sa schimbam ceva in tara asta!!
Raspunsuri - Pagina 3
loryi1974 spune:
AdicaDoar te-am intrebat daca ai citit-o inainte de a o posta pe aici.Ca,de obicei,se posteaza,sau ar trebui sa se posteze ,ceva important pentru comunitate.Si de regula si autorul topicului are si el un punct de vedere si o motivatie pentru a deschide un subiect.
PS1: Daca te deranjeaza Fat-Frumos Jucan inlocuieste "propui" cu "propuna".
PS2:Nu,n-as vrea ca al meu copil sa traiasca intr-o tara condusa de personajele inlocuitoare din text.Pe cuvant
ancadragoman spune:
Evident ca am citit inainte de a deschide subiectul ,cu unele treburi sunt deacord cu altele nu si eram curioasa ce parere are lumea legat de treaba asta.Sincer eu chiar nu vreau sa intru in polemici,am deja un avertisment si 2 chiar nu pot sa duc
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
anca_a spune:
Anca, cu riscul de a-ti provoca o noua criza de stomac, am votat subiectul cu o stea.
Ar fi interesant de stiut daca ai trimis mai departe mailul acesta. (eu l-am primit cu mesajul: "citeste si da mai departe")
Pentru ca ar fi pacat sa te transformi fara stirea ta in agentul electoral al cuiva, facand un serviciu unuia dintre candidatii pe care nu i-ai fi votat de altfel vreodata...
2: "cei care nu respecta legile merita orice li se intampla."
3: "legile ne sunt date de sus dintr-un motiv pe care poate nu il intelegem, dar avem datoria de a le respecta."
loryi1974 spune:
Nu vad legatura intre polemica si avertisment.Poti sa discuti in contradictoriu si fara sa ajungi neaparat la avertisment.
ancadragoman spune:
Nu imi provoci nicio criza...nu am dat mai departe dar mi se parea un subiect bun de dezbatut,acum daca e nepotrivit se poate sterge sau inchide
poze si filmulete
povestea nasterii
ancadragoman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loryi1974 Nu vad legatura intre polemica si avertisment.Poti sa discuti in contradictoriu si fara sa ajungi neaparat la avertisment. |
corect
poze si filmulete
povestea nasterii
makydenis spune:
Vorbarie multa...Macar de s-ar putea pune ceva in practica...in Romania.
Asta e, bine, rau mergem mai departe!!!
cici spune:
*Alexandra Svet lucreaza si ca PR manager pentru revista Q Magazine, a Florianei Jucan
De mult nu am mai ras asa copios ,cum s-a intamplat ,cand autoarea a fost invitata la "Nasul" la B1,unde Florin Calinescu a "citit-o" ( pe Alexandra ) si a tratat-o ca atare.Nu stiu daca se pot gasi pe net emisiunile de la B1,dar pe asta ,merita sa o cautati!
ForemanElf spune:
Nu contest ca personajele respective or fi valori in domeniul lor, dar totusi cred ca nu au ce cauta pe o lista a valorilor nationale.
De pilda, mi se pare ca Floriana Jucan si Mihaela Nicola sint maestre in a se vinde bine, dar tot nu le-as da vre-o dregatorie pentru asta.
Am citit citeva numere din Q magazine, revista Florianei Jucan, si, sincera sa fiu, nu m-a dat pe spate. Un fel de Paris Match cu ifose.
Mesajul pe care mi s-a parut ca vrea sa-l transmita era un fel de "ia uite ce ziarista serioasa m-am facut. Povestea cu ambasadorul a fost demult."
Iar editorialele ei din revista: me, myself and I, sint frumoasa, desteapta, bogata, cine mai e ca mine?
Cine e Angela Burz si de ce ar trebui sa ne reprezinte numai fiindca a plecat sa faca afaceri in China? Te pomenesti ca la fel s-or vedea din China si chinezii din Bucuresti, de la Dragonul Rosu.
Diana Dondoe e o valoare in modelling, dar chiar reprezinta ea alternativa pentru Romania?
Iar fratii de la Fratelli...poate sa-si imparta frateste Ministerul Turismului. Nu pe bune, de cind faptul ca ai un club te transforma in valoare nationala? Cred ca incep sa imbatrinesc, ca zau nu inteleg cum vine asta.
Nu neg ca autoarea manifestului are uneori dreptate, dar lista de valori pe care o propune e destul de dubioasa. Parerea mea e ca doamna/domnisoara a vrut sa-si creeze niste pile si atunci s-a apucat sa culeaga niste scame de pe niste umeri.
Laura
bird70 spune:
Citat: |
O Miscare de Intoarcere Acasa, atat a romanilor plecati in alte tari,... |
Eu am intrat doar sa va spun ca pe mine sa nu contati
Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation