Cluj rulz! - Toamna ruginie 94

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Sarumana, Stanca ...pana la urma nu mai merg vineri ci maine la dr...acum m-au sunat d l cabinet...yeeee, ma cam stresam pana vineri, deci a picat la tzanc!

Am o durere de cap, aoleu...fir-ar a naibii de vreme!

Cristiana, sigur ne-am intersectat pe-acolo
...referitor la miercuri, noi mergem la role, la cosbuc, de la 5, pt prima oara...daca e tot asa afara nu stiu, dar tot trebuie sa mergem sa se cunoasca cu profesorul, etc...eu abia acum pot incepe sa iau masuri practice, cu printesa de manutza...ca am tot copt-o la rece, cu ea bolnava..poate ajungem si acolo, sa vedem!

Va pup si mai viu yo

Florina, mama de Elise(9 iulie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

. Prea devreme pt. ninsoare dar Vlad e asa de fericit.
Parca vine Craciunul, la cat e de frig.....am adus florile in casa, am cautat hainele groase da mie tot nu-mi place iarna.

Ce porcarie se intampla in politica...mi-e lahamite de toti si zau ca as vrea sa plecam de pe aici dar nu ma simt in stare sa o iau de la capat

O seara calduroasa cu cei dragi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

Haideti la ocalda, aburinda, numai potrivita pt. vremea de afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

salutare
nonna sincer imi imaginez cafeaua ta aburinda si calda...si un semineu in fata ca la mine in birou e cam rece...

roxana voiam sa te intreb pe tine daca ai fost la melania cum stau cu oferta de papucei. pe noi ne-ar interesa 25-26, si as da si eu o fuga pana acolo ca ne-a luat iarna asta prin surprindere si bineinteles ca nu mai e bun nimic de anul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

seara buna fetelor ,io ma declar franta.

pus mandrele in pat , cazut si eu...ma uit la bicicleta si imi dau seama ce rupta is.

Ralu , am reusit sa o inscriu la gimnastica ritmica...abia a vrut s-o ia am fost surprinsa ce solicitata e doamna(care BTW mi-a fost profa de aerobic la un mom dat in tinerete).e severa si autoritara si zau ca nu le strica printeselor asta, liked it!

Stanca, nici nu vreau sa ma gandesc prin ce trece soacra ta, e cumplit.suntem alaturi de voi

Nonna, noi noroc cu mutatu, ca am scos toate cutiile cu haine groase puse in primavara si le-am varat alealalteda incaltarile trebe sa ma gandesc bine pe unde sunt.
de politica...scarba totala si la mine...oare ce viitor au copii nostrii aici?ca de noi nu mai zic...

Adriana, ce mai faceti?mai poveste-ne de prichindeii tai!

fetelor de unde cumpar cirapi grosi pt Thea?noi persistam in epoca fustelor si a rochiilor deci am musai nevoie ca sa poata iesi din casa
.a, dar nu vreau Mondex.

sa aveti o noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cafeluta e gata .

Cristiana ciorapi grosi eu cumpar de la un chiosc din zorilor dar am mai cumparat de la Pitrik.
Asa as vrea sa-l duc si eu pe Razvan la cercul de teatru de papusi de la Palatul copiilor.Azi musai sa trec pe acolo sa ved ce si cum.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna dimineata.

Stanca, imi pare rau pt momentul teribil prin care treceti; offff; cand se mai termina cu problemele????
Marina, iubita? e bine?

... multa sanatate pruncilor bolnavi.
ai mei au scapat pana acum de probleme; sunt f bine.

.... in rest... fuuuck the moment!!! fuuuuck the weather!!!! fuuuuck the world!!!

Mariana, Stefan si Simon
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola si de la noi!! si io cu cafeaua-n fata... praslea a papat si amu se joaca... am obs. ca atunci cand ii dau lapte praf ii merge burtica... deci trecem iar pe cutia de Napolact musai sa ies azi la cump. cu el, ca n-am de papa

Stanca, la teatru de papusi duce o prietena fetita, marti de la 4 fara 10, si ff tare-i place; pt. mine e prea devreme ca orar, n-apuc nicicum s-o duc pe Stefi; apropo de Stefi, avem program in fiecare seara de plans: ba ca vrea in pat la noi si s-o mute tata apoi, ba ca nu vrea la dansuri, ba ca nu vrea la gradi... imi vine s-o bat la propriu de fiecare data... ma mai abtin

Criss, ma bucur ca ai reusit cu gimnastica; e obligatoriu sa fie severa, ca altfel n-ar face nimik cu copiii asa mici; a nu se intelege gresit ce-am vrut sa zic... aa, ne bucuram pt. promovarea lui Mihai!!!

Mariana, suuper c-ati scapat de raceala deocamdata

Stanca, unde gasesti Pitrik

musai sa merg la bb, ma trage de mana si ma pune jos sa ma joc cu el... altfel plange... pa-paaa

pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui asi

Cafeluta e gata .

Cristiana ciorapi grosi eu cumpar de la un chiosc din zorilor dar am mai cumparat de la Pitrik.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

stanca zi-mi pliz de la care chiosc ca eu tocmai m-am mutat cu serviciul in zorilor in zona spitalului de recuperare si am si eu oroare de ciorapeii de la mondex care costa cam "o caruta" de bani si se scamoseaza dupa prima purtare.
acum si la noi e grea trecerea la haine groase. si bianca vrea doar ciorapei si rochite...pfui ce mai fitze pe capul nostru. noi suntem bine, raceli minore si cam atat. bianca devine tot mai rautza parca si cu copiii de la gradi si uneori si cu tudor. alteori e cea mai grijulie si amabila fetita. nu stiu cum sa ma mai port cu ea ce sa-i fac si cum sa-i mai explic ca nu e bine sa fie rautacioasa si capricioasa. la psiholog ajung

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu ma gandesc sa-i comand de pe site de la Quelle, is f buni si vine sub 20 roni o pereche

Mergi la inceput