eu n-am fost inca la ac. dr., dar stiu ca e bun. Sanatate multa sa aveti!!! ![]() pozici Stefania si Luca-Mihai mama si sotie fericita |
![](japonez.gif)
Puiul meu face infectii respiratorii tot mai des... macar ca pana la 2 ani si 6 luni a fost ok, din iarna am avut mereu probleme - cu pauza in vacanta de vara. si m-am saturat de raspunsuri de genul "Sa incercam si asta" fara sa am un diagnostic clar...
Duminica placuta la clujence!
![](floare.gif)
Oana, mami de Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008) si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
carrie spune:
ce vreme frumoasa fetelor!
ne-am intors de la o petrecere reusita de pici unde Sofi a facut senzatie , atata a dansat si s-a manifestat, ea care sta o buna parte din timp si tatoneaza terenul.
si ieri la Ciurila ne-am simtit super,am mancat bine si am inspirat aer curat iar fetele au calarit un ponei de numa.
Roxa, nu am vazut restul cailor, locul e frumos desi mai au de lucru la amenajare, pe ponei l-au adus special , era tare frumos si ingrijit.mi s-a parut o distractie scumpa-65 de roni pe ora.in drum am mai zarit o pensiune dragutza:http://www.laculmicesti.ro/poze.html
Oana ti-am raspuns ca dr Miu e f bun si de treaba ca om, totusi specialitatea lui sunt bolile gastrice.ce inseamna ca faci des infectii respiratorii si cat de grave?
pentru ca noi in prima toamna din viata lui Sofi am tras din greu, la 7 luni am facut varicela si apoi cu imunitatea praf am pierdut numarul virozelor urate si a antibioticelor luate.am insistat mult pe naturist si homeopat siapoi gravitatea a mai scazut, anul asta numai muci am avut.ti-ar trebui un pneumolog bun dar pe dr Sosa nu o mai recomand, stiu cel putin doua diagnotice gresite de astm pe care le-a pus cu tratamente la greu...
Florina cum va mai simtiti?ma bucur ca a fost ok la Happy dent , la noi nu a fost asa roz da a fost mai bine dupa alti 4 stomatologi pe care i-am terminat nervos...acum m-am stressat ca ii iese un dinte jos la Thea si asta de lapte nu a picat...nu stiu ce sa fac...
Ralu chiar ca-ti trebe nervii tari da tu-i ai din fericire.sa vedem daca se intampla maine ceva, daca nu oricum ne mutam acasa si incercam sa ne vedem sapt asta.cu culcatu lui Luca stii parerea mea, trebuie sa fii perseverenta si odata ce ai luat o decizie mergi pe ea, altfel bb simte slabiciunea si te calareste
Manu si io prestez din greu dar programul tau mi se pare inumanimi pare rau de lovitura lui Luca...
ma duc sa prin un somn de amiaza